Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Napi horoszkóp - február 10

Közzétéve: 2020. 02. 10. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Ez a cikk 151 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - február 10., hétfő

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - február 10., hétfő
(március 21. - április 20.)

Tele vagy energiával, vonzó, csinos, fantáziadús vagy. Úgy érzed, tiéd a világ, nincs lehetetlen számodra. Ezen a napon a pénzügyek vagy a lelki dolgok rendezése terén lehetsz nagyon sikeres, csak figyelj! A lehetőség adott, ha teszed a dolgod, nyert ügyed van...

Napi tipp: reggel lustálkodj, és élvezd, hogy a napot láblógatással töltheted. Azért majd ne feledkezz meg a szeretteidről se!


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - február 10., hétfő
(április 21. - május 20.)

Nincs előtted akadály, könnyedén elérhetsz bármit, amit célul tűztél ki. Elsősorban a kommunikáció az a terület, ahol a mai napon sikeres és eredményes lehetsz. Beszélj, nyilváníts véleményt, mondd el, ha úgy érzed...

Napi tipp: ki mondta, hogy egyedül nem lehet? Akár egy közös sétáról volt szó, akár egy közös főzésről.. egyedül is lehet!


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - február 10., hétfő
(május 21. - június 21.)

Ma kizárólag a hivatásodra koncentrálsz? Jól teszed, hiszen most olyan ajánlatot kaphatsz, amely anyagilag komoly előrelépést jelent hosszútávon is. Vállald fel, bármi legyen is! Túlóra, tanulás, áldozathozatal? Rajta!

Napi tipp: délután töltsd a napod családod körében, és szervezzetek meg egy közös délutánt, amit az emlékezésnek, családi ügyek rendezésének szentelhettek.


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - február 10., hétfő
(június 22. - július 22.)

Pörögsz, energikus vagy, egy percet sem tudsz pihenni. A hivatásodba egy új vonal kapcsolódhat be, de ne aggódj, itt is tökéletesen megállod majd a helyed. Sokat tanulsz, érdekes időszak áll előtted, mely ma indul útjára.

Napi tipp: nézz körül a hűtőben és az éléskamra polcain, mivel tudod megkínálni esetleges váratlan vendégeidet, hogy ne akkor kapkodj, amikor már ott vannak...


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - február 10., hétfő
(július 23. - augusztus 22.)

Ezen a napon kreatív és energikus vagy, a környezeted szinte rád sem ismer. Pörögsz, egy percet sem tudsz pihenni, minden pillanatban a munkáddal, netán épp a tanulással, önfejlesztéssel vagy elfoglalva.

Napi tipp: tarts egy kis nosztalgiázást. Csak a jó emlékeket idézd fel!


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - február 10., hétfő
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Kiegyensúlyozott, nyugodt, és elégedett vagy. Ebben az időszakban hosszútávú tervek alapjait rakhatod le, ezen a napon stabilizáló hatású változások történnek. Figyelj mindenre, és alkalmazkodj a módosult környezethez.

Napi tipp: Ma bárki napja lehet egy kicsit nehezebb, mindenki lehet egy kicsit sérülékenyebb, úgyhogy légy toleráns!


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - február 10., hétfő
(szeptember 23. - október 22.)

Otthonoddal kapcsolatos problémáid támadhatnak. Amennyiben költözést tervezel, ez most nem az elképzeléseid szerint fog alakulni. Légy óvatos, mert becsaphatnak! Anyagiak terén ne ma fektesd be a spórolt pénzedet.

Napi tipp: ha többen vagytok a családban, vonj be minél több családtagot az aktuális teendők elvégzésére. Az egyedülállók osszák kisebb részfeladatokra tnnivalóikat.


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - február 10., hétfő
(október 23. - november 22.)

Ma támaszkodhatsz a fantáziádra, engedd szabadon! Ez segít a vállalkozásodban, munkádban, tanulás terén és a mindennapi teendőidben. A szárnyaló álmok segítségével sok megoldatlan probléma végére pont kerül.

Napi tipp: minden problémás dolog megoldását tedd át a hét második felére!


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - február 10., hétfő
(november 23 - december 21.)

Ezen a napon nagyon kreatív vagy, tele ötletekkel, és új elképzelésekkel, amelyeket most képes leszel megvalósítani. Óriási lendületet vettél, csak így tovább! Addig üsd a vasat, amíg forró! És most az...

Napi tipp: akik valaha fontosak voltak számodra, azok még ma is azok lehetnek. Hívd fel őket, vagy írj e-mailt.


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - február 10., hétfő
(december 22 - január 20.)

Ebben az időszakban fantasztikus meglátásaid vannak és remek összefüggéseket fedezel fel a dolgok mélyén, amelyeket a kommunikáció során jól tudsz kamatoztatni. Ma olyanokkal is szót értesz, akikkel eddig nem sikerült.

Napi tipp: ha nem akarod, hogy rejtett oldaladat idegenek, vagy mások is lássák, a mai napot szervezd úgy, hogy csak a hozzád legközelebb állók legyenek körülötted.


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - február 10., hétfő
(január 21 - február 18.)

Pörögsz, ötletes vagy, s ma már képes vagy egy kicsit szélesebb horizonttal tekinteni a világra, most nem csak az eszedre, de már a fantáziádra is tudsz hagyatkozni. Nincs akadály előtted, hát vegyél lendületet és járj be nagy utat.

Napi tipp: húzz egy függőleges vonalat a papíron. Jobb oldalra írd le a jó dolgaidat, bal oldalra pedig a rossz tulajdonságaidat. Melyikből van több? Gondolkodj el a papírra vetett dolgokon!  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - február 10., hétfő
(február 19 - március 20.)

Ne légy elégedetlen az eredményeiddel, inkább lásd be a tehetségedet, és haladj tovább a kijelölt utadon. Mindig figyelj a pozitívumokra, ebből meríts energiát! Bármire képes vagy, kizárólag te magad lehetsz akadálya fejlődésednek!

Napi tipp: ha az agy sejtjei nem működnek megfelelően, hallgass a szívedre! Ha ezt teszed, jutalmad a belső harmónia és nyugalom lesz.Bezárás