Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Februári horoszkóp - lesz elég kitartásod?

Közzétéve: 2020. 01. 29. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 59 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Milyen erőben leszel? Mivel kell szembenézned februárban? Állod majd a sarat, vagy inkább visszavonulsz? Mikor érdemes változtatni életeden? A hónap elején, közepén vagy a végén? Horoszkópod irányt mutat, olvasd el a saját jegyedre vonatkozó, egészséges iránymutatásokat!

Egészséghoroszkópunk kizárólag iránymutatás, célja az, hogy megismerd a havi lehetőségeidet, ezáltal pedig ügyesen - akár! - el is kerüld azokat, vagy a magad javára fordítsd.

 

KosKos

Egészségi és lelki téren sincs okod különösebb aggodalomra, általában jól alakulnak a dolgaid, ugyanakkor azért ne lőj túl a célon, néha nem árt, ha tudatosan megfékezni magadat, ami neked azért nem mindig megy... Amennyiben fogyókúrába kezdenél, válaszd a Fogyóhold idejét, vagyis a február 10-e és 23-a közé eső időszakot, a Teliholdat követő napokat. Ám, légy nagyon körültekintő, kerüld el a komoly fizikai megterheléssel járó munkálatokat, könnyen érhet kisebb baleset, vagy az emésztésed okozhat gondot. Két napon, 17-én és 28-án jelentősen megnő a baleseti rizikófaktor, különösen közlekedés és erőteljes testmozgások terén. A hónap első fele (összességében) jellemzően fellendülést hoz, sokkal jobban fogod magad érezni a bőrödben, s ezt még környezeted is észre veszi.  Ekkor válj mások támogatójává, így nő az önbecsülésed, s az egészségi állapotod megingathatatlan lesz.Bika
Bika

A februári, sok szempontból igen változékony égi konstellációk komoly befolyással lesznek egészségi állapotodra, s átmenetileg le is gyengíthetnek a hónap első felében. Munkád, mindennapi feladataid most a szokásosnál is jobban leterhelnek, néha el is kedvetlenítenek, ezért nagyon fontos, hogy legalább a hétvégéken szánj időt a pihenésre, lazításra és valós, tartalmas kikapcsolódásra. Emellett persze jól teszed, ha megbecsülöd magadat és nagyra értékeled a képességeidet. Kerüld a túlzott alkoholfogyasztást, felesleges evést, - mert nincs rá szükség! Beszélgess sokat környezeteddel, ez megnyugtat és pihentet. A hónap második felében pár nap extra szabadság helyrehozhatja egyensúlyából kibillent lelkivilágodat - ezt különös erővel támogatja a február 9-i, reggel érkező Telihold, emellett a 23-i Újhold is energetizáló hatással lesz rád.
Ikrek
Ikrek

Jupiter és Vénusz pozitív jelenléte igen kellemes hatással lesz a mindennapjaidra, lelkileg is kiegyensúlyozottabbá válsz, s a fizikai állapotod is sokat erősödik, ennek segítségével könnyebben fogod végezni a munkádat, és kevés esélyed lesz a betegségek vagy lelki problémák felbukkanására. Most nyugodtan belekezdhetsz fogyókúrába, s ideje leszoknod a dohányzásról vagy egyéb fölösleges rossz szokásodról is. Ezek megkezdéséhez a legkiválóbb a Fogyóhold ideje, vagyis a február 10-e és 23-a közé eső időszak, a Teliholdat követő napok. Közlekedés terén viszont légy óvatos, különösen 21-én, 23-án és 24-én, - ha teheted, inkább maradj otthon, vagy cövekelj le ott, ahol éppen tartózkodsz! Lassan járj, tovább érsz!


 
rak
Rák

Február folyamán - szerencsére - elkerülnek a túlzott, negatív hatások, ugyanakkor ne keresd feleslegesen a gondokat magadnak. 3-án és 6-án, majd 12-én és 27-én belső szervi vagy emésztési problémák merülhetnek fel, így ha érzed, hogy valami nincs rendben, ne húzd az időt, fordulj mihamarabb orvoshoz vagy természetgyógyászhoz,  hogy megnyugtasson, nincs komoly problémád, - ugyanakkor felhívja a figyelmedet arra, miként tudnál változtatni életmódodon. A hónap Fogyóholdas időszakában megszabadulhatsz káros szokásaidtól, vagy nekikezdhetsz egy hatásos fogyókúrának, azaz a február 10-e és 23-a közé eső időszakban, - ezt most biztosan sikerrel véghez is viszel. Kitartásod ezen időszakban megnő, jókedved folyamatos, és ezeket a hatásokat át tudod adni környezetednek is.

oroszlanOroszlán

 

Több oldalról egyidőben érkező lelki probléma nehezítheti dolgos-szorgos mindennapjaidat, melyek előbb-utóbb könnyen testi legyengüléshez is vezethetnek. Kissé bonyolult napokat hozhat a hónap eleje, - ám a 4-ét követő követő napok már a lecsillapodás és megbékélés idejét jelzik. Ha túlvállalod magadat, keveset alszol, nem jut idő egészséged megfelelő karbantartására, - s ez bizony előbb vagy utóbb felforduláshoz vezethet. Nem ártana némi időt szentelni a sportolásnak, s a kielégítő pihenésnek. A munkahelyi vagy iskolai stressz különösen kedvezőtlen most számodra, ha teheted, vegyél ki pár nap szabadságot, hisz nagyon rád fér, - így ez idő alatt helyrehozhatod régóta húzódó problémás emberi kapcsolataidat is. A hónap második  fele nagyon mozgékonynak és aktívank ígérkezik, hozd ki magadból a legtöbbet.szuzSzűz
 

Meglepően sok és lényeges döntést, valamint hosszú távra szóló elhatározást kell meghoznod február folyamán, amik a szó szoros értelmében akár  fejfájáshoz, gyomor- esetleg emésztési problémákhoz vezethetnek, - több alkalommal sem fogod jól érezni magadat a bőrödben. 11-én, 12-én, 20-án sok odafigyelésre lesz szükséged, hogy megfelelő döntéseket tudj hozni, ezért úgy készülj, hogy ezeken a napokon minden energiatartalékodra szükséged lesz. A hónap utolsó napjaiban - a lehetőségekhez mérten - pihenj sokat és ne keress kifogást! Találkozz barátaiddal, akiktől lelki támogatást várhatsz. A hónap középső szakasza általában jól alakul, élj a lehetőségeiddel, s azzal, hogy kimeríthetetlen energiamennyiség birtokában leszel.


merleg
Mérleg

Összességében elmondható, hogy nyugalmas, jelentős gondoktól mentes hónapnak kezdesz neki, hisz egészségi állapotod kielégítő, komoly problémákkal pedig nem kell számolnod, ugyanakkor ne hajszold túl magadat, a felesleges stressz természetesen csak árthat, ne vállalj több munkát a kelleténél, különösen ne 5-én, 6-án, 10-én, 12-én. Kerüld el a túlzott étel- és alkoholbevitelt. Aludj eleget, mert a nem kielégítő pihenés könnyen egészségromláshoz vezet, főleg 12-én, 17-én és 24-én. A hónap utolsó napjaiban szánj időt a pihenésre! Szeretteid jelenléte gyógyító hatású. Bármennyi feladatot is kelljen ellátnod, találj a csendre és gondolkodásra megfelelő pillanatokat, ez lesz az igazán nagy segítség számodra.skorpio
Skorpió
 

Örömteli hír lehet számodra, hogy az égiek február folyamán mindenben támogatják egészségedet, emellett lelki állapotodat sem szándékoznak kibillenteni az egyensúlyából. Ráadásul az előzőeknek köszönhetően tele leszel erővel és energiával, azonban épp ezért könnyen beleeshetsz abba a hibába, hogy túlhajszolod magadat, hisz úgy gondolhatod, neked mindent lehet... Kedvezőtlen napok: 11-e, 23-a, 27-e, ekkor kerüld el a felesleges fizikai megterhelésekkel járó tevékenységeket. A hónap középső harmadában nagyon elemedben leszel, semmi nem tudja kedvedet szegni, - ehhez extra erőt ad neked  a hónap első napjai mellett a 23-i Újhold!
nyilas
Nyilas

Erőteljes lelki nyomás hatására bekövetkezhet életedben némi bizonytalanságra okot adó időszak, ami apróbb testi tünetekben is jelentkezni fog, például gyomorgörcsök, hirtelen jövő, majd elmúló fejfájások, vagy problémás emésztés formájában. Ahhoz, hogy ez nyomtalanul tovatűnjön, le kell csökkentened a mindennapi feladataidat, ezáltal apad a stressz és a téged érő megterhelések erőssége. Nehézkes, leterhelő napok várnak rád 17-én, 19-én, átmenetileg legyengülhetsz, elkedvetlenedhetsz. Csak rajtad múlik, hol húzod meg a határt! Az állandó felesleges felvállalások megingathatják egészségi állapotodat 11-e környékén, - pedig erre igazán nincsen szükség. Jól jöhet és feltölthet a hónap legeleje, valamint a 23-i Újhold és az ezt követő napok! A hónap utolsó napjai kifejezetten kellemesek, felemelők lesznek.bak
Bak
 

A február havi konstellációk komoly segítségedre lesznek, hisz mindent biztosítanak ahhoz, hogy jó egészségedet továbbra is képes legyél megőrizni. Ám, azért már keveset tehetnek, ha Te magad elhanyagolod a testedet vagy épp a lelkedet. Ideje, hogy kivizsgáltasd magadat, különösen a női nem esetében fontos ez! Megfelelő napok erre 5-e, 8-a, 9-e. 24-én  viszont kifejezetten kellemetlen hatások érhetnek, melyek leterhelik testedet és lelkedet egyaránt. A hétvégékre ne tervezz semmi fontosat! Inkább kényeztesd magadat masszázzsal, szaunával, lábfürdővel, olvasással. Fokozd saját jólétedet február első napjaiban, valamint február 23-án, amikor jön a csodás Újhold! 18-a és 19-e is remeknek ígérkeznek.vizonto
Vízöntő
 

Február folyamán az erőteljes égi hatások hullámvasútra ültethetnek alkalmanként, viszont összességében pozitív hatással lesznek egészségi és lelki állapotodra, ugyanis kirángatnak a semmittevés állapotából. Ettől függetlenül a nehézkes napok sem kerülnek el, ilyenek lesznek 4-én, 5-én, 16-án, 24-én, ekkor kerüld el a komoly fizikai munkával együtt járó feladatokat. Érzékenységed megnő a hónap első napjaiban, ezt ne hagyd figyelmen kívül! 10-e és 14-e között nehezebben fogod viselni a kritikát és a nehézségeket, melyek akár testi tünetként is jelentkezhetnek - ezért figyelj arra, hogy mindig biztosítva legyen a feltöltődésed, sporttal, megfelelő étkezéssel. Keress új, lelki barátokat. Ez felvidít, és segít abban, hogy tisztábban lásd a lehetőségeidet. A 23-i Újhold izgalmas kapukat is megnyithat előtted, csak figyelj!


halak
Halak


Meglepően sok, apró-cseprő, ugyanakkor alapjában lelki eredetű probléma okozhat gondot életedben február folyamán, s ott is leginkább a hónap középső szakaszában jelentkezhetnek ezek a tünetek: Fejfájás, émelygés, rövidebb rosszullétek nehezíthetik mindennapjaidat, - szerencsére csakis átmenetileg, s mindig találsz valamilyen kézzel fogható, egyben gyors és okos megoldást a felsoroltak orvoslására. Leterhelő napok jöhetnek 4-én, 17-én, 18-án, 19-én, majd 21-én, ekkor ne erőltess rá semmit testedre vagy lelkedre. 22-én, 25-én és 27-én váratlan fizikai megterhelésnek leszel kitéve, ezért tartalékolj energiát ezekre a napokra is. A diétát se halogasd tovább, de csak ésszel és előre megtervezve. Ha valami nyomja a lelkedet, hát beszélj arról, mert a teher cipelése előbb-utóbb komoly fizikai problémában teljesedhet ki... Ugye ezt nem akarod? A hónap utolsó három napja kifejezetten könnyednek, örömtelinek ígérkezik.
 

Forrás: Ezoterikus.hu