Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Napi horoszkóp - január 27

Közzétéve: 2020. 01. 27. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Ez a cikk 165 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - január 27., hétfő

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - január 27., hétfő
(március 21. - április 20.)

Ezen a napon, - ha a jó tulajdonságaidra támaszkodsz, mint kedvesség, nyugodtság -, akkor szinte biztosan komoly sikereket érhetsz el az élet bármely területén! Amennyiben jelenleg nem tanulsz, ideje ezt átgondolni, s jelentkezni egy tanfolyamra.

Napi tipp: kis türelemmel megmentheted az otthonod vagy egy kapcsolatod nyugalmát, ha este veszel egy jó kis fürdőt, amely lecsillapítja az esetleges békétlenséget.


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - január 27., hétfő
(április 21. - május 20.)

A hivatásoddal kapcsolatban egy jelentős, pozitív fordulat történhet. Lehetőséged lesz belevágni valamibe, ami többletbevételt jelent. Légy magabiztos, sikeres leszel, - persze fontos, hogy bátor légy és kockázatot vállalj.

Napi tipp: mivel egész nap feszülten figyeltél, este megérdemelsz egy kis lazítást: szerelmi életed dobd fel egy kis titokkal…


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - január 27., hétfő
(május 21. - június 21.)

A hivatásod vagy családod rengeteg feladattal lát el ma. Lehetséges egy nagyobb átalakulás, ugyanakkor Te nagyon jól veszed az akadályokat. Ne ijedj meg a feladat nagyságától, vagy egy megoldhatatlan akadály legyőzésétől. Bármire képes vagy.

Napi tipp: rend a lelke mindennek. Ne hagyj elvarratlan szálakat magad után.


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - január 27., hétfő
(június 22. - július 22.)

Amennyiben egy tanfolyam elvégzésén, vagy iskolakezdésen töröd a fejed, ez a nap nagyon kedvező mindenféle tanulmányokkal kapcsolatos tevékenység elkezdésére, vagy a lehetőségek felkutatására. Vágj bele bátran!

Napi tipp: légy te az okosabb, ha el kell kerülnöd egy kellemetlen helyzetet.


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - január 27., hétfő
(július 23. - augusztus 22.)

A hivatásodban nagyon pozitív fordulatra számíthatsz. Megtörténhet, hogy irányító szereppel bíznak meg. Légy magabiztos, vágj bele, nagyon sikeres leszel, hisz az égiektől minden szükséges támogatást megkapsz a kellemes eredményekhez.

Napi tipp: ha laza vagy és megértő minden gördülékenyen megy majd, ezt tartsd szem előtt, mielőtt bármibe is belefogsz.


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - január 27., hétfő
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Nagyon szerencsés nap vár rád, az is jó, ha csak hagyod magadat sodortatni az árral. Ne mérlegelj sokat, kezdj bele a céljaid megvalósításába, hiszen a későbbiekben ez még nagyon kifizetődő lesz számodra.

Napi tipp: úgyis ritkán lazsálhatsz, használd ki az alkalmat, zárd be az ajtó, bújj be az ágyba, és másnapig fel se kelj.


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - január 27., hétfő
(szeptember 23. - október 22.)

Az otthonoddal kapcsolatban csalódások érhetnek ezen a napon, de könnyen elromolhatnak háztartási eszközök, vagy eltörhet valami. A dolgok most nem az elképzeléseid szerint alakulnak, sőt most a családod sem támogat mindenben.

Napi tipp: nyújts egy kis mennyei mannát a kapcsolatodnak. Az estét csak ezzel töltsd!


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - január 27., hétfő
(október 23. - november 22.)

Energikus vagy, úgy érzed, hogy egy hegyet is el tudnál hordani. Most nem mérlegelsz, mint máskor, ugyanakkor hidd el, jól teszed, ha kockázatot vállalsz! Légy határozott, vágj bele nyugodtan az ismeretlenbe!

Napi tipp: hallgass az első megérzésedre. Mindig az a jó!


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - január 27., hétfő
(november 23 - december 21.)

A mai napon kellemetlen hírek érkezhetnek hozzád - és a téma bármi lehet. A közlekedésben légy fokozottan óvatos, mert balesetveszély lehetősége áll fenn. Járj nyitott szemmel! Ha anyagi kiadásról kell döntened, azt halaszd holnapra.

Napi tipp: szexi lehet egy apró kiegészítő is, ha jól viselik… de akár elmehetsz ma fodrászhoz is, aki majd kreál neked egy dögös kis frizurát.


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - január 27., hétfő
(december 22 - január 20.)

Egy nagyon eredményes napra számíthatsz. Rengeteg dolognak tudsz a végére járni, és előre haladsz olyan ügyek intézésében, amelyek eddig megoldhatatlannak tűntek. Külső segítséget is érdemes kérned, sok támogatást kaphatsz.

Napi tipp: ami nem megy, azt ne erőltesd, inkább végezz olyan feladatokat, amelyekben tuti biztos vagy.


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - január 27., hétfő
(január 21 - február 18.)

Légy óvatos a közlekedésben, amennyiben lehetőséged van rá, maradj otthon, vagy menj más úton, mint eddig. Ha mégis elkerülhetetlen, hogy autóba ülj, akkor végezd el a rutinellenőrzéseket!

Napi tipp: e fárasztó nap után ne maradj fent túl sokáig, mert szükség lesz a jó erőnlétre. Egy jó pohár bor este jót tesz majd.


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - január 27., hétfő
(február 19 - március 20.)

Ezen a napon remek ötleteid támadnak az élet főbb területein. Most nem tétovázol, belevágsz mindenbe, ami az utadat keresztezi, és bizony komoly sikereket tudhatsz magadénak. Csak így tovább! Aki mer, az biztosan nyer!

Napi tipp: ma a partnered vagy egy jó barátod egy igen furcsa sztorit mesél majd. Jó tanács: jobb, ha nem fűzöl hozzá semmit…Bezárás