Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Heti Horoszkóp január 27-től

Közzétéve: 2020. 01. 27. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 61 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahány jegy, annyi féle hatás. Neked mit rejteget ez a hét? Bika, Rák, Oroszlán... netán Kos vagy? Mi a jegyed? Bánat vagy jókedv környékezi a következő napokat? Megtudhatod, ha elolvasod heti előrejelzésünket most!

        KOS  


(március 21. - április 20.)

Pénzügyeid terén hozhat jelentős és egyben pozitív fordulatot ez a hét. Ráadásul mindez munkádnak a gyümölcse, s nem, pedig kétes spekulációk, vagy tisztességtelen ügyletek eredménye. Elmondható, hogy a jól végzett munka örömével fogadod el a sors felkínált lehetőségeit, s nem is okoz majd az sem gondot, hogy mire költsd el a plusz bevételt. Jó ötlet lehet, ha kedveseddel vagy családoddal ünnepelitek meg a pozitív eredményeket.

 

 

        BIKA  


(április 21. - május 20.)

Érthetetlen szorongás lehet úrrá rajtad, s magad sem tudod, vajon honnan ered a félelmed. Tartasz attól, mi lesz holnap, a jövő héten, vagy fél év múlva. Szeretnéd már most tudni, rendben lesznek-e a dolgaid.  Még akkor is megfogalmazódik benned ez a félelem, ha jelenleg úgy érzed, tulajdonképpen jól mennek a dolgok. Mindennek hátterében felelősségtudatod húzódik meg, mert tudod, hogy családod és más emberek is függnek tőled. Hétvégére ez az érzés elmúlik és sok pozitív visszaigazolást kapsz.

 

 

        IKREK  


(május 21. - június 21.)

Vénusz hatására ahhoz lehet kedved, hogy kényeztesd, szeretgesd kedvesedet, családodat, vagy kedvében járj barátaidnak. Meg is van most benned a hajlam a romantikára, a szeretet átadására. s arra is, hogy kimutasd érzelmeidet. De valahogy mindig az jut eszedbe, hogy mi lesz, ha odaadásodat kihasználják, s talán nem is viszonozzák. Ezért inkább úgy gondolod, hogy maradjon minden a régiben: bele süppedsz a hétköznapok szürkeségébe. Ám, ha nem mersz változtatni, rettentő egyhangúvá válhat életed. Ugye mersz módosítani, s új utakon elindulni?

 

 

 
        RÁK


(június 22. - július 22.)

Egészen új, érdekes, meglepő vágyak és fantáziák keríthetnek hatalmukba a napokban, ehhez erősen hozzájárul Vénusz is. Ezek a vágyak eddig is ott bujkáltak benned, s bár általában megpróbáltad őket elhessegetni magadtól. Új élményekre vágysz érzelmi és szexuális életedben, s rájössz, hogy milyen unalmas és egysíkú lett életednek ez a területe mostanság. Megfogalmazódik benned, hogy ideje ezen változtatnod, különben a teljes unalom lesz úrrá életeden.

 

 

 

       OROSZLÁN


(július 23. - augusztus 22.)

Váratlan fordulatokat rejteget számodra ez a hét. Nagy az esély rá, hogy anyagilag kissé meginoghat az eddig stabilnak tűnő háttered, s ezt a kiszámíthatatlanságot nagyon nehezen viseled, s lelki szinten is megpróbáltatásnak vagy kitéve. Nem érintene ilyen mélyen az ügy, hisz általában minden körülmények között kimászol a gödörből. Most azonban nagy szükséged lenne arra, hogy kiszámítható és biztonságos helynek gondold a környezetedet, azonban az igazi stabilitást csak saját magadban találhatod meg. A lényeg, hogy sem anyagi, sem egyéb formában nem bonyolódj kétes dolgokba, helyzetekbe...

 

 

        SZŰZ  


(augusztus 23. - szeptember 22.)

Bár az időjárás nem ad rá igazi okot, mégis úgy tűnik, mindenki nagyon jó kedvű, aki ebben a jegyben született. Lelkiállapotod felszabadult, s nagyon várod, hogy valami végre történjen veled is. Arra vágysz, hogy jöjjön valaki vagy valami, amitől minden megváltozik, s megtapasztalhatod újra az élet izgalmas oldalát. Csak ne feledd, hogy idővel elveszik ez a varázs, s megint maradnak a szürke hétköznapok. De legalább, - ha néhány napra is -, de érezni fogod, hogy igazán elemedben vagy. Ugye mindent megteszel azért, hogy jövő hétre is vigyél magaddal a mostani extra energiákból?

 

       MÉRLEG


(szeptember 23. - október 22.)

Hajlamossá válsz komoly hangulatingadozásokra: vagy szeretsz, vagy gyűlölsz. Tőled teljesen szokatlan módon viselkedsz. Ha szeretsz valakit, akkor lehoznád neki a csillagokat is, ha pedig gyűlölöd, akkor szemrebbenés nélkül megfojtanád. Még szerencse, hogy máskor nem nagyon tennél ilyet. Indulatosságod is a tetőponton van, nem tanácsos most veled konfliktusba keveredni. Ha pozitívan akarod megélni ezeket a végletes hatásokat, akkor a benned felgyűlt energiát inkább szerelmi életedbe vagy sportba öld. Sőt, csütörtökön és pénteken üzleti, anyagi téren tudsz új kapukat megnyitni, extra energiákat mozgósítani.

 

 

        SKORPIÓ


(október 23. - november 22.)

Mars kellemetlenkedése miatt rettentően feszült lehetsz a hét elején, így jobb, ha barátaid, rokonaid is kerülik társaságodat. Minden kis apróság kiborít, s nagyon hullámzó a kedélyállapotod. Egyik pillanatról a másikra mogorva éned tör felszínre, s bizony rendesen az asztalra csapsz. Meglepő, de néha pont ez a megoldás használ a régen húzódó ügyek lerendezésében. Vége a türelmednek, s ezt ki is nyilvánítod az illetékesek felé. Akár a munkahelyeden, akár pedig otthon vannak rendezetlen konfliktusaid. Ideje lesz ezeket helyretenni. Csütörtöktől pedig a frusztráció is tovaszáll, kedélyállapotod pedig jelentősen javul.

 

 

        NYILAS


(november 23 - december 21.)

Kissé túlfeszítheted a húrt, kifulladhatsz, teljesen elfogyhatnak energiatartalékaid a hét első felében. Ez abban nyilvánulhat meg, hogy kíméletlenül hajtod saját magadat, s úgy érzed, hogy ez a viselkedés hozhatja meg majd a kívánt sikert és elismeréseket. Biztos, hogy feletteseid, üzletfeleid észreveszik szorgalmadat, és azt is, hogy bizony értesz ahhoz, amit csinálsz. De, az már kevésbé célszerű, hogy minden idődet és energiádat munkádba fektetned, az arany középutat kellene inkább megtalálnod. S ha máskor nem, hát legalább a hétvégén fókuszálj a pihenésre, szórakozásra.

 

 

        BAK  (december 22 - január 20.)

Úgy érezheted, hogy úton-útfélen kihasználják jóindulatodat, odaadásodat, s azt, hogy homlokodra van írva türelmed és szelídséged. Hiába is tartasz a konfliktusoktól, most bizony megkapod szinte mindenhol, akár az utcán, vagy pedig otthon. Állj a sarkadra, mert pont arra tanít most az élet, hogy néha ki kell állnod magadért. Mélységesen elítéled az indulatosságot és erőszakot, s még akkor is, ha önmagadat véded meg általa. Azonban néha nincs más választásod, s bizony vissza kell vágnod! Tedd ezt diplomatikusan és közben ne hervadjon le a mosoly az arcodról, Figyeld meg, mindenkit meg tudsz békíteni.

 

 

        VÍZÖNTŐ 


(január 21 - február 18.)

Váratlan, érdekes és meglepően új dolgokkal ajándékoz meg a sors most: üzleti lehetőségek nyílhatnak meg előtted, vagy pedig egészen új munkalehetőségek, ismeretlen területeken. Nagyon is jónak tűnnek ezek az újdonságok, s arra is kiváló az esély, hogy sok pénzt kereshess, ha belefognál valamelyikbe. Mégis tartasz attól, hogy új helyzetekben próbáld ki magadat, s bizony nem nagyon mersz váltani. Ott motoszkál a fejedben a gondolat, hogy: járt utat járatlanért el ne hagyj! Jól teszed, ha a biztonságot tartod fontosnak.

 

 

        HALAK


(február 19 - március 20.)

Ezekben a napokban nagyon energikus vagy, s minden tervedet és ötletedet könnyedén sikerre viszed. Azonban ehhez az óriási erőhöz most még felelősségérzet, s szilárdság is társul. Így megvan hozzá minden képességed, hogy megvalósítsd álmaidat. Képes vagy arra, hogy átgondold és strukturáld lépéseidet, amelyek apró lépések ahhoz, hogy a végső célodat mihamarabb elérd. Ilyen körülmények között biztos a siker! Szinglik számára a hét második fele flörtöt, randit jelez...

 

 

Forrás: Ezoterikus.hu