Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Napi horoszkóp - január 25

Közzétéve: 2020. 01. 25. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Ez a cikk 64 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - január 25., szombat

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - január 25., szombat
(március 21. - április 20.)

Ma a dolgok az elképzeléseid szerint alakulnak. Ezt magadnak köszönheted, hiszen minden helyzetben megtalálod a jó megoldást, és már láthatóak az eredmények is.

Hétvégi tipp: ne akarj mindent megoldani, főleg ne ezen a két napon. A hétvége legyen most csak a tiéd, és csak rólad szóljon.


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - január 25., szombat
(április 21. - május 20.)

Egy felhőtlen időszak következik az életedben. A dolgok az elképzeléseid, s az eltervezettek szerint alakulnak, de a nagyobb bevételekre és az átütő sikerre még egy kicsit várnod kell!

Hétvégi tipp: tartsd meg jó tulajdonságaidat, mert a legtöbb optimista felnőtt jellemzője, hogy mindig gyerek marad egy kicsit.


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - január 25., szombat
(május 21. - június 21.)

Ma olyan feladattal bíznak meg, amely a kedvedre való, igénybe veszi a kreativitásod, és végre megmutathatod, milyen egyéni megoldásokat találsz egy-egy problémára.

Hétvégi tipp: most nemcsak te, hanem a környezeted is megsínyli, hogy állandóan rohantok egyik helyről a másikra. Vegyél példát olyan ismerőseidről, akik tudják, mi a hétvége valódi lényege.


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - január 25., szombat
(június 22. - július 22.)

A számodra legfontosabb életterületek, mint vállalkozás, szerelem, otthon, most nem az elképzeléseid szerint alakulnak. Csalódás érhet, ám jövő hétre visszarendeződik minden, s már nem látod borúsnak a helyzetet.

Hétvégi tipp: figyelj oda mindenkire, mert egy olyan információt kaphatsz családtagjaidtól, amit továbbgondolva saját magad kamatoztathatsz később.


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - január 25., szombat
(július 23. - augusztus 22.)

Ezen a napon úgy érzed, tiéd a világ, egy hegyet is elhordanál. Intézkedsz, rengeteg új kapcsolatot építesz ki, és a meglévők ápolásáról sem feledkezel meg.

Hétvégi tipp: nyugodtan igent mondhatsz a hét végi bulira, csak arra ügyelj, hogy az alkohollal óvatosan bánj, mert különben cudar lesz a vasárnapod.


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - január 25., szombat
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Ezen a napon egy érdekes forrásból bevételre számíthatsz, de nem biztos, hogy szerencsés lenne, ha ezt a vállalkozásodra, vagy bármi másra költenéd, hiszen lehetséges, hogy melléfoghatsz. Inkább tartalékolj!

Hétvégi tipp: szombaton itthon pihenj, vasárnap pedig menj el egy wellness-fürdőre.


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - január 25., szombat
(szeptember 23. - október 22.)

Az utóbbi időben kénytelen voltál megtanulni, hogy hol vannak a határok, se többet, se kevesebbet nem teszel, mint szükséges. Csak így tovább, ez most hatásos!

Hétvégi tipp: ha nincs kedved takarítani, vagy lemosni a kocsit, tegyél be egy jó zenét, és lazíts kedved szerint.


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - január 25., szombat
(október 23. - november 22.)

Rengeteg feladatot próbálsz ma megoldani, de erre kevésnek tűnik a 24 óra. Légy óvatos, amennyiben túl hiszékeny vagy, könnyen becsaphatnak és megkárosíthatnak!

Hétvégi tipp: ess túl minden kötelező tennivalón minél előbb! Tervezd a vásárlást szombat délelőttre, így bőven marad időd a családra és a barátaidra is.


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - január 25., szombat
(november 23 - december 21.)

Ezen a napon magas fordulatszámon pörögsz, remek ötletekkel rukkolsz elő, és most minden területen nagyon jól helytállsz. Kellemes időszak következik számodra.

Hétvégi tipp: vegyél erőt magadon és láss neki a tennivalóknak. Utána sokkal nyugodtabban tudsz majd szeretteidre koncentrálni.


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - január 25., szombat
(december 22 - január 20.)

Ezen a napon légy óvatos a közlekedésben, mert könnyen balesetveszélyes helyzetben találhatod magad. Ne kapkodj, figyelj oda mindenre, légy alapos és óvatos!

Hétvégi tipp: ha szabad téri a program, mindenféleképpen ügyelj az öltözködésedre! Alkalmazkodj az időjáráshoz! Se több, se kevesebb ne legyen a szükségesnél.


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - január 25., szombat
(január 21 - február 18.)

Az otthonodban végre sikerül megvalósítanod azt az átalakítást, amit már régóta terveztél. Ez nem túl nagy dolog, de eddig nem volt időd a kivitelezésre.

Hétvégi tipp: úgy tűnik, nem vagy nyugodt. Ezt a hétvégét töltsd olyan tevékenységekkel, amelyek lecsillapítják elméd, s megnyugtatnak.  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - január 25., szombat
(február 19 - március 20.)

A mai napon végre sok különböző forrásból az elismerés is megérkezik a korábbi sikerek után. Igaz, ezért nagyon keményen megdolgoztál már, de mégis örömmel tölt el a tudat.

Hétvégi tipp: ne engedj teret a bacilusoknak, kell a vitamin, ma különösen!Bezárás