Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Napi horoszkóp - január 21

Közzétéve: 2020. 01. 21. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Ez a cikk 68 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - január 21., kedd

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - január 21., kedd
(március 21. - április 20.)

Problémád adódhat az otthonoddal, családoddal, esetleg vagyontárgyaddal kapcsolatban. Lehetséges, hogy még a költözés, csere, adás-vétel gondolata is megfordul a fejedben, hogy túllendülj valamin, ami nyomaszt.

Napi tipp: ne morogj, törődj bele a mai napba. Egy délután vagy este érkező telefonhívás sok jóval kecsegtet.


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - január 21., kedd
(április 21. - május 20.)

Ezen a napon alaposan összeakaszthatod a bajszod egy közeli ismerőssel vagy barátoddal, mert nem hagyod magad, addig nem nyugszol, amíg be nem bizonyítod, neked van igazad. Biztosan szükség van erre a béke helyett?

Napi tipp: ne görcsölj! Többnyire nagyon jó ötleteid szoktak lenni, de ezek csak úgy jönnek majd felszínre, ha először békét teremtesz, aztán szárnyalsz.


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - január 21., kedd
(május 21. - június 21.)

Ezen a napon akadályokba ütközhetsz szinte minden életterületen, semmi sem alakul az elképzeléseid szerint. Most nagyon magányosnak érzed magad, társaságra vágysz. Hívd meg a barátaidat, vagy legalább telefonon beszélj velük!

Napi tipp: nem kellene száműznöd magad a siker területéről, csupán gondold végig, mi lehet az oka annak, hogy megakadtál. Könnyen lehet, hogy elég banális a válasz...


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - január 21., kedd
(június 22. - július 22.)

Nehéz nap vár rád. Ma nem alakul semmi sem az elképzeléseid szerint, ugyanakkor később épp ez fordul majd a javadra. Légy óvatos a közlekedésben, mert könnyen problémás helyzetbe kerülhetsz!

Napi tipp: Adj hálát az égieknek azért, hogy ismét tapasztalatokra tehetsz szert. Ha eleinte valami hátrányosnak vagy egyenesen rossznak tűnik, az is előrébb visz, közelebb a célhoz. Hidd ezt el!


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - január 21., kedd
(július 23. - augusztus 22.)

A párkapcsolatodban vagy egy szoros baráti kötelékben váratlan feszültségekre számíthatsz. Mindkettőtökről kiderülhetnek olyan dolgok, amelyek a másikat meglepetésként érik. Beszéljétek meg!
Ha szingli vagy, s ma tervezel első randit, az balul sülhet el. Halaszd holnapra!

Napi tipp: délutánra tervezz be egyet a kedvenc elfoglaltságaid közül, és hívd el a legjobb barátodat is. Töltsétek közösen a napot!


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - január 21., kedd
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Ezen a napon érzékenyebb lehetsz a kelleténél, mindent jobban magadra veszel. Talán magányosnak érzed magad, úgy véled, senki sem áll melletted. Ne hagyd, hogy ez az érzés eluralkodjon rajtad!

Napi tipp: légy csinos és elbűvölő, mert ma egy könnyed flörtbe is keveredhetsz, ez is megmutatja, még véletlenül sem vagy egyedül.


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - január 21., kedd
(szeptember 23. - október 22.)

Felmerülhet benned a gondolat, hogy valami új dolgot vásárolj, és a mai napod az ezzel kapcsolatos ügyintézéssel telik. Most úgy néz ki, megtalálod, amit keresel. Kifejezetten jó ez a nap elkötelezettségekre, szerződések aláírására.

Napi tipp: légy kedves és alázatos az emberekkel. Már csak azért is, mert soha nem tudhatod, kivel mikor hoz össze a sors újból. Ne feledd, kicsi a világ…


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - január 21., kedd
(október 23. - november 22.)

Egy békés, boldog napra számíthatsz, sikereket érhetsz el életed több területén. Most kifejezetten jól érzed magad, és ez rengeteg energiával tölt fel, mosolyogj sokat.

Napi tipp: légy megértő és türelmes a mai napon. Próbáld meg elsimítani az esetleges bonyodalmakat kedvességgel. A bocsánat szó sem megalázó!


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - január 21., kedd
(november 23 - december 21.)

Érzelmes hangulatban leszel ezen a napon. Szeretnél pihenni, kikapcsolódni? Hát, arra nem nagyon lesz alkalmad, rengeteg tennivalód adódik, ugyanakkor egy utazással kapcsolatos hír befuthat, ami izgalomba hoz. Szükséged lesz egy kis egyedüllétre is este, hogy tervezhesd a jövőt.

Napi tipp: A múltat már nem tudod megváltoztatni, de a jövődet alakíts jó irányba, hogy ne érhessenek meglepetések. A mai nap teret kínál erre.


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - január 21., kedd
(december 22 - január 20.)

Lehetséges, hogy mára egy kisebb rokon- vagy baráti látogatást tervezel még a feladataid elvégzését követően? Gondold át alaposan az úti célod, hiszen ma könnyen előfordulhat, hogy kisebb csalódás ér ezzel kapcsolatban.

Napi tipp: mikor voltál együtt utoljára a barátaiddal? Egyáltalán hol vannak a barátaid? Na látod! Indulhat egy buli szervezése.


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - január 21., kedd
(január 21 - február 18.)

Az utóbbi időszak sikerszériája ma véget ért, ezen a napon minden egy kicsit lassabban megy, akadályokba ütközik, de ez nem baj, csupán a Hold próbál kissé visszafogni a túlzott tempóból. Ne hajszold mindenáron a sikereket, inkább pihenj!

Napi tipp: A mai napon rájöhetsz arra, hogy elkövettél egy hibát. Ne aggódj, mert ez még a jobbik eset, hiszen akkor megvan az esélyed arra, hogy ugyan később, de korrigáld azt


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - január 21., kedd
(február 19 - március 20.)

A mai napon tele vagy jó ötletekkel, aktív és kreatív vagy, másoknak is szívesen segítesz. Viszont a kedveseddel, vagy egy barátoddal most nem tudsz zöld ágra vergődni, úgy érzed, egy kis magányra lenne szükséged? Rajta, ez segíthet tisztán látni.

Napi tipp: egy kicsit nehezebb nap és feladat előtt állaz, de ne aggódj. Csak gondolkodj el azon, mit is kellene korrigálnod, és már meg is van a megoldás.Bezárás