Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Heti Horoszkóp január 20-tól

Közzétéve: 2020. 01. 20. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 244 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahány jegy, annyi féle hatás. Neked mit rejteget ez a hét? Bika, Rák, Oroszlán... netán Kos vagy? Mi a jegyed? Bánat vagy jókedv környékezi a következő napokat? Megtudhatod, ha elolvasod heti előrejelzésünket most!

        KOS  


(március 21. - április 20.)

Olyan élvezeteket és új helyzeteket akarsz keresni a most következő napokban, amelyeket tiltott gyümölcsnek érzel. Éppen ettől olyan érdekesek és vonzóak ezek az alkalmak számodra, s valóban nagyon nehezen mondasz le arról, hogy életedbe egy vonzó és titkos viszonyt hívj be. A másik oldalon viszont ott van a gondolat, hogy felelősséggel tartozol állandó pár- vagy baráti kapcsolatodban, s nem szeretnél méltatlan dolgot művelni. Ez a kettősség sok idődet és energiádat felemésztheti.

 

 

        BIKA  


(április 21. - május 20.)

Kicsit változékony a hangulatvilágod a hét első felében, s az utóbbi megállapítás talán még finom is lehet a kialakult helyzethez képest. Ez azt jelenti, hogy minden apróságon felkapod a vizet, jól kitombold magadat, aztán pedig Te vagy a legboldogabb ember a világon. Ez a fajta érzelmi hullámzás téged is megvisel, azonban valóban nagy feladatot jelent a körülötted élő emberek számára. Próbáld meg megvilágítani számukra, hogy Te most egy kicsit zaklatott állapotban vagy, s kérd meg őket, hogy legyenek kicsit türelmesebbek veled.

 

 

        IKREK  


(május 21. - június 21.)

Ezen a héten a megszokottnál gyakrabban keveredsz olyan helyzetbe, amikor mások feldühítenek, vagy talán nyílt támadási felületté válsz néhány ember számára. Különösen a közlekedési helyzetekben vagy kitéve annak, hogy mások beléd kötnek, s jól odamondogatnak neked. Ilyenkor persze Te sem maradsz adós: bizony kiveszed a magad részét a konfliktusból. Érdemes lenne végiggondolnod, hogy valóban célszerű-e belemenned ezekbe a vitás és feszült helyzetekbe. Persze meglehet, hogy önbecsülésed sérülne, ha nem vágnál vissza. Szerencsére a pénteki nap megérkezésével lenyugszol, és szuper programokat szervezel.

 

 

 
        RÁK


(június 22. - július 22.)

Rólad elmondható, hogy mindig tökéletesen tisztában vagy azzal, hogy az adott feladataidhoz mennyi energiát, mennyi munkát s időt kell befektetned ahhoz, hogy megérje elvégezned, s profitálj is belőle. Most mégis előfordulhat, hogy bizonytalan vagy abban, hogy egy-egy lehetőségbe belemenj-e. Meginoghatsz, s nem vagy benne biztos, hogy jó helyen vagy-e, megéri-e neked azt csinálni, amivel most foglalkozol. Meglehet, hogy a változtatás elkerülhetetlen lesz, gondolataid pedig csak ezen dolog körül forognak. A végén úgyis jó döntést hozol...

 

 

 

       OROSZLÁN


(július 23. - augusztus 22.)

Érdekes fordulatot tartogat neked Vénusz. Az előtted álló napokban jöhet az életedbe valaki, aki kimondja számodra azt az információt, amely nagyon hízeleg neked. Elmondja neked, hogy nagyon vonzónak tart téged, s bizony szívesen osztaná meg veled az ágyát, s talán a szabad idejét is. Emellett egy picit kínos is a szituáció, hiszen Te csak rokonszenvet érzel iránta, annyira nem kavar fel a jelenléte, hogy valóban bele is menj a viszonyba. Született diplomatikus éned azonban könnyen megoldja a kínos helyzetet, s talán még barátság is lehet ebből a kapcsolatból.

 

 

        SZŰZ  


(augusztus 23. - szeptember 22.)

Kellemes időszak várható a következő napokban, sőt, a következő néhány hétben. Ez konkrétan azt jelenti, hogy élvezed az életet, annak minden ajándékával együtt, mint a jó ételek és finom italok, s persze a szerelem és a szexualitás is ezek közé az adományok, közé tartozik. Mégis tudod, hogy hol van a mérték, s így még attól sem kell tartanod, hogy a mértéktelen evés-ivásnak köszönhetően felszedsz néhány kilót. A szerelemben ugyan megérint néhány kellemesnek ígérkező alkalom, mégis megállít a józanságod és a felelősségtudatod.

 

       MÉRLEG


(szeptember 23. - október 22.)

Új hét, meglepően új lehetőségek! Rengeteg energiát kaphatsz az előtted álló napok folyamán. Úgy érezheted, hogy tele vagy erővel, s szinte azt gondolod, hogy nincs olyan feladat, amelyet ne tudnál megoldani. Nagyon lelkesen állsz hozzá minden olyan feladathoz is, amelyeket máskor nyűgnek és fárasztónak érzel. Érdemes is ezt az energiát felhasználnod, hiszen végére érhetsz minden gyűlölt és halogatott tennivalódnak. A szerelemben is sok energiát tudsz mozgósítani.

 

 

        SKORPIÓ


(október 23. - november 22.)

Téged is meglepő módon fogékonnyá válsz új ismeretek befogadására. Az előtted álló napok során rendkívüli módon felerősödhetnek intellektuális képességeid. Az eszed úgy vág, mint a borotva, s nagyon spontán és kreatív ötleteid születhetnek, ezen a héten. Ezt a képességedet leginkább a munka területén kamatoztathatod, s valóban sikerre viheted régi és újabb terveidet is. Hátrányként jelentkezhet, hogy nehezen tudod ezeket az új gondolatokat és ötleteket egyfajta szilárd struktúrába rendezni.

 

 

        NYILAS


(november 23 - december 21.)

Szembekerülhetsz a következő napokban mások szerencsétlenségével és kínjaival. Ezek elsősorban anyagi természetű gondok, s nagyon megérintik a lelkedet. Azon tűnődsz, miként tudnál segíteni az érintetteknek, azonban nem jut eszedbe igazán jó megoldás. Mindenesetre jó ötlet, ha elgondolkodsz azon, hogy mindenkinek a búját-baját úgysem tudod magadra venni, s igazából nem is ez lenne az ideális megoldás. Sajnos mindenkinek saját magának kell megvívnia a harcait, s neked, pedig a saját gondjaidat

 

 

        BAK  (december 22 - január 20.)

Sok ígéretes lehetőséget és alkalmat tartogat számodra ez a hét, s ezek a lehetőségek elsősorban munkád és tanulásod körül csoportosulnak majd. Ez azt jelenti, hogy szinte tálcán kínálják neked az alkalmat, hogy megmutathasd, hogy mit tudsz. Különösebb erőfeszítésedbe sem kerül, hogy eleget tegyél az elvárásoknak, hiszen az is elegendő, hogy teszed a dolgodat, mint ahogyan máskor is szoktad. Összegezve elmondható, hogy a gyümölcsök beérnek életedben, s meglátod végre a munkád eredményét.

 

 

        VÍZÖNTŐ 


(január 21 - február 18.)

Nagyon fontos lenne, hogy picit mélyebben elgondolkodj azon, vajon milyen módon és miként kommunikálsz a körülötted lévő világgal. Könnyen lehet, hogy testeddel, mozdulataiddal egészen mást közvetítesz, mint amit mondasz. Ez a fajta elcsúszás akár jelentékenyebb félreértésekre, kényelmetlen helyzetekre ad okot, s könnyen lehet, hogy hiteltelenné válsz mások szemében. Foglalkozz egy kicsit azzal, hogy jó-e, kielégítő-e a kommunikációd!

 

 

        HALAK


(február 19 - március 20.)

Meglehetősen nagy hangsúly kerül most családi életedre, s bizony megtapasztalhatod, hogy nem vagy egyedül. Életed során sokszor fordul elő, hogy mindent önerőből, s egymagad szeretnél megoldani. Néha nem fogadod el a segítséget, még akkor sem, ha azt önzetlenül és szeretetből nyújtják számodra. Bizony szükséged van arra, hogy tudd: egyedül is megállod a helyedet és nincs szükséged segítségre. Számodra az a tanulási feladat, hogy merd elfogadni mások támogatását, különösen, ha a családtagjaidról van szó.

 

 

Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás