Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Napi horoszkóp - január 16

Közzétéve: 2020. 01. 16. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Ez a cikk 248 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - január 16., csütörtök

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - január 16., csütörtök
(március 21. - április 20.)

Ebben az időszakban - a mai napon pedig különösen erősen - csak a céljaidra figyelsz és megvan hozzá a kellő kitartásod, sőt rugalmasan, a megfelelő taktikai lépesekkel haladsz a kitűzött célok felé.

Napi tipp: a pénzed helyett használd inkább a személyes vonzerőd… azzal is sok mindent elérhetsz, főleg a mai napon!


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - január 16., csütörtök
(április 21. - május 20.)

A dolgok minden téren az elképzeléseid szerint alakulnak, ez az időszak különlegesen fokozott aktivitást igényel tőled. Ne tétlenkedj, mindent végezz el még ma, holnap új dolgok várnak.

Napi tipp: vállalj be olyan dolgokat is, ami teljesen szokatlan tőled, és ne törődj azzal, ki mit gondol rólad.


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - január 16., csütörtök
(május 21. - június 21.)

Szeretnél egy kis időt egyedül tölteni, rendezgetni a számodra kedves emlékeket, de erre kevés lehetőséged adódik, mert egyéb rutinfeladatokat kell elvégezned. Sőt, valami jogi dolog is felbukkanhat a láthatáron, foglalkozz vele!

Napi tipp: ha nem tudsz valamire egyből válaszolni, ne ess kétségbe, nem fog összedőlni a világ. Te sem tudhatsz mindent! Vagy mégis?


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - január 16., csütörtök
(június 22. - július 22.)

Ma nehéz lesz a választás, hogy az eszedre, vagy a szívedre hallgass-e. Az okos döntést most bizony az eszed súgja, úgyhogy légy reális. Vigyázz arra, hogy lelkileg talpon maradj. Érzékeny vagy, így megingatható is.

Napi tipp: ne feledd, mindenkinek vannak titkai. A folyosói pletykát ne add tovább! Te se örülnél, ha fordított helyzetben lennél, igaz?


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - január 16., csütörtök
(július 23. - augusztus 22.)

Felmerül a kérdés, hogy a józan ész sugallatára, vagy a szívedre hallgass. Szerencsés, ha minden birtokodban lévő információt megvizsgálva az észérveket tartod szem előtt. Ma kifejezetten kerülendő fejjel a falnak rohanni.

Napi tipp: a pozitív energia mellett a szenvedély is tombol benned. Vagy keress magadnak valakit, vagy szólj a párodnak, hogy feltétlen legyen otthon időben, mert egy selyemruhás dorbézoló macska várja.


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - január 16., csütörtök
(augusztus 23. - szeptember 22.)

A gondolataid és a terveid most külföld, vagy egy távolabbi hely felé fordulhatnak. Most az is szerencsés lenne számodra, ha egy ideig idegen földön folytatnád az életedet, vagy ott keresnél új üzleti partnereket. Légy bátor!

Napi tipp: közhely, de igaz... nem szólj szám, nem fáj fejem! Délután menj inkább el egy fürdőbe, vagy végy egy jó szaunát, ami testnek-léleknek egyaránt felüdülés.


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - január 16., csütörtök
(szeptember 23. - október 22.)

Örömteli napra számíthatsz, sok kellemes dolog történik, de meggyűlhet a bajod este az otthonoddal, vagy a családoddal kapcsolatban, úgy érzed, titkolóznak előtted. Ha zavar valami, kérdezz rá!

Napi tipp: jelentkezz be egy masszázsra, vagy hazafelé menj be a bevásárlóközpontba és vedd meg párod kedvenc csokoládéját, és este kérj tőle egy csokoládémasszázst!


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - január 16., csütörtök
(október 23. - november 22.)

Nagy lendülettel veted bele magad az élet minden területébe. Most olyan jó az alaphangulatod, és olyannyira jól érzed magad, hogy minden sikerül, amibe belekezdesz. Hajrá! Mutasd meg, milyen rejtett tartalékjaid vannak.

Napi tipp: a munka megvár, hidd el, az utóbbi időben már úgyis túlzásba vitted. Amúgy is, szerinted ki fogja helyetted megcsinálni? Na, ugye…


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - január 16., csütörtök
(november 23 - december 21.)

Most leginkább a pénzügyek hitel-része köti le a figyelmed. Hosszútávú kölcsönökhöz juthatsz, illetve ezzel kapcsolatos fontos lépéseket tehetsz. Ha viszont valaki neked tartozik, ma kérd vissza! Légy magabiztos!

Napi tipp: mivel a környezetedben nem is egy ismerősöd küzd kisebb-nagyobb problémákkal, segíts nekik, vagy legalább hívd fel őket, és érdeklődj a hogylétük felől!


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - január 16., csütörtök
(december 22 - január 20.)

Harcolsz a külvilággal, de már egyre kisebb elszántsággal. Most ügyesen tudod megoldani a felmerülő problémákat. Másnak nem ártasz, mégis sikerül pozitív, látványos eredményeket elérned.

Napi tipp: ugyan szeretsz a középpontban lenni, most mégis egy kis nyugira vágysz. Este egy gyertyafényes vacsora? Pazar ötlet!


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - január 16., csütörtök
(január 21 - február 18.)

Egyre jobban látod az élet összefüggéseit, és egyre inkább megtalálod a helyed ebben a kerek egészben. Egyedül a családod nézi értetlenül a változásaidat, de ez ne akadályozza meg azt, hogy változásokat eszközölj életedben!

Napi tipp: holnapra kérj időpontot egy csoportos meditációra, ott levezetheted az esetlegesen felgyűlt feszültségedet.


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - január 16., csütörtök
(február 19 - március 20.)

A dolgok nem az elképzeléseid szerint alakulnak. Elsősorban érzelmi csalódások érhetnek, de légy optimista, a nap második felére minden jól alakul. Fel a fejjel estig, ekkor úgyis valamilyen jó hír érkezik hozzád!

Napi tipp: hogy semmi se vegye el vidámságodat délután, alaposan jegyezd meg, hogy hova teszed a kulcscsomódat vagy egyéb fontos tárgyadat!Bezárás

Bezárás