Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Napi horoszkóp - január 9

Közzétéve: 2020. 01. 09. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Ez a cikk 80 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - január 9., csütörtök

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - január 9., csütörtök
(március 21. - április 20.)

Környezeted ma nem fog fölösleges dolgokkal traktálni, sőt, akik igazán szeretnek, azok inkább a kívánságaidat lesik. Ne kezdj el gyanakodni, ne vonj kérdőre senkit, ma egyszerűen kedveznek neked a csillagok, és mindenki a kedvedben jár. Nincs ok semmiféle aggodalomra.

Napi tipp: ha párod már-már túl gyanúsan viselkedik, akkor ne gondold, hogy megcsal! Tervez valami meglepetést, ne rontsd el előre! Vagy mondj igent az első randira!


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - január 9., csütörtök
(április 21. - május 20.)

Ma valahogy nem indul jó a napod, nem vagy rendben fejben, sem testileg. Érzed, hogy valami nem stimmel, de megfoghatatlan számodra ez a furcsa érzés. Nem gondoltál arra, hogy néhány függőben lévő ügy okoz lelkiismeret furdalást, s valójában nem betegségről van szó?

Napi tipp: nincs okod az önmarcangolásra! Viszont nem lenne baj, ha felkutatod bizonytalansággal kapcsolatos érzéseid gyökerét!


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - január 9., csütörtök
(május 21. - június 21.)

Így csütörtök magasságában végre sikerül utolérned magad, bár ezt tegnap még nem gondoltad volna. Minden fontos feladat végére értél, persze ez még messze nem lehet ok a lazsálásra! Viszont nekikezdhetsz a tervezgetésnek, és átgondolhatod, milyen új dologba vágj a jövő héten.

Napi tipp: a gondolataidat elősegítheti egy jó kis pezsgőfürdő.


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - január 9., csütörtök
(június 22. - július 22.)

A mai munkanap nagyobb részét azzal fogod tölteni, hogy megpróbálod lelkedben felkutatni a bizonytalansági tényezőket. Ezen a héten sokan nem a legmegfelelőbb hangnemben beszéltek veled, sőt, néhányan alaposan meg is sértettek, s szeretnél tisztán látni, ez vajon a te hibád-e, vagy környezetedé?

Napi tipp: nem kell páncélt növesztened a külvilággal szemben, hanem érzékenységeden kellene picit javítani.


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - január 9., csütörtök
(július 23. - augusztus 22.)

A mai napon kissé érzéketlen leszel, cseppet sem fognak érdekelni mások problémái, kizárólag a saját gondjaid, bajaid megoldásán leszel hajlandó fáradozni. Tulajdonképpen ez jó dolog, így biztos, hogy estére mindent a helyére fogsz tudni tenni!

Napi tipp: ne foglalkozz önsajnálattal! Minden gondot magadnak köszönhetsz, így a megoldást is egyedül kell megtalálnod.


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - január 9., csütörtök
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Nagyszerűen ébredsz, nincs rád hatással az időjárás, vagy családod más tagjainak esetleges lehangoltsága. Csakis magadra koncentrálsz, átgondolod napi teendőidet, jól megtervezed, mikor és mit fogsz csinálni. Így kellene minden reggelt indítani, nem igaz?

Napi tipp: sugárzik rólad az erő és a pozitív gondolkodás, adj belőle másoknak is.


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - január 9., csütörtök
(szeptember 23. - október 22.)

Ma éppen azt az oldaladat fogod megmutatni a világnak, amit sokszor hiányolnak! Gyakorlatias leszel, és meglepően könnyen fogsz döntéseket hozni mindenféle dologgal összefüggésben! A csendes álmodozást most félrerakod, és mindent határozottan végig csinálsz.

Napi tipp: nem idegen tőled ez a mai szerep, gyakrabban kellene alkalmaznod!


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - január 9., csütörtök
(október 23. - november 22.)

Reggel valaki felbosszanthat, s ezért egész nap harcias kedvedben leszel. Ha munkádban, hivatásodban alkalmazod „ambíció” néven, akkor nagy sikereket érhetsz el, ha viszont lelki bajaidat próbálod meg orvosolni, akkor könnyen konfliktusokba bonyolódsz!

Napi tipp: ma minden kommunikációval összefüggő lépésedet fontold meg alaposan, mielőtt rosszul adsz át valamilyen információt.


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - január 9., csütörtök
(november 23 - december 21.)

Tetszik vagy sem, kénytelen vagy magad körül egy kis rendet tenni. Nézd át ruhásszekrényedet, fiókjaidat, elavult számítógépes mappáidat, mert lassan már semmilyen új dolognak nem lesz helye. Ezzel a kis rendezgetéssel gondolataid is tisztulnak majd…

Napi tipp: sose feledd! Amilyen a környezeted, olyan vagy te magad!


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - január 9., csütörtök
(december 22 - január 20.)

Bár átlagosnak tűnő hétköznap van, neked meg elég sok a tennivalód, mégis a délután folyamán próbálj egy kis időt szakítani önmagadra. Meditálj, vagy szépítsd, frissítsd fel testedet, esetleg sétálj egyet valahol, egy közeli erdőben, mely gondolataidat is jó irányba tereli majd.

Napi tipp: a friss levegő mindig feltölt, ha egyáltalán nincs időd, akkor hazafelé gyalogolj pár megállót.


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - január 9., csütörtök
(január 21 - február 18.)

Ma azt fogod érezni, mindenki megpróbál téged kihasználni, ötleteidet felhasználni. Ebből már kora délelőttre nagyon eleged lesz, a segítőkészségedet nullára redukálod, sőt, közlöd is néhány emberrel, hogy hagyjanak békén. Tedd bátran, de a kommunikáció kíméletes módján.

Napi tipp: még szerencse, hogy reakciódat mindenki pontosan fogja érteni, így nem lesz vita a ma kialakuló helyzetekből.


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - január 9., csütörtök
(február 19 - március 20.)

Eleged van mindenből, már dolgozni sincs kedved, pedig nagyon kellene. Minden nap hajtottál ezen a héten, s úgy véled végre rád férne a pihenés. Csak az a baj, hogy közben gyűlnek az újabb feladatok, és senki nem fog vágyaidra toleránsan reagálni.

Napi tipp: tudod mit? Napközben tedd a dolgod, késő délután pedig lopj magadnak pár órát, és tedd, amit jónak látsz!
Bezárás