Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Napi horoszkóp - január 8

Közzétéve: 2020. 01. 08. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Ez a cikk 81 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - január 8., szerda

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - január 8., szerda
(március 21. - április 20.)

Jobban ügyelj személyes dolgaidra, ide tartoznak legbensőbb titkaid is. Ha sokat fecsegsz, saját magadat árulhatod el akaratlanul is, mely komoly következményekkel jár. Légy okos, megfontolt, és ma mindenképp hallgatag!

Napi tipp: próbáld meg úgy szemlélni a dolgokat, ahogy eddig nem tetted! Mit tennél te, ha a kolléganőd folyamatosan irányítani akarna téged? Ugye, hogy nem tetszene?


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - január 8., szerda
(április 21. - május 20.)

Sok mindenben nem értesz egyet pároddal, családoddal, vagy épp barátaiddal, de nincs kedved vitázni? Akkor inkább hagyj rájuk mindent. A békesség többet ér, mint az utolsó szó megszerzése.

Napi tipp: azt a tuti-cuki ruhát, cipőt, vágyott tárgyat megveheted a jövő hónapban is. Ma ne költekezz és ne is kérj kölcsön!


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - január 8., szerda
(május 21. - június 21.)

Nem ártana fontolóra venned valakinek az ajánlatát. Nem szereted az ügyeskedő embereket, de ez a mostani ügy a te számodra is kimondottan jövedelmező lehet, - erkölcsileg és anyagilag egyaránt.

Napi tipp: ha nem akarsz valakivel ölre menni, ma inkább ne bocsátkozz semmilyen vitába. Tudod… van olyan, hogy a másiknak mindig igaza van!


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - január 8., szerda
(június 22. - július 22.)

Ne foglalkozz ma olyan dolgokkal, amelyek nem tartoznak rád. Puszta jóindulatból akarsz beleszólni valakinek az életébe, de mi van, ha fordítva sül el a dolog? Csak akkor légy támasza másoknak, ha kérnek rá, rendben?

Napi tipp: ma válaszd a szórakozást a munka helyett. Kényeztesd magad egy isteni vacsorával!


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - január 8., szerda
(július 23. - augusztus 22.)

Ideális az idő arra, hogy foglalkozz végre a jövőddel. A családod nem érti, hogy miért nem döntesz már, miért szeretsz bizonytalanságban élni. Ébresztő! Neked is fontos, hogy jobb irányba terelődjön az életed.

Napi tipp: ha fel vagy tüzelve, vidd a párodat egy remek helyre! De vigyázz, mert ha szingli vagy, akkor olyan kalandokba keveredhetsz, amit később sem bánsz meg!


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - január 8., szerda
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Ellenfeleid ma hadat üzenhetnek neked, nem árt résen lenned. Valami miatt haragszanak rád, de lehet, hogy csak meg akarnak leckéztetni egy vélt sérelmük miatt. Jól teszed, ha mindent emelt fővel viselsz, s velük ellentétben békés megoldásra törekszel.

Napi tipp: válaszd a párodat, vagy a legjobb és legbizalmasabb barátnődet, és beszélgess velük este. Mondd el, mi zajlik benned. Õk jó tanácsokkal szolgálhatnak.


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - január 8., szerda
(szeptember 23. - október 22.)

Legyél sokkal tapintatosabb egy illetővel szemben, mint eddig voltál, ugyanis sok minden függhet tőle. Nem árt jóban lenni vele, mert később sokat segíthet neked. Már délelőtt fogod tudni, ki az...

Napi tipp: nem biztos, hogy népszerű leszel, de hosszú távon te jársz jól, ha tisztázol egy olyan ügyet, ami a mai napig is félrebeszéléseken alapszik.


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - január 8., szerda
(október 23. - november 22.)

Ne engedd, hogy a borús gondolatok ismét eluralkodjanak rajtad. Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy ismét a régi, vidám ember legyél, akit sokan szeretnek! Hidd el, a te jó kedved másokra is hatással van.

Napi tipp: ha a családban rendben van minden, akkor a barátaidat vagy a kollégákat békítsd meg. A jó tettek meghálálják önmagukat.


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - január 8., szerda
(november 23 - december 21.)

A konokságod ismét megakadályozhat egy fontos ügy pozitív kimenetelében. Amit eddig elértél, kockára teheted, ha most nagyon kötöd az ebet a karóhoz. Ne tedd! Légy egy kicsit lazább, és alkalmazkodj a változó körülményekhez.

Napi tipp: lehet, hogy egy páratlan lehetőség telefonon érkezik hozzád, úgyhogy figyelj oda erre a kis kütyüre, nehogy otthagyd, vagy elhagyd valahol.


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - január 8., szerda
(december 22 - január 20.)

Sokat ronthat a helyzeten, ha hagyod magad befolyásolni az által, aki hozzád a legközelebb áll. Nem biztos, hogy valóban a jó szándék vezérli, inkább az önzőség. Lásd meg időben a fától az erdőt!

Napi tipp: addig, amíg nem a munka teszi ki a napod 20 óráját, élvezd a családod vagy az elhanyagolt barátaid társaságát!


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - január 8., szerda
(január 21 - február 18.)

A régi sérelmeket ideje lenne már végre elfelejteni. Ne hagyd, hogy az érzelmeid irányítsanak. Akard nagyon azt, amit elhatároztál, valósítsd meg álmaidat! A mai nap új kaput nyit ki előtted, ugye át mered lépni a küszöbét?

Napi tipp: egy ismerősöd ma segítséget kérhet tőled. Bármennyi dolgod is van, ne mondj nemet neki.


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - január 8., szerda
(február 19 - március 20.)

Egy haragosod vagy irigyed meg akarja akadályozni, hogy egy bizonyos munkát vagy feladatot elvégezz. Próbáld meg elkerülni a vele való konfliktust, most a rövidebbet húzhatod. Légy résen, tudatossággal mindent a saját javadra tudsz fordítani.

Napi tipp: ha tovább akarsz lépni akár a munkahelyen, akár a magánéletedben, azt ne ma tedd. Várj inkább egy-két napot, amikor kedvezőbbek lesznek a bolygóállások.Bezárás