Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Napi horoszkóp - január 7

Közzétéve: 2020. 01. 07. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Ez a cikk 88 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - január 7., kedd

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - január 7., kedd
(március 21. - április 20.)

Energikus, kedves vagy, magasabb fordulatszámon pörögsz, mint egyébként. A kényelmes tempót felváltotta egy sokkal szorosabb, amellyel nagyon sok mindent elérsz.

Napi tipp: mivel mindig melletted állnak a barátok, ma kedveskedj te nekik és lepd meg őket valami aprósággal. Igazán jól fog esni nekik.


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - január 7., kedd
(április 21. - május 20.)

Vitatkozós kedvedben vagy, elsősorban a rokonokon, vagy kedvetlen kollégáidon köszörülheted a nyelved. Lehet, hogy igazad van, de válogasd meg, hogy milyen formában kommunikálsz!

Napi tipp: ma a csillagok csak egyet kérnek tőled! Fogd vissza magad és figyelj a környezetedre, hogy észrevedd a számodra kedvező dolgokat.


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - január 7., kedd
(május 21. - június 21.)

Kellemes nap vár rád. Örömteli események történnek. Tervezz egy kiruccanást este, ahová a családodat, vagy közeli barátaidat is elviszed, és mindannyian jól fogjátok érezni magatokat.

Napi tipp: éld a saját életed, légy most egy picit makacs, és ne engedj a huszonegyből. Bármit is vettél a fejedbe, jó úton haladsz.


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - január 7., kedd
(június 22. - július 22.)

Kissé harcos kedvedben vagy, küzdesz az igazadért, minden vitában feltétlenül nyerned kell. Jól vág az eszed, nem nyugszol addig, míg nem neked lesz igazad.

Napi tipp: mindenképpen legyél kíméletes és gondold át a válaszod! Ha valamiben nem szeretnél véleményt nyilvánítani, ne tedd!


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - január 7., kedd
(július 23. - augusztus 22.)

Nagyon jól megérteted magad a külvilággal, mindenkinél azt a hatást éred el, amit szeretnél. Most pontosan meg tudod fogalmazni, hogy mi az, amire vágysz, és ez jó eredményeket hoz neked.

Napi tipp: ha figyelmes vagy, akkor megelőzhetsz minden kellemetlen szitut és vitát! Légy körültekintő és reakcióra kész!


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - január 7., kedd
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Ezen a napon jogi és egyéb hivatalos ügyekben komoly előrelépést érhetsz el. Időnként hátráltatást szenvednek a dolgaid, most viszont kreativitásodat semmi nem tudja beárnyékolni.

Napi tipp: légy résen és gondolkodás nélkül az első reakciódat add is ki magadból. Az őszinteség mindig jobb, mint a kétszínűség, még ha jó szándékból teszed is.


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - január 7., kedd
(szeptember 23. - október 22.)

Ma érzékeny vagy! Légy óvatos, nehogy a hangulataid rabjává válj. Inkább élvezd az életet, hiszen nagyon kellemes váratlan események történhetnek ma veled.

Napi tipp: légy egy kicsit vakmerő és ne szalassz el semmilyen lehetőséget arra, hogy bebizonyítsd, egyedül is tudsz Te, ha akarsz!


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - január 7., kedd
(október 23. - november 22.)

Ezen a napon hódolj nyugodtan az életörömöknek. Menj emberek közé, hiszen neked nagyon fontos a társasági élet. Kényeztesd magad. Szerezz új kapcsolatokat, baráti és üzleti téren egyaránt!

Napi tipp: jobb, ha elébe mész a dolgoknak, s nem hagyod, hogy ez az édes semmittevés tévútra tereljen


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - január 7., kedd
(november 23 - december 21.)

Ma sokat küszködsz láthatatlan ellenségekkel, a nap folyamán váratlan akadályok gördülnek eléd, de képes leszel megoldani mindegyiket. A pénzügyeid viszont jól alakulnak, a beérkező hírek feldobnak.

Napi tipp: ha már nem pihentsz, főzz egy ütős kávét és a kólát se hanyagold ma, majd holnap tisztítókúrázol.


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - január 7., kedd
(december 22 - január 20.)

Ma túl érzékeny lehetsz, és ha nem figyelsz, csalódások érhetnek. Ha van testvéred, vagy közeli, veled hasonló korú rokonod, próbálj meg vele úgy kommunikálni, hogy ne legyen belőle sértődés, vagy vitahelyzet!

Napi tipp: légy kedves mindenkivel, így jó eséllyel leplezheted le az összes álnokságot magad körül.


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - január 7., kedd
(január 21 - február 18.)

Egy hétvégi kiruccanás jót fog tenni neked, hiszen szükséged van néha a feltöltődésre. Legalkalmasabb erre egy vízpart, vagy gyógyfürdő, hiszen ott érzed leginkább jól magad. Tervezd meg időben, nehogy lemaradj valami kedvező ajánlatról!

Napi tipp: csak lazán érdemes élni, a görcsösséget kerüld el! Nem csak az idegrendszerednek ártasz vele, hanem az egész szervezetednek.


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - január 7., kedd
(február 19 - március 20.)

Örömteli nap vár rád. Kellemes események történnek, szervezz valami kulturális programot. Ma a pénzügyekkel kapcsolatban jó hírek érkezhetnek hozzád, de ettől függetlenül ne költekezz feleslegesen.

Napi tipp: ne ítélj elsőre és légy befogadó mindenre és mindenkire. Minden apró figyelmesség, segítség jól jöhet ma, ezzel sikeresen átvészelheted a napot.Bezárás