Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Heti Horoszkóp január 6-tól

Közzétéve: 2020. 01. 06. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 89 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahány jegy, annyi féle hatás. Neked mit rejteget ez a hét? Bika, Rák, Oroszlán... netán Kos vagy? Mi a jegyed? Bánat vagy jókedv környékezi a következő napokat? Megtudhatod, ha elolvasod heti előrejelzésünket most!

        KOS  


(március 21. - április 20.)

Jó híreket kaphatsz ezen a héten, akár barátoktól, a családodtól, iskolából vagy munkahelyedről. Egy utazás, egy esetleges költözés, új munka vagy saját vállalkozás lehetősége teljesen felvillanyoz, de mindemellett ne feledkezz meg egyéb kötelezettségeidről. Hisz könnyen esel abba a hibába, hogy gondolkodás nélkül veted bele magad az ismeretlenbe, s megtörténhet, hogy gyorsan csalódás lesz a vége. Elemezd a részleteket, és akkor biztos, hogy jó döntéseket fogsz hozni.

 

 

        BIKA  


(április 21. - május 20.)

Ez a hét lehet a pihenés hete is akár, de ha munkára, karriered építgetésére, tanulásra szánod, akkor sem kell túlhajszolnod magad. Olyan tevékenységekre is jut időd, melyeket hetek óta csak halogatsz, pedig mind időszerű lenne. Itt az ideje esetleges párkapcsolatodat is kimozdítani az unalmas hétköznapokból, különben könnyen megtörténhet, hogy szakításra kerül a sor. A szingliknek most nem kedveznek a csillagok.

 

 

        IKREK  


(május 21. - június 21.)

Ha van valami jó és újszerű elképzelésed a jövőt illetően, ez a hét kiválóan alkalmas arra, hogy elkezd a megvalósítását. Megvan hozzá a hibátlan ötlet, a jó lehetőségek, a tettrekészség. Hosszútávon alapozhatod meg jövődet, ha most jól és ügyesen cselekszel. Könnyen és gyorsan arathatod le a babérokat, s mindemellett anyagi és erkölcsi haszonra is komoly kilátás van.

 

 

 
        RÁK


(június 22. - július 22.)

Ha úgy érzed, nem tudsz dönteni egy számodra jelentős kérdésben, lehet, hogy segítséget kellene kérned környezetedtől, rokonaidtól, barátaidtól. Több szem többet lát alapon, lehet, hogy ők kívülállóként tudnak segítséget nyújtani döntésedhez, sőt az első lépéseket is megteheted támogatásukkal. Szerelem terén a szombati nap hozhat jelentős áttörést, ha megrögzött magányos voltál eddig, akkor ez változni fog.

 

 

 

       OROSZLÁN


(július 23. - augusztus 22.)

Ezen a héten túlságosan érzékenyen reagálsz mindenre új dologra és információra. Úgy érezheted mindenki beléd akar kötni, és csak hibákat keresnek benned. Elég lenne egy vállrándítással lerendezni ezeket a helyzeteket, de most különösen fogékony vagy mindenre, így több vitát is magad kezdeményezel, melyekből kellemetlen helyzetek alakulhatnak ki. A változás lehetősége a kezedben van, inkább mosolyogj!

 

 

        SZŰZ  


(augusztus 23. - szeptember 22.)

Ezen a héten számos új dologgal kell szembenézned. Olyan feladattal bízhatnak meg, melyhez először nem sok kedved van, de minél jobban megismered a körülményeket és belemerülsz, annál több energiát fogsz beleölni, s a feladat elvégzésekor még komoly dicséretre is kilátás van. Valami olyat dolgok alkothatsz, melyről sosem gondoltad, hogy magad is képes lennél végrehajtani.

 

       MÉRLEG


(szeptember 23. - október 22.)

Munkahelyeden vagy az iskolában mostantól kicsit felszabadulhatsz, sőt már most kezdhetsz készülni a tavaszi vagy akár a nyári vakációra, - bármennyire is messzinek tűnjön így a tél közepén. De a lazítás még semmiképpen sem jelenti azt, hogy kötelezettségeidnek nem kell eleget tenned. Ügyelj arra, hogy a közlekedésben ezen a héten veszély leselkedhet rád. Szerelem terén a hétvége hozhat érdekes fordulatot.

 

 

        SKORPIÓ


(október 23. - november 22.)

Egyik pillanatról a másikra új szerelem léphet az életedbe ezekben a napokban. Kicsit bonyolult személyiségnek tűnhet, de, ha megismered, talán megérted miért is olyan. Nem biztos, hogy ez a találkozás egy hosszú távú kapcsolat lehetőségét rejti, azonban, nyugodtan bonyolódj bele, szép időszak következhet. Munkád, karriered terén nem számíthatsz komoly változásra, de ez a jelen helyzetben a legjobb dolog, ami történhet.

 

 

        NYILAS


(november 23 - december 21.)

A hét első két napjában valaki nagyon felbosszanthat, hangulatod pattanásig feszülhet, s a következő napokat is tönkreteszed rosszkedveddel, ami még környezetedre is erős hatással lesz. Ráadásul olyan dologba szólt bele ez az illető, ami egyáltalán nem tartozott volna rá. Hab a tortán, hogy a vitában neked volt igazad… Fel a fejjel, az igazságra mindig fény derül, előbb vagy utóbb, és akkor a te arcodon lehet majd látni az elégedettség egyértelmű jeleit.

 

 

        BAK  (december 22 - január 20.)

Nagyon is időszerű lenne elvégezned azokat a feladataidat, melyeket hetek óta csak halogatsz. A legtöbbje lassan idejét is múlja, de ettől még megoldásra várnak! Már rég a körmödre égett a munka, de még mindig csak húzod, halogatod teendőid elvégzését. Nem lesz jó ez így! Ne csodálkozz, ha szóvá teszik hanyagságodat a következő napokban. Ideje, hogy magadba nézz, átgondold feladataidat, majd cselekedj. Szerdától extra energiákat kapsz, Merkúr átlendít a holtponton.

 

 

        VÍZÖNTŐ 


(január 21 - február 18.)

Ha mostanában töröd a fejed munkahelyváltáson, akkor itt az ideje, hogy neki kezdj a keresésnek is. A lehetőségeket most tálcán kínálja az élet, szinte csak ki kell választanod a neked legjobban tetszőt. Fontold meg a döntésed, mert hosszútávra kell elkötelezned magad. Egy olyan fordulat lehetősége áll előtted, melyre régóta vártál, s anyagi problémáidra is megoldást nyújthat. Magánügyeidben - ha vannak zűrök, - akkor lesznek megoldások is!

 

 

        HALAK


(február 19 - március 20.)

Végre eljött az ideje annak, hogy megszabadulj ettől a mélabús állapottól. Attól, hogy nem sikerül minden, amibe belekezdesz, még egyáltalán nem azt jelenti, rosszul mennének a dolgaid. Lehet, hogy a számodra fontos problémákat meg kellene osztanod valakivel, hátha ő is adhatna jó tanácsot. Ne feledd: több szem többet lát, és sokszor a kívülállók tanácsai lehetnek a leghasznosabbak.

 

 

Forrás: Ezoterikus.hu