Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Napi horoszkóp - január 4

Közzétéve: 2020. 01. 04. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Ez a cikk 92 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - január 4., szombat

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - január 4., szombat
(március 21. - április 20.)

Ma nem szívesen mozdulsz ki otthonról, - ha dolgozol - irodádból, esetleg rejtett zugodból, de mégis muszáj lesz. Előfordulhat, hogy egy rövid vidéki, vagy külföldi utazást kell beiktatnod, vagy valakit meglátogatnod, de később rájössz, milyen jól tetted.

Hétvégi tipp: csinálj egy hétvégi családi partit, csak úgy. Hívj el mindenkit rá, így senki nem sértődhet meg, hogy Õt kihagytad a sorból.


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - január 4., szombat
(április 21. - május 20.)

Ezen a napon tölts minél több időt a családoddal, hiszen az utóbbi két hétben erre nem volt lehetőséged. Szervezzetek közös programot legkésőbb este, jót fog tenni!

Hétvégi tipp: szingliknek igencsak kedvező ez a hétvége, úgyhogy olyan társasági programokban vegyél részt, ami az ismerkedésen kívül ellazít, és feltölt.


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - január 4., szombat
(május 21. - június 21.)

Az otthonodban nagyon sok a tennivalód, lehetséges, hogy megint valamilyen változtatáson töröd a fejed. Légy kreatív, egy kis átalakítás mindig jól jön!

Hétvégi tipp: ne hagyd, hogy elragadjanak az indulatok! Inkább csak olyan emberekkel találkozz a hétvégén, akikről biztosan tudod, hogy nem fognak téged piszkálni.


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - január 4., szombat
(június 22. - július 22.)

A mai napon szánj időt szeretteidre. Eseménydús nap vár rád, karrier és magánélet terén egyaránt sikereket könyvelhetsz el. A délelőtt húzós lesz, de eredményes.

Hétvégi tipp: tervezz wellness pillanatokat. Kényeztesd magadat és a párodat. Hogy barátaid se maradjanak ki a dologból, hívd el őket vasárnap szaunázni.


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - január 4., szombat
(július 23. - augusztus 22.)

Még mindig az otthonod vagy külsőd átalakításával vagy elfoglalva? Ne aggódj, légy összeszedett, lesz időd mindenre, és most váratlan segítség is érkezik hozzád pár jó tanács formájában.

Hétvégi tipp: csak szombatra tervezz programot, a vasárnap legyen a láblógatásé, amit csak azzal ossz meg, akit igazán szeretsz!


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - január 4., szombat
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Szeretteidre mindenben számíthatsz, mindig rengeteg segítséget nyújtanak számodra. Ez örömmel tölt el mindenkit. Kellemes nap vár rád. Használd ki Vénusz pozitív hatását!

Hétvégi tipp: figyelj oda, mire mondasz igent. Az lenne a legjobb, ha a hétvége most igazán hét vége lenne, és csak a magánéletedről szólna.


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - január 4., szombat
(szeptember 23. - október 22.)

A mai napon komoly anyagi sikerekre számíthatsz. Régen várt bevételek érkeznek hozzád, amelyekre nem is számítottál. Ha esetleg egy befektetéssel kapcsolatban vártál visszajelzésre, az is megérkezhet. Eredményes napot tudhatsz magadénak.

Hétvégi tipp: mind a két napot, a szombatot és vasárnapot is zárd meleg fürdővel. A gyertyákat se hagyd meggyújtatlanul, és az illóolaj is fel fog frissíteni.


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - január 4., szombat
(október 23. - november 22.)

Ezt a napot szeretnéd családi körben tölteni, de némi munkára is időt kell szakítani. Szervezzetek közös programot, mindenkinek nagyon jót fog tenni egy kis kiruccanás!

Hétvégi tipp: a bolygók állása a lelki békének kedveznek, így az lenne a legjobb, ha elmélkedéssel és önmagad megismerésével töltenéd ezt a két napot.


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - január 4., szombat
(november 23 - december 21.)

Egy nagyon kellemes, és eredményes napra számíthatsz. Rengeteg szeretetet, örömöt és boldogságot hoz számodra délután, újabb és újabb kellemes élmények érnek este is.

Hétvégi tipp: szombat délelőtt alaposan pihend ki magad, tegyél félre mindent, hogy legyen energiád a hétvége hátralévő részére.


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - január 4., szombat
(december 22 - január 20.)

Lehetséges, hogy egy rövidebb külföldi, vagy vidéki utazást iktatnál be. Ne aggódj, vágj bele bátran, sikert sikerre halmozol majd, és elismeréseket is bezsebelhetsz!

Hétvégi tipp: ha most is, mint mindig a jövőd miatt aggódsz, nem fogod észrevenni az új lehetőségeket. Lazulj el, és carpe diem!


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - január 4., szombat
(január 21 - február 18.)

Most egy kis magányra lenne szükséged, szeretnél egy kicsit elvonulni a világtól. Keress egy békés, csendes helyet, ahol kikapcsolódhatsz, jól érezheted magad!

Hétvégi tipp: ha még nem találtad meg a nagy Õ-t, ez a hétvége igen kedvező kilátásokkal kecsegtet! A béke kellős közepén érkezhet hozzád egy izgalmas impulzus.


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - január 4., szombat
(február 19 - március 20.)

Ezen a napon leginkább valamilyen jelentős feladatba temetkezel, - akár egy fontos otthoni átrendezés, vagy szelektálás is fókuszba kerülhet. Jól teszed, hiszen pontosan tudod, hogy nagyot fordíthatsz a dolgok állásán. Légy magabiztos!

Hétvégi tipp: ha rég nem találkoztál egy baráttal, miért is ne hívhatnád meg a vasárnapi családi ebédre? Mindenki kedveli őt, így örülni fognak neki.Bezárás