Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Heti Horoszkóp december 30-tól

Közzétéve: 2019. 12. 30. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 389 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahány jegy, annyi féle hatás. Neked mit rejteget ez a hét? Bika, Rák, Oroszlán... netán Kos vagy? Mi a jegyed? Bánat vagy jókedv környékezi a következő napokat? Megtudhatod, ha elolvasod heti előrejelzésünket most!

        KOS  


(március 21. - április 20.)

Szerencsés helyzetben vagy, hisz munkahelyeden jó légkör uralkodik, és ez kisebb-nagyobb társasági megmozdulásokhoz vezethet Vénusz segítségével. Most különösen sokat foglalkozol az otthonteremtéssel, esetleg költözéssel, vagy lakásfelújítással. Jó néhány Kos számára komoly kihívásokat tartogat ez a hét, és bizony jelentős kiadásokkal is számolni kell.

Vidám szilvesztert, boldog újévet, örömteli évkezdést!

 

 

        BIKA  


(április 21. - május 20.)

Érthető, hogy vágysz a társasági életre, baráti összejövetelekre, és nem utolsó sorban persze érzelmi kalandokra is. Végre munkád is hozhat sikereket, - az elmúlt időszak kudarcai után, - de valamennyit tenned is kell ezért. Még akkor is, ha már nagyon eleged van az egészből, és legszívesebben becsuknád magad mögött az ajtót, gondolj arra, hogy a siker csak karnyújtásnyira van! Jupiter segíti utadat a héten.

Vidám szilvesztert, boldog újévet, örömteli évkezdést!

 

 

        IKREK  


(május 21. - június 21.)

Érdekes és egyben ígéretes találkozás vár rád, hisz rettentő nyitott vagy a világra. Párkapcsolatban is jól alakulnak a dolgaid, amennyiben partnered is képes hozzád hasonlóan viselkedni. Viszont kisebb kellemetlenségek érhetnek ezekben a napokban, ha utazásra szánod el magad. Ennek szinte bármilyen oka lehet, de elsősorban a hirtelen ötlet és a szervezetlenség vezethet problémához.

Vidám szilvesztert, boldog újévet, örömteli évkezdést!

 

 

 
        RÁK


(június 22. - július 22.)

Szaturnusz jótékony hatására most igazán alkalmas az idő arra, hogy szépérzékeddel, kitartó, precíz munkáddal érvényesülj. Karriered, előmeneteled, esetleg tanulmányaid alaposan lekötik az idődet és figyelmedet, de ez az, amiben képes vagy kiteljesedni. Munkád most a megszokottnál jóval több utazással, mozgással járhat, de egyben gyümölcsöző kapcsolatokat tudsz kiépíteni.

Vidám szilvesztert, boldog újévet, örömteli évkezdést!

 

 

 

       OROSZLÁN


(július 23. - augusztus 22.)

Barátaiddal, (ha van) pároddal és munkatársaiddal is harmonikus a kapcsolatod, a nálad fiatalabb korosztállyal viszont váratlanul meggyűlhet a bajod. Igyekezz mihamarabb kiereszteni a feszültséget magadból, különben olyan embereken csattan az ostorod, akik egyáltalán nem érdemlik ezt meg. Még véletlenül se akarj anyáskodni fölötte, azt biztos, hogy nem viseli jól. Kerüld a konfliktushelyzeteket!

Vidám szilvesztert, boldog újévet, örömteli évkezdést!

 

 

        SZŰZ  


(augusztus 23. - szeptember 22.)

Kapsz hideget, meleget ezen a héten, egy perc nyugalmad nem lesz. Bár rendkívül energikus vagy, ezt az energiát azonban nem feltétlenül a munkahelyeden szeretnéd kiélni, hisz a tél ellenére még mindig gyönyörű az idő odakint. A nők jól teszik, ha sokat törődnek otthonukkal, családjukkal. A párjukat még keresők pénteken számíthatnak komoly s egyben érdekes fordulatra.

Vidám szilvesztert, boldog újévet, örömteli évkezdést!

 

       MÉRLEG


(szeptember 23. - október 22.)

Általában nagyon sokat teszel a családodért, és bizony nagyon rosszul érint, ha ők ezt nem viszonozzák. Szerencsés helyzetben vagy, mert gyökeres változás előtt állsz, mely igen mély hatással lesz rád. Péntektől vasárnapig váratlanul kellemetlenebb, fagyosabb lesz a légkör körülötted, s ez téged is elkedvetlenít. Ha igazságtalanság ér, feltétlenül vállald fel véleményed és tisztázd a dolgokat!

Vidám szilvesztert, boldog újévet, örömteli évkezdést!

 

 

        SKORPIÓ


(október 23. - november 22.)

Meglehet, hogy ezekben a napokban hajlamosabb leszel kissé felületesebben kezelni kapcsolataidat, nincs most kedved lelkizni, mások problémáit meghallgatni és megoldani, ezért Nyilasokkal, Kosokkal, veled azonos jegyűekkel egyáltalán nem találod meg a hangot, sőt, szinte idegesítenek. Magánéleti téren is szenvedélyes csatákra, észszerű vitákra lehet számítani, ami egyszer pozitív, máskor negatív kimenetelű lesz.

Vidám szilvesztert, boldog újévet, örömteli évkezdést!

 

 

        NYILAS


(november 23 - december 21.)

Azoknak, akiknek stressz tűrő képessége alacsonyabb a kelleténél, a héten adódó felfokozottság váratlanul pszichés problémákat okozhat. Több pihenés, lazítás, alvás, barátokkal vagy családdal való kikapcsolódás viszont jelentősen segíthet a problémán. A hét végére már jelentősen csillapodnak a kedélyek, és alaposabban tudsz foglalkozni a felmerülő problémákkal.

Vidám szilvesztert, boldog újévet, örömteli évkezdést!

 

 

        BAK  (december 22 - január 20.)

Állandóan mozgásban leszel a héten, mindig van valami tennivalód, nagy pörgésben vagy, ettől kissé ziláltnak is tűnhetsz. Ez a nagyon felfokozott hangulat szellemi és fizikai életedre is jellemző. Érzelmileg most inkább a felszínesség és a változékonyság jellemez, bármikor, bárkivel könnyen teremtesz kapcsolatot, de nagy lelkizésekbe, mások problémáinak megoldásába nem szívesen mész bele, amit jól is teszel.

Vidám szilvesztert, boldog újévet, örömteli évkezdést!

 

 

        VÍZÖNTŐ 


(január 21 - február 18.)

Ezekben a napokban rengeteg lesz a munkád és kötelességed, de szerencsére nagyon jól haladsz mindennel, ügyesen megszervezed a dolgos mindennapokat. Az álmodozás, vágyakozás sem kerül el, hisz reméled, hogy munkád révén anyagi nyereségre is szert tehetsz. Erre azért ne építs, mert most könnyen adódhatnak váratlan kiadások, melyek felborítanak minden tervedet.

Vidám szilvesztert, boldog újévet, örömteli évkezdést!

 

 

        HALAK


(február 19 - március 20.)

A hét első három napja rendkívül mozgékony és változékony hangulatban telik, ami munkádra, kapcsolataidra egyaránt erősen kihat. Jó meglátásaid, megérzéseid remek lehetőségeket ígérnek munka és karrier területén, viszont a hatalmas információözön és a nagy szellemi leterheltség alaposan megviseli érzelmeidet, és munkabíró képességedet is próbára teszi.

Vidám szilvesztert, boldog újévet, örömteli évkezdést!

 

 

Forrás: Ezoterikus.hu