Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Heti Horoszkóp december 16-tól

Közzétéve: 2019. 12. 16. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 242 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahány jegy, annyi féle hatás. Neked mit rejteget ez a hét? Bika, Rák, Oroszlán... netán Kos vagy? Mi a jegyed? Bánat vagy jókedv környékezi a következő napokat? Megtudhatod, ha elolvasod heti előrejelzésünket most!

        KOS  


(március 21. - április 20.)

Új év közeleg, új próbatételekkel... de addig is vár rád egy szép karácsonyi ünnep annak minden előkészületével együtt, ami lehet, hogy nem lesz teljesen zökkenőmentes, de csakis a jót és az örömöt próbáld benne meglátni.  Ha vannak családi gondok, akkor törekedj arra, hogy minél jobban kihasználd diplomatikusságodat, mert így rendbe teheted a problémás ügyeket. Fordíts nagy figyelmet az egészséges étkezésre. Járj a végére a rokon- és barátlátogatásoknak a hét második felében, hisz néhányan kimaradhatnak a sorból karácsonykor. Gondolj arra, hogy mégis csak karácsony van, szeretet... meg hasonlók. Mosolyogj!

 

 

        BIKA  


(április 21. - május 20.)

A karácsony, majd pedig az újév közeledése sok változást hozhat életedbe, egy meglehetősen változékony időszak veszi kezdetét már ezen a héten. Bár kapcsolataid jól működnek, néhány figyelmetlen mozzanat mégis negatív hatással lehet az ünnepre. Senkivel sem osztod meg problémáit, pedig családod, barátaid segíthetnének. A karriered még véletlenül se kapjon hangsúlyt. Pénzügyeket illetően is megerősödhetsz kissé, és péntektől egy hosszabb távú sikersorozat veheti kezdetét, s ez teljesen függetlenül attól, hogy maholnap itt a szeretet ünnepe!

 

 

        IKREK  


(május 21. - június 21.)

Egy érdekes és egyben fontos információ juthat birtokodba, de nem szabad hagynod, hogy ez túlságosan elbizakodottá tegyen! Továbbra is fordíts a lehető legtöbb időt és energiát a családi ügyekre, a karácsonyra, a békére és az előkészületekre. Lehet valaki a környezetedben, akinek boldogulása az életben, csakis azon múlik, hogy Te mennyire tudod ösztönözni őt. Ha úgy érzed, egészségügyi problémáid támadnának a héten, ne tétovázz felkeresni egy orvost.

 

 

 
        RÁK


(június 22. - július 22.)

Ezekben a napokban igen nagy szükséged lesz rejtett tartalékaidra, hisz több olyan feladattal kell megbirkóznod, melyek nagyfokú kreativitást igényelnek otthon, természetesen az ünnep körül. Számíts arra, hogy az elvárások igen magasak lesznek, különösen a szeretet ünnepével kapcsolatban. A téged körülvevő embereknek sem kis erőfeszítésébe fog kerülni, hogy a helyes irányba tereljenek téged. A túlzásokat kerüld el, bármiről legyen is szó, - netán épp karácsonyi ajándékokról…

 

 

 

       OROSZLÁN


(július 23. - augusztus 22.)

Ezen a héten, - a karácsonyi előkészületekkel és örömökkel összefüggésben -, sokat kell majd tenned azért, hogy felül tudj kerekedni a hirtelen felbukkanó problémákon, még így sem teljesen biztos, hogy megtalálod mindegyikre a megoldást. Most, hogy az ünnep végre már csak pár napra van, lezáródik ez a hosszan elnyúló, ajándékozós, fenyőfás, sütögetős időszak, megnyugodhatsz. Nagy tervek fogalmazódnak meg a fejedben, különösen a családodat illetően. El is határozod, hogy mindent meg fogsz tenni azért, hogy a legjobbat adhasd nekik mindenből, többet, mint az idei esztendőben.

 

 

        SZŰZ  


(augusztus 23. - szeptember 22.)

Az év legutolsó napjaiban, és értelemszerűen a karácsonyi előkészületek során különösen ügyelj arra, hogy ne maradjon egyetlen feladat sem elvégzetlenül, különben nagyon hamar feltorlódnak a halogatott, vagy épp félbemaradt munkák. Otthoni feladatok sorával kell még megbirkóznod, s készülj fel már most arra, hogy a karácsony alatt kissé ellustuló családodra nem számíthatsz majd. Arra különösképpen ügyelj, hogy minden rendben legyen közvetlen környezetedben. Még most az év végén kiváló lehetőség nyílik meg előtted, amely pompás hatással lehet a karrieredre a jövő év elején.

 

       MÉRLEG


(szeptember 23. - október 22.)

Vegyes intenzitású hét vár rád, szélsőséges érzelmek dúlhatnak benned, lesz részed jóban és kellemetlenben egyaránt. Ez a karácsonyt megelőző időszak most nem zajlódik eseménytelenül, lehet, hogy egy banális veszekedés is beárnyékolja életedet.  Nem ártana végre észrevenned, hogy van olyan ember a környezetedben, aki nem tart igényt a barátságodra, ami leginkább a személyes ellentétekre vezethető vissza. Legokosabban akkor cselekszel, ha elengeded Őt. Keresd azok társaságát, akiknek valóban fontos vagy! Emellett szerezz be könyveket, magazinokat, amik hozzájárulnak tudás- és ismeretanyagod bővítéséhez. Most nagyon fogékony vagy, könnyen tanulhatsz. Túlzásokba azért ne ess, mégiscsak nyakunkon a karácsony!

 

 

        SKORPIÓ


(október 23. - november 22.)

Talán túl magas elvárásokat támasztasz családtagjaiddal szemben, pedig bármit megtennének azért, hogy a kedvedbe járjanak így karácsony előtt. Ezek a kis félreértések ezen a héten elégedetlenkedéshez és sértődéshez vezethetnek. A megoldás az, ha egy kicsit engedékenyebbé válsz, legyen szó bármiről, és hagyd, hogy a többiek is a maguk módján élvezhessék az életet, no és az ünnepet! Egy váratlan információ igencsak kihozhat a sodrodból, azonban semmi jóra nem vezet, ha nyíltan kimutatod, hogy ez mennyire felzaklatott. Igyekezz nyugodt lelki állapotban várni a szilvesztert. Örülj annak, amit a szeretet ünnepe jelenthet neked!

 

 

        NYILAS


(november 23 - december 21.)

Végre fellélegezhetsz; problémáidnak egy része a karácsonyi előkészületekkel együtt a múlt homályába vész. Talán még egy kellemetlen családi vagy baráti probléma felmerülhet, és bár leküzdhető a gond, minden igyekezetedet latba kell majd vetned, hogy megtaláld rá a megoldást. Valaki sokkal jobban függ tőled, mint ahogy azt gondolnád, és az ő számára te jelented a legfőbb segítséget. Igazából büszke lehetsz problémamegoldó képességedre és arra, ahogy képes vagy bánni az emberekkel. Mindenképpen jó hír, hogy a karácsony hangulata segíti a békés és eredményes kommunikációt, mindenkivel viszonylag könnyen megtalálod a közös hangot.

 

 

        BAK  (december 22 - január 20.)

Ne cselekedj vagy viselkedj meggondolatlanul, ne tégy olyan dolgokat, melyeket később könnyen megbánhatsz. Az esetleges felelősségérzet nélküli viselkedésed egy komoly nézeteltérésre is okot adhat. Sokkal okosabban tennéd, ha inkább ragaszkodnál régi, jól bevált módszereidhez, szem előtt tartva, hogy miről is szól a karácsony! Tarts ki határozottan mindamellett, amit eddig elértél. Szeresd, aki arra méltó, és adj teret annak, hogy téged is körberajongjanak. A közelgő ünnep szépen, békében telhet, ha tudatosan elkerülöd a feszült helyzeteket.

 

 

        VÍZÖNTŐ 


(január 21 - február 18.)

A megszokottnál nagyobb figyelmet kell fordítanod mindennapos feladataidra, különösen az otthon betöltött posztodra. Több, fontos beszélgetésre kerülhet sor a karácsony folyamán, és csak a te döntéseden múlik, hogy mekkora részt vállalsz ezekből, kinyilvánítod-e a véleményedet, támasza leszel-e valakinek. Ügyelj arra, hogy ne kerülje el semmi a figyelmedet. Viseld jól gondját családod idősebb tagjainak, és fogadd meg a tőlük kapott bölcs tanácsokat, mert ők lehetnek későbbi boldogságodnak és jólétednek zálogai!

 

 

        HALAK


(február 19 - március 20.)

Eljött végre az ideje annak, hogy egy régi, eddig titkolt álmod teljesüljön! Kívánd magadnak karácsonyi ajándékként, hátha megérkezik! Megkaphatod a méltó jutalmat, megbecsülést és hírnevet, sőt akár az is előfordulhat, hogy egy komolyabb lehetőség ajtajai nyílik meg előtted családi segítséggel. Valóban jelentős változások várhatóak az életedben, persze azzal a kitétellel, hogy ráérsz ebbe a következő hetekben elmerülni. Most végérvényesen megszabadulhatsz korábbi bilincseidtől, és egy új, szabadabb irányban folytathatod tovább az életedet.  Szeresd a családodat, és szeresd önmagad! Adj másoknak, hogy visszakaphass, végül is nagyrészt erről szól az ünnep, nem?

 

 

Forrás: Ezoterikus.hu