Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Napi horoszkóp - október 20

Közzétéve: 2019. 10. 20. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Ez a cikk 269 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - október 20., vasárnap

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - október 20., vasárnap
(március 21. - április 20.)

Az elmúlt igencsak hajszolt és sokszor leterhelő időszak után próbálj egy kicsit lazítani a tempón, szervezz ma olyan programokat magadnak, amelyek ellazítanak, kényeztetnek és kikapcsolnak. Olyan emberek társaságában tartózkodj, akik motiválnak.


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - október 20., vasárnap
(április 21. - május 20.)

Hullámzó hangulatodon, és alkalmanként felbukkanó búskomorságodon kell úrrá lenned. Ne hagyd, hogy az indulataid kellemetlen helyzetbe sodorjanak. A ma elkövetett hibákat nehezen tudod majd kijavítani, ezért jobb, ha tudatos leszel, s el sem követed azokat.


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - október 20., vasárnap
(május 21. - június 21.)

A kozmikus hatások arra utalnak, hogy ma egy sikeres és mindenképpen eredményes napnak nézel elébe. Bármibe fogsz, az számodra előnyösen végződik. Ezen a napon légy aktív és kezdeményező, fedezz fel ismeretlen utakat.


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - október 20., vasárnap
(június 22. - július 22.)

Anyagiakkal kapcsolatos változásra számíthatsz. Pénz áll a házhoz, vagy legalábbis ennek a hírét megkapod. Ez nagyobb stabilitást és biztonságot jelent számodra, és megadja azt a függetlenséget, amire szükséged van.


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - október 20., vasárnap
(július 23. - augusztus 22.)

Ma bármilyen függőben lévő dolgodat el tudod intézni, sikerrel meg tudod oldani a felmerülő helyzeteket, mert olyan segítségeket kapsz, amellyel ez menni fog. Hallgasd meg a jó tanácsokat, fogad el az útmutatásokat, s később ezt nem fogod megbánni.


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - október 20., vasárnap
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Érzelmi téren a mai napon egy nagyon kellemes élményben lehet részed, és olyan jó hírt kapsz, ami előrelendíti a dolgaidat, akár szakmai, tanulmányi vagy épp anyagi téren. Nagyon jól fogod érezni magad, főleg, ha keresed az emberek társaságát.


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - október 20., vasárnap
(szeptember 23. - október 22.)

Mivel mindent komolyan veszel, figyelj, hogy a szavadnak súlya legyen, és csak azt mondd ki, amit komolyan is gondolsz. Ha nem így teszel, azt számon kérhetik rajtad. Az ígéret szép szó, hát tartsd be, s mutasd meg, hogy meg lehet bízni benned.


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - október 20., vasárnap
(október 23. - november 22.)

Egy olyan információ jut el hozzád, ami pozitív irányba változtatja meg a későbbiekben a körülményeidet, de ehhez Te is kellesz majd, a kapott hírrel megteheted az első lépéseket egy új cél felé. Ne félj az ismeretlentől, fedezd fel a járatlan utat.


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - október 20., vasárnap
(november 23 - december 21.)

Kitartóan, szorgalmasan végzed a dolgod mindig, és ma jó lenne, ha rátennél még egy lapáttal, mert számtalan lehetőséged adódik, amelyeket érdemes kihasználnod. Sokan sietnek a segítségedre, ha ki mered mondani, hol vágysz és milyen típusú támogatásra.


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - október 20., vasárnap
(december 22 - január 20.)

Egy régi terved valósulhat meg ma, ám, ez nem csak a Te érdemed, hiszen a baráti támogatás is időben érkezett, így ezzel a segítséggel jól összeraktátok a dolgot. Légy hálás mindenért, amit kapsz, így legközelebb is nyitott kapukat fogsz döngetni.


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - október 20., vasárnap
(január 21 - február 18.)

Kicsit fárasztó napod lehet. Fel kellene már töltődnöd, és az érzelmi életed stabilitására tenni a hangsúlyt. Túl sokat dolgozol, lehet, hogy mások helyett is? Akkor változtass ezen, mondd ki, mi nem tetszik, mi nincs ínyedre. Ha nem szólalsz meg, azt később megbánhatod.


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - október 20., vasárnap
(február 19 - március 20.)

Egy váratlan ötleted ma nagyon jónak bizonyul, de volt ez így már máskor is. Az a lényeg, hogy a gondolatot tett is kövesse, ne töprengj sokat, vágj bele, bármiről legyen szó. Szerezz segítséget, anyagi támogatót, lelkik erősítőt, és a csoda sem marad el.Bezárás