Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Heti Horoszkóp augusztus 12-től

Közzétéve: 2019. 08. 12. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 159 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahány jegy, annyi féle hatás. Neked mit rejteget ez a hét? Bika, Rák, Oroszlán... netán Kos vagy? Mi a jegyed? Bánat vagy jókedv környékezi a következő napokat? Megtudhatod, ha elolvasod heti előrejelzésünket most!

        KOS  


(március 21. - április 20.)

Munka. Már megint a munka tölti ki a heted nagy részét, - persze különösen a szerdai, csütörtöki és pénteki napokat. Szükséged lenne végre egy kis pihenőre, próbáld meg ezeket a pillanatokat összelopkodni esténként, különben hét végére teljesen ki fogsz merülni. Nehéz mindenre időt szakítani, de mégis meg kell próbálnod. Szeptemberben végre már nagyon jó idők jönnek! Fel a fejjel és kitartás addig is, hisz alig van hátra két hét!

 

 

        BIKA  


(április 21. - május 20.)

A kis pozitív hír is jó hír! Jusson eszedbe ez a hét közepe felé, mert csak ilyenekben lesz részed ezekben a napokban! Nem kell attól tartanod, hogy nagy változások történnének életedben, így jó, ha odafigyelsz az apró, pozitív jelekre, amelyek nap, mint nap történnek! Légy türelmes önmagaddal és környezeteddel szemben is, javadra fog válni!

 

 

        IKREK  


(május 21. - június 21.)

Szerelem lehet a hét vezérfonala! Minden arra mutat, hogy ezen a héten vagy megtalálhatod végre kedvesedet, vagy dúlni fog a szerelem közted és partnered között. Karriered kicsit megtorpanhat, bár nem amiatt, hogy kedvesedre koncentrálsz, mindenesetre ne vedd túl komolyan a munkahelyi problémákat, meg fognak oldódni, szinte maguktól!

 

 

 
        RÁK


(június 22. - július 22.)

Ez a hét jó lecke lesz! Tanulj belőle és viseld emelt fővel, ha negatív hatások érnek! Hidd el, hamarosan jó szolgálatot fognak tenni ezek a rossz tapasztalatok az életednek  most következő szakaszában, és akkor teljesen más színben fognak feltűnni! Számolj el 10-ig, mielőtt véleményt mondasz bármiről is! A türelem most nagy erény lehet számodra!

 

 

 

       OROSZLÁN


(július 23. - augusztus 22.)

Nem lesz ez egy könnyű hét számodra! Hátradőlni, átgondolni, megfontolni, lépni! Ha ezt betartod, sikeresen keresztülvihetsz minden tervedet, különösen a hét második felében! Nagy döntéseket ne hozz, hacsak nem kritikus a helyzet. A szerelemben krízis várható a hétvégére, figyelj oda és kerüld el, akár olyan áron is, hogy visszavonulót fújsz, és engedsz a másik akaratának!

 

 

        SZŰZ  


(augusztus 23. - szeptember 22.)

Ígéretes hétnek nézel elébe, néhány könnyű nappal. A hét második felében részed lehet több nagy beszélgetésben, amiben tisztázhatsz eddig kétséges dolgokat! Mindenesetre gondold meg, mibe mész bele, esetleg olyan üzletbe akarnak bevonni, aminek kárát láthatod! A szerelemnek ez a hét nem kedvez, de ne aggódj, ha még egyedül vagy, hamarosan jöhet az igazi! A nagy átütés szeptemberre várható, az pedig már csak egy ugrás...

 

       MÉRLEG


(szeptember 23. - október 22.)

A hét első két napja kedvez a szerelemnek, ha most próbálsz meg újítani vagy felfrissíteni meglévő kapcsolatodat, akkor minden esélyed megvan arra, hogy sikerrel járj. Új kapcsolatok kiépítésével csak a hét második felében foglalkozz! Munkád és egészséged területén nem kell tartanod semmilyen problémától, a csillagok kedveznek egy sikeres üzlet lebonyolításához.

 

 

        SKORPIÓ


(október 23. - november 22.)

Ez a hét nem kedvező számodra ahhoz, hogy fontos feladatokat végezz el. Mindenki most akar mindent tőled, és nem mersz nemet mondani. Legyél türelmes, de válogass a teendők közül, és állíts fel fontossági sorrendet! Némely megoldandó probléma nyugodtan várhat jövő hétig is! Családi kapcsolataidat most ne bolygasd, nem alkalmas rá az idő!v

 

 

        NYILAS


(november 23 - december 21.)

Dőlj hátra egy kicsit ebben a nagy rohanásban és tervezz előre! Ez a hét nem a tettek, hanem a gondolatok hete legyen számodra. A szerelemben sincs jelentős változás, most az intellektusra koncentrálj, hamarosan be fog érni a gyümölcse! Régi terveidet kezdheted megvalósítani, de semmibe ne vágj bele meggondolatlanul, abból nem származik jó. Mindennek várd ki a legmegfelelőbb kezdési idejét.

 

 

        BAK  (december 22 - január 20.)

Rendbe teheted elvarratlan dolgaidat a héten munka területén, de olyan ismerőseiddel is, akikkel régóta nem találkoztál! Ragadd meg az alkalmat, ki tudja, mikor lesz rá legközelebb lehetőséged! Ha a szerelem kopogtat az ajtón a hét második felében, bátran tessékeld be, ne kosarazd ki, Vénusz és Jupiter segít, hogy meg is tudd tartani.

 

 

        VÍZÖNTŐ 


(január 21 - február 18.)

Új energiát adhatsz családi életednek és kapcsolataidnak a hét elején. Legyél környezetedhez figyelmes és türelmes, jó fogadtatásra fogsz lelni. A szokásosnál is több dologra kell most odafigyelned, de ez nem okozhat problémát! A gondokat esténként tedd félre, és inkább keress egy kis menedéket szeretteid mellett! Ebben különösen nagy segítségedre lesz a Vénusz.

 

 

        HALAK


(február 19 - március 20.)

A hét első két napja könnyen telik, ha pedig a szerdai, túlzsúfolt napon túl vagy, akkor komoly baj már nem történhet. Mindenesetre a hét közepi problémákat igyekezz jövő hét keddig megoldani, hogy majd szeptember havát már tiszta lappal kezdhesd. A szerelemnek kedvez a hét, mindenképpen lépj ebben az irányban. Ha nem vagy már független, akkor partnerednek egy virág, egy bon-bon vagy egy doboz különleges keksz apró, ám kedves ajándék lehet!

 

 

Forrás: Ezoterikus.hu