Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Heti Horoszkóp július 22-től

Közzétéve: 2019. 07. 22. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 426 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahány jegy, annyi féle hatás. Neked mit rejteget ez a hét? Bika, Rák, Oroszlán... netán Kos vagy? Mi a jegyed? Bánat vagy jókedv környékezi a következő napokat? Megtudhatod, ha elolvasod heti előrejelzésünket most!

        KOS  


(március 21. - április 20.)

Ezekben a napokban nincs sok kedved dolgozni, ami nem csoda. Még szerencse, hogy nyár van, így a feladatok sem halmozódnak fel a hétvégére. Ám, légy óvatos, munkahelyeden olyan ember is figyelheti tevékenységedet, akivel nem igazán kedvelitek egymást, így kihasználhatja mélázásodat, nem odafigyelésedet. Most jusson időben eszedbe: amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra! A hétvége a pihenés lehetőségét hozza, használd ki minden percét!

 

 

        BIKA  


(április 21. - május 20.)

Itt az ideje, hogy végre Te is rendezz egy bulit, összejövetelt, - mindegy minek nevezzük. Az sem baj, ha házon kívülre szervezed, minden barátod, szeretted nagyon fog örülni a meghívásnak. Az egész heti túlhajtottságnak jó ellenszere egy kis pihentető szórakozás. Rád fér, hogy lazíts, kikapcsolódj, jól érezd magad, s olyan emberek vegyenek körül, akiket nagyon szeretsz! A magányosok is nézzenek körül, beakadhat a hálóba egy másik egyedülálló személy…

 

 

        IKREK  


(május 21. - június 21.)

Jól alakulnak pénzügyeid, egzisztenciád is szilárd, vagy végre azzá válik. Váratlan munkaajánlatot is kaphatsz, melyre botorság lenne nemet mondani! Hisz nemcsak jól jön a váratlan ajánlat, hanem hosszútávon kamatoztathatod a kialakulóban lévő üzleti kapcsolataidat. Gondolj a jövődre, s arra, ha most bebizonyítod, hogy értesz a szakmádhoz, máskor is felkínálják a pluszmunka lehetőségét. Érzelmeidet csütörtöktől a romantika uralja…

 

 

 
        RÁK


(június 22. - július 22.)

Egy Rák most kész újabb szerelemre, még akkor is, ha esetleg állandó kapcsolatban él. Bizony ezen a héten horogra akadhat egy kaland, mely lelkivilágodat is felbolygatja. Nem számítottál a lehetőségre, de nem bírsz neki ellenállni. Úgy tűnik, nem tudsz magadon uralkodni, így csak azt javasolhatom, hogy légy óvatos, hisz ha kiderül, miben sántikálsz, pórul járhatsz otthon… A magányosok viszont lelkiismeret-furdalás nélkül adhatják át magukat az újdonság varázsának. Munka terén is fellendülés várható, alkalmazkodj a változó körülményekhez.

 

 

 

       OROSZLÁN


(július 23. - augusztus 22.)

Egy régi barát, üzleti kapcsolat, vagy elfeledett szerelem tűnhet fel életedben újra ezen a héten. Nagy meglepetésként érhet az esemény, s fel is kavarja lelkivilágodat. Eszedbe jutnak a régi szép napok, emlékek, a közös sikerek, s az érzések, melyek előtörnek belőled, még Téged is meglepnek.  De vigyázz, ez az idill nem tart sokáig, ne járkálj a föld felett két lépéssel, nagyot eshetsz a fenekedre… Figyeld az apró jeleket, és vedd észre időben a fától az erdőt…

 

 

        SZŰZ  


(augusztus 23. - szeptember 22.)

Mindig fontosak voltak baráti kapcsolataid, de ezen a héten bizonyítanod is kell azt, hogy valóban lehet rád számítani. Amikor túl vagytok a kialakult gond megoldásán, itt az ideje, hogy közösen elmenjetek szórakozni is. Remekül érezheted magad, rég nem látott ismerősök is újra feltűnnek életedben. Ha magányos vagy, ezen a héten beköszönhet a szerelem is. Erre különösen a pénteki és a szombati napok alkalmasak. Családodban valaki a te segítségedet kérheti, nyújtsd oda a kezed, mert megteheted.

 

       MÉRLEG


(szeptember 23. - október 22.)

Ez a hét a nagy elgondolkozások, mélázások ideje lesz. A nagy meleg miatt nincs sok kedved ellátni feladataidat, amit környezeted nem néz jó szemmel. Az élet nagy kérdésein gondolkodsz, mi hogyan működik, miért, s hogyan alakulnak bizonyos dolgok. Folyamatos töprengésedet végül másoknak sikerül megszakítaniuk, egy hétvégére szóló buli meghívással. Ne mondj nemet semmire, később megbánhatod, hogy otthon maradtál...

 

 

        SKORPIÓ


(október 23. - november 22.)

Bár nem az a jellemző rád, hogy bármi áron vitába keveredj valakivel, de mégis az elmúlt hetekben annyi negatív dolog halmozódott fel benned, hogy ha nem adod végre ki magadból a frusztrációt, abból előbb-utóbb baj lesz, és esetleg olyan valakin csattanhat az ostor, aki meg sem érdemli. Inkább törj össze magányosan pár tányért, s utána mosolyogj egy nagyot! Menj futni, teniszezni, mind kiváló módjai a feszültség levezetésének. A hétvége már nyugalomban telik, a magányosoknak flörtölésre lesz alkalmuk.

 

 

        NYILAS


(november 23 - december 21.)

Néha abból adódnak a konfliktushelyzetek, hogy nem vagy hajlandó felvállalni azt, hogy beszélj a problémákról. Nem cselekszel helyesen, visszafojtod a bánatodat, dühödet, így nem csak Te nem tudod megoldani a gondjaidat, hanem a neked segíteni akaróknak sem hagyod, hogy legalább jó tanácsokkal lássanak el. Ne várd meg, míg kirobban belőled a feszültség, csak ennél is nagyobb galiba lehet belőle.

 

 

        BAK  (december 22 - január 20.)

Tele vagy energiával, jókedvvel, minden napra találsz munkád mellett egyéb, örömteli elfoglaltságot is. Terveid vannak a nyár hátralévő részére, s lassan Te is elmehetsz szabadságra, ha erre még nem volt módod. Már nagyon készülsz erre? Bizony rád fér némi pihenés. De amíg még kötelezettségeid vannak munkád terén, addig figyelj oda, nehogy elfeledkezz valami elvégzendő feladatról! A hétvégén pihenj és szórakozz, rád fér egy kis kikapcsolódás.

 

 

        VÍZÖNTŐ 


(január 21 - február 18.)

Feszült vagy, s ez kihat magánéletedre, munkádra egyaránt. Indokolatlan veszekedésekbe bonyolódsz, mindennaposak a súrlódások körülötted. Mintha szánt szándékkal keresnéd a bajt ezen a héten. Időszerű lenne elgondolkodnod mi az oka ennek a tarthatatlan állapotnak, s lerendezned a feszültséget okozó problémát. Péntekre szinte magától minden visszakerülhet az eredeti kerékvágásba, de ehhez sok toleranciára lesz szükséged.

 

 

        HALAK


(február 19 - március 20.)

Jó formában vagy a héten, aminek nekikezdesz sikerrel be is fejezed. Új ötletek fogannak meg benned, hosszú távú terveid születhetnek. Ne feledd viszont, hogy egyszerre inkább csak egy dologgal foglalkozz, így azt biztosan sikerrel zárhatod. Ha kapkodsz, hamar túlterheled magad, s képtelen leszel megfelelni az elvárásoknak. Ne vállald túl magad, hisz neked sincs négy kezed. Mindent alaposan fontolj meg, így könnyebb lesz a megvalósítás.

 

 

Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás