Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Napi horoszkóp - március 22

Közzétéve: 2019. 03. 22. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Ez a cikk 88 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - március 22., péntek

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - március 22., péntek
(március 21. - április 20.)

Ezen a napon csak a legszükségesebbeket végezd el, emellett kizárólag a pihenésnek szenteld az időd. Olvasgatsz, lazítasz, relaxálsz, szemlélődsz. Elkényelmesedhetsz, és még az is megeshet, hogy többet eszel-iszol a kelleténél.

Napi tipp: inkább próbáld meg takarékra tenni magad, már csak pár óra van hátra a munkából. A délutánt már úgy és azzal töltöd, akivel csak akarod.


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - március 22., péntek
(április 21. - május 20.)

Lehetséges, hogy ma egy kisebb összejövetelt tervezel, hiszen szeretnél a barátaid társaságában szórakozni. Légy óvatos, ne ess a mértéktelenség csapdájába!

Napi tipp: ez a nap és a következők kedvező fordulatokat ígérnek életedben, próbálj meg a negatív dolgok helyett erre koncentrálni, különösen ma.


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - március 22., péntek
(május 21. - június 21.)

Ma pároddal vagy barátaiddal kirándulásra indulhattok. Ez most jár némi többletkiadással, de neked is jár a lazítás. Ha nem indulsz útnak, akkor legalább tervezd meg, mikor teszed!

Napi tipp: a délutáni beszélgetés alkalmával kérj segítséget a barátnődtől, ha nem vagy biztos magadban. Õ már ismer annyira, hogy olyan tanácsot fog adni neked, ami előnyödre válik.


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - március 22., péntek
(június 22. - július 22.)

Ma végre útnak indulhat egy újabb álom megvalósulása. Ez minden téren tökéletesen megfelel az elképzeléseidnek, és úgy gondolod, hogy megéri minél előbb belevágni.

Napi tipp: egy esti gyertyafényes vacsi? Tökéletes! Az egyedülállók azonban ma vigyázzanak érzéseikre, nehogy visszaéljen ezzel valaki.


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - március 22., péntek
(július 23. - augusztus 22.)

Ezen a napon leginkább az otthoni teendőiddel vagy elfoglalva. Délelőtt tervezel, délután és este az otthonod csinosítására szenteled. Fontos, hogy azért ne felejts el pihenni sem!

Napi tipp: ma jobban oda kell figyelned arra, hogy mire mondasz igent. Mérlegeld a dolgokat, mielőtt bármit is bevállalsz.


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - március 22., péntek
(augusztus 23. - szeptember 22.)

A mai napon kissé feszült lehetsz. Bármennyire is próbálod elrejteni ezt a világ elől, időnként előtör belőled némi indulat. Légy nyugodt, ne húzd fel magadat apróságokon!

Napi tipp: gyakorold a toleranciát! Az emberi kapcsolatok fontosak számodra, éppen ezért a délutánt ma olyan személlyel töltsd, akivel rendezetlen ügyed van.


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - március 22., péntek
(szeptember 23. - október 22.)

Ez a nap az otthonod vagy akár irodád szépítésével is telhet számodra. Mindent megteszel annak érdekében, hogy a lehető legjobban érezd magad abban a környezeteben, ahol laksz vagy dolgozol.

Napi tipp: a fekete mindig bejön. Biztos van fekete ruhád. Kapd elő, mert tökéletes választás ma, főleg szép színes kiegészítőkkel.


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - március 22., péntek
(október 23. - november 22.)

Egy nagyon örömteli időszak előtt állsz, és ez a nap is élményekkel teli lesz. Most végre minden a vágyaid szerint alakul, és igazán élvezni tudod az életet.

Napi tipp: ha nem tartod kordában az érzéseidet, harciasságodat még haza is viheted, amitől nem lesznek boldogok a szeretteid. Nyugi, béke és harmónia!


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - március 22., péntek
(november 23 - december 21.)

Ma végre elengedheted magad, bár délelőtt még el kell intézned néhány fontos dolgot, de délután kizárólag a lazsálásra koncentrálhatsz. Fontos, hogy ki tudd pihenni magad, így a holnapi napot már új tervekkel kezdheted.

Napi tipp: a kommunikáció elengedhetetlen, ennek ellenére ma ne kezdj olyan beszélgetésekbe, ami félreértésekre adhat okot.


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - március 22., péntek
(december 22 - január 20.)

Mozgalmas napra számíthatsz. Egy utazásra indulhatsz, ahol olyan jól érzed magad, hogy kicsit hosszabbra is sikerülhet, mint tervezted. Ha még nem indulsz, akkor a tervezéshez is kiváló ez a nap.

Napi tipp: munkából hazafele ugorj be a boltba, és lepd meg kedvesedet vagy csak úgy, magadat valami aprósággal.


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - március 22., péntek
(január 21 - február 18.)

Egy kissé labilis időszakát éled az életednek. Magadban vívódsz belső problémáid miatt, úgy érzed, nem tudod, melyik utat válaszd. Családod tagjaiban megértőkre és támogatókra lelsz.

Napi tipp: elképzelésedet oszd meg barátaiddal, szüleiddel vagy a partnereddel. Õk majd rávilágítanak a kényesebb pontokra.


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - március 22., péntek
(február 19 - március 20.)

A családoddal valamilyen kulturális programot terveztek. Lehet ez egy kiállítás, múzeum, színház. Minden idődet szeretteidnek és a kikapcsolódásnak szenteled? Azért délelőtt még vár rád pár feladat!

Napi tipp: figyelj oda a jelekre! Igen, ezek mennybéliek. Tanácsos mindet megfogadni.Bezárás