Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Napi horoszkóp - március 16

Közzétéve: 2019. 03. 16. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Ez a cikk 344 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - március 16., szombat

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - március 16., szombat
(március 21. - április 20.)

Pénzügyi helyzetedben valamilyen pozitív változás állhat be, jó hírek érkezhetnek. Nagyobb bevételre számíthatsz, de a vállalkozásod is fontos most számodra. Légy kitartó akkor is, ha otthon viszont nem remekelnek a dolgok!

Hétvégi tipp: iktasd ki a félelem forrását. Ne halogasd, ne tologasd, ne dugd a fejed a homokba, mert magától úgysem oldódik meg, semmi. Foglalkozz az otthoni ügyekkel szombaton, vasárnap meg csak pihenj.


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - március 16., szombat
(április 21. - május 20.)

Ezen a napon mindenképpen próbálj meg pihenni, hiszen az utóbbi időben rengeteget dolgoztál, és szükséged van a kikapcsolódásra. Szervezz egy kellemes kiruccanást!

Hétvégi tipp: ezen a két napon intézd úgy a dolgokat, ahogy szeretteid kívánják. Rendelj ebédet, vagy menjetek el együtt, és ne foglalkozz a kötelezettségeiddel.


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - március 16., szombat
(május 21. - június 21.)

Úgy érzed, sokfelől akadályba ütközöl. Bármit is teszel, most anyagi téren fogod leginkább megérezni, de váratlan ötletekkel könnyen megoldod az átmenetileg felmerült problémákat.

Hétvégi tipp: találj ki valamit, ami neked és a szeretteidnek is jó, és azonnal állj neki a szervezésnek.


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - március 16., szombat
(június 22. - július 22.)

Ma egy kissé harcias kedvedben lehetsz. Mindenkivel vitába szállsz, és körmöd szakadtáig küzdesz a céljaidért, elképzeléseidért. Légy aktív és kreatív, higgadj le a siker érdekében!

Hétvégi tipp: korábban is voltak már jó ötleteid, csak hiányzott a terv, a megvalósításhoz. Eddig valahogy sehogy sem állt össze a kép, de most megtalálhatod a hiányzó láncszemet.


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - március 16., szombat
(július 23. - augusztus 22.)

Kényelmetlenül érzed magad, elsősorban lelkileg nem érzel stabilitást, és ez nyugtalanít. Szükséged lenne belső nyugalomra, de most nincs módod a pihenésre, mert otthon rengeteg tennivaló gyűlt fel...

Hétvégi tipp: lehet, hogy te tele vagy energiával, de nem biztos, hogy a többiek is ilyen állapotban vannak. Igyekezz megtalálni az arany középutat.


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - március 16., szombat
(augusztus 23. - szeptember 22.)

A mai napon leginkább az elmaradt pénzügyekkel kapcsolatban tevékenykedsz. Sok energiát fordítasz arra, hogy ezen a területen most tiszta körülményeket teremts, így leszel nyugodt.

Hétvégi tipp: a szinglik mindenféleképpen tervezzenek egy jó partit szombat estére, mert a hormonok csak úgy tombolnak ezen a hétvégén. Ki tudja, lehet, hogy a nagy Õ-vel fogsz találkozni!


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - március 16., szombat
(szeptember 23. - október 22.)

Szeretnél végre örömteli napokat átélni, minden erőddel azon vagy, hogy ezt meg is valósítsd. Ám rengeteg a tennivalód, főleg elmaradt otthoni teendőkkel. Legalább estére add át magad kicsit a pihenésnek.

Hétvégi tipp: szombat reggel, ha nem tudod magad összeszedegetni, hát ne erőlködj, hanem lustálkodj. Nem történik semmi, ha délig az ágyban maradsz és pihensz.


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - március 16., szombat
(október 23. - november 22.)

Ezen a napon célratörő, határozott vagy, és megpróbálod minden időd a családodnak szentelni. Szervezzetek egy közös programot, jól fogjátok érezni magatokat!

Hétvégi tipp: vond be családtagjaidat is egy közös punnyadásban. A hét közbeni nagy hajsza után egy kis pihenés, egy kis édes semmittevés mindenkinek jó lesik.


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - március 16., szombat
(november 23 - december 21.)

Ma igazán energikus és tetterős vagy. Mindenkit leveszel a lábáról a kedvességeddel és a közvetlenségeddel. Egy nagyon örömteli, kellemes napra számíthatsz, délután pedig még egy jó hír is befut hozzád,,,

Hétvégi tipp: szombaton légy a családé, ne tervezz semmit erre a napra. Próbálj a kedvükbe járni, így vasárnap visszakapod majd mindazt a jót, amit te adtál.


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - március 16., szombat
(december 22 - január 20.)

Tele vagy energiával, fáradhatatlan, ötletes, és nyüzsgő vagy. Ma képes leszel a legjobb oldaladat mutatni, és bárkit elvarázsolsz a lényeddel, akit csak akarsz. Használd ki extra energiáidat!

Hétvégi tipp: vásárolj be, és készíts finom vacsorát, vagy rendelj a legközelebbi étteremből, és este üljetek le egy asztalhoz szeretteiddel. A gasztronómia élvezetek közben a problémák megbeszélése is sokkal gördülékenyebb lesz.


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - március 16., szombat
(január 21 - február 18.)

Ezen a napon nagyon aktív vagy, alig bírsz túltengő energiáiddal. Egy utazást tervezel? Akkor biztos, hogy nagyon jól fogod érezni magad, indulj mielőbb, annál tovább tart!

Hétvégi tipp: készíts egy jó kis időbeosztást, és az alapján tervezd meg minden percedet. Így könnyebben átlátod majd a különféle helyzeteket is.


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - március 16., szombat
(február 19 - március 20.)

Ezen a napon legfőképpen a pénzügyekkel leszel elfoglalva, bár szerencsésebb lenne, ha inkább pihennél. Fogd kézen a párod, vagy egy közeli barátod, és tegyetek egy kellemes sétát, egy sütizéssel megtoldva.

Hétvégi tipp: semmit se ígérgess felelőtlenül. Mindenképpen gondold előtte végig, hogy teljesíteni tudod-e az adott dolgot, és ha a legkisebb esély is meg van arra, hogy nem, inkább ne folyj bele.Bezárás

Bezárás