Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Napi horoszkóp - november 9

Közzétéve: 2018. 11. 09. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Ez a cikk 256 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - november 9., péntek

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - november 9., péntek
(március 21. - április 20.)

Lehet, hogy egy kicsit türelmetlen és feszült vagy, de nem kellene ezt másokra kivetíteni. Ne feledd, kimerültségednek egyetlen oka van csupán: a stressz. Ha nem hajtanád túl magad, nem lennél most ebben a helyzetben. Szóval, ideje pihenni!

Napi tipp: vedd vissza a tempót, már úgyis itt a hétvége, úgyhogy igazán lazíthatsz egy kicsit a gyeplőn. Kezdd ma!


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - november 9., péntek
(április 21. - május 20.)

A péntek mindig lassan telik nálad, mintha soha nem akarna eljönni a hétvége. Ma azonban egy kis flörtre adódhat lehetőséged, ami felpörgetheti az idő kerekét. Nemcsak általános közérzetednek, hanem önbizalmadnak is jót fog tenni ez.

Napi tipp: gondold végig, meddig mehetsz el, hogy ne legyen otthon gond belőle, mert nem éri meg. A magányosok azonban lubickoljanak!


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - november 9., péntek
(május 21. - június 21.)

Az az igazság, hogy egy régóta elnyomott érzés már kezd rossz irányt venni benned. Muszáj magadban tartanod? Ha nincs senki, akinek elmondhatnád, legalább magadban rendezd le a dolgod, mert így csak napról napra rosszabb lesz, felemészt ez az érzés.

Napi tipp: ha nincs senki, akivel megoszthatod érzéseidet, fess, írj, vagy rajzolj. Ez is egy módja a kifejezésnek, ami segíthet most neked.


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - november 9., péntek
(június 22. - július 22.)

Minden rendben megy, ezért nem is indokoltak a félelmeid. Mitől tartasz? Ha mindig csak a munkád miatt aggódsz, nem veszed észre az élet apró örömeit. Talán lazítanod kellene egy kicsit, és eltérni a megszokott napi dolgaidtól.

Napi tipp: eljött az idő, hogy hátradőlj, és gondold végig, mit is szeretnél pontosan. A jövőben karriered jól alakulhat, de csak akkor, ha benned is rendben van minden.


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - november 9., péntek
(július 23. - augusztus 22.)

Nem a te napod ez a mai. Mostanában egy kicsit szétszórt vagy, mindenbe csak belekezdesz, de semmit nem viszel végig. Szerinted így lehet egyről a kettőre jutni? Ugye, hogy nem? Remek dolgokat csinálhatsz, de csak akkor, ha rendezed soraid!

Napi tipp: ma már péntek van, így korán abba is hagyhatod a munkát. Végezd el feladataidat és utána engedd el magad, és rendszerezd a jövő heted.


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - november 9., péntek
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Bár így, a hét utolsó napjára már kevesebb elvégzendő feladatodnak kellene lennie, mégis mintha ezt nem éreznéd. Miután több dolgot is halogattál, azok miatt van ez. Semmi esetre se túlórázz ma, úgyse tudod minden lemaradásod behozni.

Napi tipp: a napi dolgaid elvégzése után készíts egy listát, amelyen a jövő hétre szétosztod napokra az elvégzendő feladatokat. Tarts magad majd ehhez!


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - november 9., péntek
(szeptember 23. - október 22.)

A munka után még nem érhet véget a napod, miután számos váratlan elintéznivalód akad. Ne keseredj el, nem sokára már lazíthatsz. Vegyél egy nagy levegőt, és ess neki, mert néhány dolgot mindenféleképpen el kell intézz, hogy ne legyen kellemetlenséged belőle.

Napi tipp: jobb gyorsan túlesni azokon a feladatokon, amihez semmi kedvünk sincs, de muszáj megcsinálni. Önsajnálat helyett cselekedj!


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - november 9., péntek
(október 23. - november 22.)

Esetleges lehangoltságodnak csak saját magad lehetsz az oka. Azt hiszed, nem szeretnek téged a körülötted lévő emberek, pedig ennek semmi alapja nincsen. Miért gondolod ezt? Nézz magadban, és tedd rendbe érzéseidet, mert rossz hangulatod senkinek sem jó.

Napi tipp: a kedved bizony átadhatod a környezetednek is, talán ez lehet a gond. Rossz érzésed belső világodból jön, ezen csak te segíthetsz. Mosolyogj, keress új örömforrást magadnak.


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - november 9., péntek
(november 23 - december 21.)

Ma nem tesz jót neked a sok eszmefuttatás, úgyhogy már a nap elején hagyd abba a túlzott indokkeresés. Ha mindig a múlton rágódsz, nem jutsz előrébb egy centimétert sem. Ami megtörtént, megtörtént, változtatni már nem tudsz rajta, inkább tanulj belőle, majd lépj tovább.

Napi tipp: felejtsd el azokat a dolgokat, amiken nem segíthetsz. Próbáld meg elterelni gondolataidat egy péntek délutáni lazító fürdővel.


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - november 9., péntek
(december 22 - január 20.)

Már egy ideje nyomasztó pénzügyi helyzeted ma javulni fog. Egy váratlan pénzösszeg állhat a házhoz, ami nagyon jól fog jönni neked. A pluszmunkákat is vállald el, csak arra ügyelj, hogy az idődet jól oszd be, és a pihenésre is jusson belőle.

Napi tipp: nem biztos, hogy az anyagiak a munkádból érkeznek, lehet, hogy egy szeretted akarja majd így meghálálni fáradozásaid. Ne utasítsd vissza, fogadd el bátran!


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - november 9., péntek
(január 21 - február 18.)

Igazán jó napod lehet, pedig nem is gondoltad volna. Nincs mit csodálkozni ezen. Rengeteget dolgoztál, tanultál az utóbbi időben, ami most kezdi meghozni gyümölcsét. Ennek ellenére ne állj le, mert még nem jött el a lazsálás ideje!

Napi tipp: ugyan még nem pihenhetsz, de mindenképpen feladataid mellett élvezd a mát, és a fáradozásaid gyümölcsét.


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - november 9., péntek
(február 19 - március 20.)

Azt szeretnéd, ha egy kicsit jobb lenne az életed? A megoldás abban rejlik, hogy ne sajnáld folyamatosan magad. Csak ennyit kell megtenned. Engedd el a múltat, a megtörténteket, hogy továbbléphess egy jobb világ felé. Saját érdekedben minél előbb tedd meg.

Napi tipp: a rossz dolgokból is lehet tanulni. Vond le a megfelelő konzekvenciát, és kamatoztasd azt a jövőben. Mindent a saját javadra fordíthatsz.
Bezárás