Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Napi horoszkóp - október 13

Közzétéve: 2018. 10. 13. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Ez a cikk 599 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - október 13., szombat

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - október 13., szombat
(március 21. - április 20.)

Végre pihenhetsz. Ne dolgozz szombaton semmit. Még a családi dolgokat is tedd félre, és csak a saját kényelmeddel foglalkozz. Így vasárnapra már olyan leszel, mintha kicseréltek volna, amit a szeretteid is értékelni fognak.

Hétvégi tipp: ha nem akarsz egyedül lenni, a pároddal is pihenhetsz, vagy hívd el a barátodat a wellness fürdőbe. A gondokat azonban hagyjátok otthon!


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - október 13., szombat
(április 21. - május 20.)

Itt a pihenés ideje! Te is érzed, hogy az utóbbi túlhajszolt napok már kezdenek az idegeidre menni. Ugye? Vonulj el egy kicsit a világtól, hogy feltöltődhess, és az energiaszinted is a régi legyen. Már igazán nincs sok az évből hátra, tarts ki!

Hétvégi tipp: az a baj, hogy a hétvégéidet is többnyire rohanással, családi dolgok intézésével töltöd. Most legyen ez másképp. Mondj le mindent, megteheted sértődés nélkül!


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - október 13., szombat
(május 21. - június 21.)

A szombat nyugis, de vasárnap egy konfliktushelyzet kellős közepén találhatod magad, ha nem figyelsz oda. Ha különböző korlátokat állítasz a szeretteidnek, ne is csodálkozz rajta, ha ők egy idő után fellázadnak. Gondolj csak bele, te sem tűrnéd sokáig!

Hétvégi tipp: figyelj oda egy kicsit a szűkebb családi köröd minden rezdülésére, így időben észreveheted a kellemetlenségeket.


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - október 13., szombat
(június 22. - július 22.)

Bár az utóbbi időben sokat dolgoztál, mégis csak úgy tombol benned az adrenalin. Vajon honnan van benned ez a rengeteg energia? A bolygóállások kedvezőek most rád nézve, úgyhogy használd ki, amíg tart és élvezd pozitív hatásokat!

Hétvégi tipp: elégítsd ki szabadságvágyadat, csak saját magad és szeretteid élvezeteire koncentrálj.


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - október 13., szombat
(július 23. - augusztus 22.)

Itt az idő, hogy egy családi konfliktust megoldj. Két szeretted között lehet feszültség, ami rád is kihatással van, hiszen te mindkét félt kedveled. Ne avatkozz bele, ne nyilváníts véleményt, csak segíts őket a kommunikációban. Ez most a te feladatod.

Hétvégi tipp: nyugodtan kezdj bele, bármilyen kellemetlennek tűnik is, hiszen a csillagok most neked kedveznek, jól alakulnak majd a dolgok!


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - október 13., szombat
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Stabilitás és lendület jellemzi a hétvégédet. Természetesen e kettő tulajdonság nagyon is kedvedre való, így jól telik majd mindkét napod. Tégy kedvedre bármit, és oszd meg idődet szeretteiddel is, ne zárd ki őket, már régóta várják figyelmedet.

Hétvégi tipp: véletlenül se hanyagold el akár a saját, akár a szeretteid alapvető igényeit.


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - október 13., szombat
(szeptember 23. - október 22.)

Mivel pénzügyeid az utóbbi időben remekül alakulnak, kicsit túlzásokba eshetsz, ha nem vigyázol. A túlköltekezés, a felesleges pénzkidobás hatásait csak később fogod érezni, ezért lehetsz kicsit elbizakodottabb a kelleténél.

Hétvégi tipp: mind a saját, mind a család pénzügyeire is figyelj. Ha valamilyen ajándékot szeretnél vásároln valakinek, legyél előrelátó mindenféle szempontból.


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - október 13., szombat
(október 23. - november 22.)

Az eseménytelen szombat után egy sokkal mozgalmasabb vasárnap elé nézel. Ne bánd, mert minden az elképzelésed szerint alakul még a magánéletedben is. Inkább élvezd a mát, a pillanatot ebben a kedvező időszakodban.

Hétvégi tipp: az, hogy minden jól alakul, neked is köszönhető. De ne feledd, ahhoz, hogy sikeres légy fontos a stabil háttér.


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - október 13., szombat
(november 23 - december 21.)

Itt a remek alkalom, hogy nekiduráld magadat az otthoni ügyek rendezésének. Ha nincs kedved, akkor is tedd meg a kezdő lépéseket, mert most mindent simán elintézhetsz. Ugye te sem akarsz mindent az utolsó pillanatra hagyni?

Hétvégi tipp: bevásárló körútad során most számos kedvező dolgokra bukkanhatsz, így még pénzt is spórolhatsz, ami majd jól fog jönni később!


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - október 13., szombat
(december 22 - január 20.)

Ha ezen a hétvégén is csak dolgozol, komoly stressznek teszed ki magad a közeljövőben. Biztos, hogy ezt akarod? Nem éri meg! Elég idegeskedésnek vagy kitéve amúgy is, nem kell még pluszba magadnak is generálni.

Hétvégi tipp: jó kikapcsolódás lehet elmenni a szeretteddel vagy egyik barátoddal egy hétvégi vásárba. Válaszd ki a legjobbat és induljatok!  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - október 13., szombat
(január 21 - február 18.)

Álmodozó, fantáziadús hétvége előtt állsz, amit ha megfelelően fordítasz a javadra, igen jól alakulnak majd a következő időszak számodra. Használd ki kreativitásodat! A családtagjaid is értékelni fogják sziporkázó hangulatodat, ötleteidet.

Hétvégi tipp: az ötleteidet mindig vesd papírra, mert lehet, hogy most lényegtelennek tűnhet, de később fontosak lehetnek.


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - október 13., szombat
(február 19 - március 20.)

Nem biztos, hogy úgy alakul majd a hétvégéd, ahogy tervezted. Ne keseredj el, inkább alkalmazkodj a megváltozott körülményekhez. Miden rosszban van valami jó, de az is lehet, hogy ez a változás neked nem is annyira rossz, mint gondolod.

Hétvégi tipp: lehet, hogy ha kicsit rugalmasabb lennél, észrevennéd, hogy mindenből képes vagy kihozni a legjobbat. Kezd most!
Bezárás