Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Napi horoszkóp - október 12

Közzétéve: 2018. 10. 12. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Ez a cikk 600 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - október 12., péntek

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - október 12., péntek
(március 21. - április 20.)

Fontos, hivatalos megbeszéléseidre, ügyek intézésére alaposan készülj fel, ha teheted, vigyél valakit magaddal, hogy a későbbiekben ne kérdőjelezhessék meg az elhangzottakat. Családi ügyekben kerüld a konfliktushelyzetet.

Napi tipp: munka után egy jó tea a barátnőddel? Remek ötlet! Most azonnal hívd fel, és beszéld le az időpontot és a helyet!


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - október 12., péntek
(április 21. - május 20.)

Érdekes új híreket kaphatsz, s ezek a friss információk segítenek tiszta képet kapni egy bizonyos ügyben. Így már döntened is könnyebb lesz, különösen, hogy a jövődről lesz szó.

Napi tipp: nem kell izgulnod, és bátran vállald fel magadat. Aki szeret, az úgyis elfogad olyannak, amilyen vagy. Aki meg nem érti ezt meg, az a személy nem is fontos.


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - október 12., péntek
(május 21. - június 21.)

Egy ideje magánéleti problémákra keresed a megoldást, de egyenlőre homokba dugod a fejed, ahelyett, hogy tennél is valamit. Ebben sajnos mihamarabb lépned kell, hogy jobban érezhesd magad a bőrödben.

Napi tipp: bármire is reagálsz a mai nap folyamán, alaposan gondold végig, mielőtt kimondanád, vagy megtennéd. Légy körültekintő!


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - október 12., péntek
(június 22. - július 22.)

Kedvezően ki tudod ma használni az égi hatásokra bekövetkező változásokat. Ez vonatkozhat pénzügyi javulásokra, vagy valamely szeretted érzelmeinek elmélyülésére is.

Napi tipp: párszor morcos pillanataid is lehetnek, figyelj oda arra, nehogy az új lehetőséget szalaszd el egy rossz mondat miatt!


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - október 12., péntek
(július 23. - augusztus 22.)

Anyagi érdekeidet sokkal keményebben kellene védened, különösen akkor, ha valaki túl messzire megy a veled szemben támasztott elvárásaiban! Vállald a véleményedet, és mondd el neki, mit gondolsz a helyzetről!

Napi tipp: vigyázz, mire és hogyan reagálsz. A türelmed fogytán van, ezért lehetnek apróbb konfliktusaid. Készülj fel lelkileg mindenre, és maradj toleráns.


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - október 12., péntek
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Bármit is teszel, teljes szívvel tedd. Légy ma nagyvonalú és odaadó, környezeted garantáltan meghálálja kedvességedet. Nyújts szeretetet, hogy vissza is kapd!

Napi tipp: amíg vársz, bárhol légy is, tervezd meg az új lehetőséged felé az első lépéseket. Így hasznosan töltöd az idődet, s a javadra fordítod a kedvezőtlen helyzeteket.


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - október 12., péntek
(szeptember 23. - október 22.)

A belső elégedettség érzéséhez elengedhetetlen, hogy megvalósítsd vágyaidat, ötleteidet. Az ebben megtapasztalt teremtő erőt más területeken is hasznosíthatod.

Napi tipp: mivel úgyis a változás útján haladsz, miért is ne húznád magaddal valamely szerettedet? Töltsd vele a péntek délutánt, és beszélgessetek a jövőről.


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - október 12., péntek
(október 23. - november 22.)

Az utóbbi napok stresszes és idegőrlő feszültsége után legyen rá gondod, hogy fizikailag és szellemileg is teljesen kikapcsolódhass. A következő napokban égi segítséget is kapsz ehhez.

Napi tipp: Nézd át bokros teendőidet, és egy párat tegyél át más időpontra. Ne mondj le az ebédszünetről, és ne légy ingerült másokkal emiatt.


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - október 12., péntek
(november 23 - december 21.)

Ne kételkedj környezeted segítőkészségében! Valóban létezik önzetlen segítség, amelyet egyébként viszonozni is tudsz majd, amint beérnek a saját sikereid. Most fogadd el, amit kapsz.

Napi tipp: próbálj meg pozitívan nézni az elkövetkező időszakot. Ha már fáradt vagy és azért vannak pesszimista gondolataid, akkor este vegyél egy forró, gyertyafényes fürdőt!


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - október 12., péntek
(december 22 - január 20.)

Munkáddal kapcsolatos kellemetlen hírek miatt könnyen dühbe gurulhatsz ma, pedig az indulatosság most nem segít - sőt, inkább csak olaj a tűzre... Fogd vissza magad tudatosan!

Napi tipp: ebédelj ma egészséges ételt, délután, hazafele pedig vásárolj be ennek szellemében a hét végére is. Szervezeted meghálálja majd a sok rostot, ásványi anyagot és vitamint.


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - október 12., péntek
(január 21 - február 18.)

Ha valaki ingerlékenyebb és érzékenyebb mostanában környezetedben, inkább térj ki a viták elől és vonulj vissza, de légy kész segíteni neki, ha arra van szüksége. Lehet, hogy pár kedves szóval is már nagyot lendítesz rajta!

Napi tipp: csak a délelőttöt próbáld meg túlélni. Koncentrálj a munkádra, feladatodra, és ne hagyj támadási felületet ellenségeidnek, így sikeresen zárhatod a mai napot.


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - október 12., péntek
(február 19 - március 20.)

Harmonikus és békés napra számíthatsz. Ha bármilyen terved van, amit még nem osztottál meg szeretteiddel, most felvetheted nekik, mert nem fogsz elutasításba ütközni.

Napi tipp: ha a mai délelőttöt és kora délutánt a megszokott dolgokkal töltöd, akkor fontos döntésekre juthatsz estig.Bezárás