Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Hány féle Holddiéta létezik? Hogyan használd okosan?

Közzétéve: 2018. 10. 10. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 251 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Évszázadokkal ezelőtt az emberek különféle csodákkal, szerelemmel, ciklikus változásokkal és természetesen az égbolttal hozták összefüggésbe a Holdat.

 
A tudomány fejlődésével sikerült megállapítani, hogy miként növekszik a Hold és mikor fogy, illetve mikor következnek be az égi mozgások és változások. A Hold mozgása befolyásolja a növények növekedését, az állatok viselkedését és erősen kihat az emberek érzelmi- és fizikai állapotára is. Nem csoda hát, hogy Teliholdkor igen különlegesen érezzük magunkat! Néhányan sokkal aktívabbá válnak, mások inkább depresszióssá egy kicsit, megint mások pedig tele vannak ötletekkel, vagy épp szexuális érdeklődésük nő meg. A specialisták szerint a legegyszerűbb és leghatásosabb módja az ideális testsúlyunk megtartásának, ha a Holddiétát alkalmazzuk. Az Újhold és Telihold diéta, a 24 órás diéta, a Háromnapos Holddiéta mindegyike a Holdnaptár szerint működik és segítségével képesek lehetünk megtisztítani a testünket felesleges salakanyagoktól és megtartani normális testsúlyunkat.

24 órás diéta

Ez a Holddiéta egy folyadékkúra, mely a Hold változásaihoz alkalmazkodik, mint az Újhold, az első negyed, a Telihold és az utolsó negyed. A 24 órás diéta akkor kezdődhet, mikor a Hold az előbbiek valamelyikének periódusba kezd éppen és 24 óra múlva ér véget. A diéta alatt nem eszünk, csak iszunk: vizet, friss gyümölcs- és zöldségleveket, teákat. A folyadékoknak különböző jó hatásuk van egész szervezetünkre, kedélyállapotunkra és egészségünkre is, emellett képesek megtisztítani a szervezetet és erősíteni az immunrendszert. Nem ajánlott alkohol fogyasztása a kúra alatt, vagy legfeljebb egy pohár jó minőségű fehérboré! A folyadékkúra jóvoltából felszabadulnak a toxinok által megkötött folyadékok szervezetünkben, melyek az egészségtelen táplálkozás, a rossz az emésztés és a stressz eredménye. A 24 órás diéta után a legjobb, ha könnyű húsokat eszünk több zöldséggel és gyümölccsel. Erősen sült ételek fogyasztása nem ajánlott, helyette válasszunk inkább főtt, vagy párolt ételeket! A szakértők szerint heti egy folyadékkúra ajánlott! (Ez megfelel a Hold ritmusának is)

Hogyan tudod követni percre pontosan a Hold járását?

2018-as Ezoterikus naptárunkban nem csak a Holdjegyváltások vannak benne percnyi pontossággal, hanem pontosan követhető a Hold állása, képekkel és további instrukciókkal.
 

Milyen Holddiéták léteznek még?

- Háromnapos Holddiéta
- Méregtelenítő Holddiéta
- Rövid, testtisztító Holddiéta
- Holdjegy diéta
- Újhold és Telihold kombinált diéta
- Telihold diéta
- Újhold diéta

Ezen diétákról, receptekkel, tippekkel a www.ezonaptar.hu oldalon olvashatnak a kalendáriumtulajdonosok, akár már idén!

Kövesd nyomon percről-percre a Hold járását 2019-ben

Külöleges Kalendáriumunk segítségével!


Ha tulajdonosa leszel a naptárnak, akkor még többet megtudhatsz
már most erről a témáról a www.ezonaptar.hu oldalon!

Mi van a mi ezoterikus naptárunkban?

Több mint 10 spirituális témakör! Ajánlás:

„Aki hisz a lélek csodájában, az őszinteség fontosságában, annak megjönnek az eredmények. Ha készen álltok arra, hogy pozitív változás álljon be az életetekbe, akkor készüljetek rá a kalendárium segítségével is.” (Gubás Gabi, Farkasházy Réka - színésznők)


 

Forrás: Ezoterikus.hu