Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Tudod mi voltál előző életedben? Nem?!

Közzétéve: 2007. 12. 04. Írta: Ezoterikus.hu
Értékelés
Reinkarnációs utaztatással biztosan kiderül! Miért fontos egy ilyen utazás nekünk?
Felfoghatatlan számú előző élet terhét cipeljük jelen életünkben! De honnan jöttünk, s hová megyünk? Ezen kérdések megválaszolásához tisztázni kell az ok-okozat fogalmát, ami jelenlegi életünket, múltunkat, jövőnket meghatározták/meghatározzák, és erős befolyással vannak gondolatainkra, szavainkra cselekedeteinkre.
Jelenlegi és már megélt életek tapasztalataiból összeállított bölcsességgel fonjuk életünk és sorsunk fonalát.

Mire kapsz választ egy reinkarnációs utaztatással?

- megtalálod jelen életed problémáinak gyökerét…
- felülemelkedhetsz a tudatalatti befolyásán…
- az érzelmi blokkjaidat, - ami nem látható, nem fogod fel, de mégis kifejti hatását, - kiemelheted a tudatalattiból a tudatos részbe…

Szeretnél a fentiekre választ és segítséget kapni?

Akkor egy reinkarnációs utaztatásra van szükséged!

Hogyan működik?

- a negatív élmények, ránk kényszerített minták, élethelyzetek által létrejött gátlások, félelmek, fájdalmak lenyomatai ott maradtak a tudatfolyamunkon, ráhatással bírnak jelenlegi helyzetünkre, közérzetünkre. Ezek a negatív blokkok jelentősen befolyásolják döntéseinket, érzelmi állapotunkat. Előző életeink alatt összegyűjtöttünk számtalan negatív érzelmi blokkot, melyek öntudatlanul is befolyással bírnak jelenlegi életünkre.

- Ha szeretnél másképpen dönteni, cselekedni, gondolkodni, beszélni bizonyos életszituációkban (mint eddig), de képtelen vagy rá, azaz karmád kényszerítő erejét és hatását szenveded el, pedig szeretnél változtatni és a végén nem érted, miért cselekedtél mégis másképpen, mint szerettél volna…

- Egy ilyen utaztatás magában hordozza az összefüggések (ok – okozat) realizációját, a megvalósítások lehetőségét, azaz megjelenik kézzelfogható személyiségfejlődésünk, valamint elindul fizikai gyógyulásunk.