Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Szexualitás és az aromaterápia

Közzétéve: 2007. 06. 09. Írta: Kökény Mária Forrás: www.szantal.hu
Értékelés
Ez a cikk 3881 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Az aromaterápia érdekesebbé, élménydúsabbá teheti a hálószobában töltött időt, de amikor komoly szervi probléma akadályozza meg az együttlétet, ott az illóolaj nem elegendő.
Potenciaproblémákkal, nőgyógyászati betegségből adódó (fájdalmas együttlét hátterében is állhat betegség) szexuális kedvetlenséggel mindig forduljunk orvoshoz!

Amikor az aromaterápia eszközeit érdemes bevetni:


Az illóolajok kiváló ráhangoló, kedvcsináló, csábító szerek. Elsősorban a hölgyek érzékenyülnek el egy gyertyafényes vacsorától. Ha a lakásban még finom illat is lengedez: ylang-ylang, jázmin, szantálfa, rózsa, rózsafa, geránium, fahéj, levendula, bergamott, narancs, pacsuli, neroli, szinte biztos a siker. Párologtatásnál ne felejtsük el, a kevesebb több lehet! Ha túl erős az illat, az fejfájást, rossz kedvet okozhat, ha csak finoman, leheletnyi érződik, azaz igazi.Hölgyek kiváló fehérneműillatosító, ezáltal csábító illatokat használhatnak, ki-ki ízlése szerint. A szép csipkés, a vonalakat előnyösen kiemelő fehérnemű önmagában is vágykeltő hatású. Ha ráadásul kedvenc illatunkból is van rajta egy kevés, ezáltal nő az önbizalmunk, szebbnek és kiegyensúlyozottabbnak érezzük magunkat és ennek nagy a vonzereje. A jókedvű, vidám, harmonikus ember társaságában szívesebben vagyunk mint azzal, aki morcos, ha csábítani akarunk, ezt mindig tartsuk szem előtt!

Ismerjük ki kedvesünk szokásait! Egy közös aromaterápiás fürdő nagyon izgalmas és emlékezetessé teheti az esténket. A fent nevezett illóolajokból válogassunk össze ízlésünknek megfelelőeket, oldjuk fel őket egy evőkanál mézben és keverjük a fürdővízhez! Vagy cseppentsünk kedvenc fürdőhabunkhoz illóolajokat és merüljünk el közösen az illatos vízben. Ha közben gyengéden megmosdatjuk párunkat, biztos, hogy nem csak a vágyak korbácsolódnak fel, hanem az érzelmi kapcsolat és az összetartozás érzése is erősödik.

Készíthetünk érzékiséget felébresztő illatpermetet, amit egy álmos vasárnap délután szétpermetezünk a lakásban, felfrissítve a lakás levegőjét, illatosítva, és megtisztítva azt. Az illatpermetet a szokásos módon készítjük el, kevés alkoholban feloldjuk az aromákat, azt öntjük a permetező flakon vizéhez, és minden használat előtt alaposan összerázzuk. A permetet szórhatjuk szépen megvetett ágyunkra is, ami így hálóhelyből szerelmi nyoszolyává léphet elő. Ha ez után gyengéden hozzábújunk párunkhoz, finoman rávezetjük mit szeretnénk. Biztosan szívesen lesz velünk.

Szintén kiváló lazító, szeretetünket kifejező, ráhangoló módszerszer a közös masszázs. Készítsünk masszírozó olajat a következő módon: 100 ml babaolajhoz vagy szőlőmagolajhoz édesmandulaolajat, vagy egyéb finom természetes olajhoz cseppentsünk 20-30 csepp illóolajat. Gondosan rázzuk össze! Amikor masszírozni kezdünk, a tenyerünket alaposan dörzsöljük össze, hogy jól felmelegedjen, öntsünk bele egy kevés olajat, és egyenletesen osszuk el partnerünk vállán, hátán. Finoman lépésről lépésre haladva masszírozzuk át az egész vállat, hátat, ha már jól érzi magát, kérjük, forduljon meg, és masszirozzuk meg a mellkasát is, ahonnan aztán már szabadon elkalandozhatunk. Később, ha már elsajátítottuk ezt a módszert, és kedvünkre valónak bizonyult, az egész testet átmasszírozhatjuk kezdve a talpaknál, végig a lábakon, combokon, a fenék területén, hát, vall, karok, majd a test első fele, lábak, has, mellkas, és csak aztán a mell és az érzékenyebb területek. Érdemes időt szakítani a masszázsra, mert segítségével sokkal meghittebb kapcsolat alakulhat ki. Közben jól lehet beszélgetni, olyan dolgok is szóba jönnek, amik máskor nem, érdemes időnként rákérdezni, szeretne-e valamit máshogy erősebben vagy gyengédebben, és ha a masszázsról már meghitten tudunk beszélgetni, ha kialakul az összhang, szavak nélkül is értjük mi esik jól a másiknak, ezeket az ismereteinket aztán a szexualitás területén jól tudjuk hasznosítani. Az illóolajok lazító, feszültség oldó hatása, jó illata, és erotizáló hatása egyszerre tud érvényesülni masszázs alatt. Az illóolajokat soha ne kenjük közvetlenül bőre! Ügyeljünk arra, hogy a nemi szervek felszínére illóolajos krém, vagy olaj ne kerüljön, mert ott a bőr nagyon érzékeny és az aromás készítmény kellemetlenül irritálhatja, ami elronthatja a szórakozásunkat!

Kiváló vágyfokozó fűszeres italokat készíthetünk, ahol az illatoknak szintén jelentős szerepe van. Vasárnap reggel ébreszthetjük kedvesünket egy finom forró kávéval, amibe néhány szem őrölt kardamom magot szórunk. Édesítsük mézzel, koronázzuk igazi tejszínhabbal a kávét, és bújjunk vissza az ágyba, együtt fogyasszuk el a finom italt. Aki nem szereti a kávét, készíthet finom vaníliás, mézes gyümölcsteát, vagy forró, édes vaníliás tejet, vagy vaníliával ízesített tejszínhabos kakaót. A kakaó vágykeltő csemegeként került először forgalomba, a vaníliának szintén ismert erotizáló hatása. Ebben az esetben kizárólag az igazi vanília jöhet számításba. Az aromával készült vaníliás cukor csak hasonlít a vanília ízére, de nem hat ténylegesen. Nekünk pedig ebben az esetben nem csak az íz, hanem a hatás is számít. Persze csak annyit tegyünk az italba, amitől éppen finom lesz, nagyobb mennyiséggel nem érünk el nagyobb hatást, esetleg pont az ellenkezőjét váltjuk ki annak, amit szeretnénk. Meleg nyári napokon citromszeletekkel díszített mentalevelekkel bolondított limonádéval kedveskedhetünk a déli álomból ébredőnek, ami mellé egy tál epret szolgálhatunk fel. Ha minden eperszemet gondosan megfelezve fogyasztunk el, jó alapot biztosítunk egy vidám együttléthez.

Játszhatunk kedvesünkkel illatbújócskát. Készítsünk 4 féle illatból apró üvegekben illatos olajat. Mutassuk meg a 4 eredeti illatot és kérjük, meg hogy memorizálja azokat. Míg ő az illatokat tanulja, fürödjünk meg, és szórjunk 1-1 csepp illatos olajat a tenyerünkre és a talpainkra. Mindenhova mást és mást. Kérjük meg, hogy barangolja be testünket, és keresse meg az elrejtett illatokat, ha megtalálja és jó megnevezi az illatot jutalmazzuk meg! Később, ha már többször játszottuk ez a játékot, más izgalmasabb testtájakat is választhatunk, illetve lehetünk mi a „hunyók”. A játék mindkét fél számára nagyon izgalmas lehet, „ha megtalálod megjutalmazlak, ha nem találod meg megmutatom miért oda tettem és az nekem miért érdekes pontom”. Megint sok olyat elmondhatunk magunkról amit eddig nem tudtunk megfogalmazni, vagy nem is tudtunk róla.
Forrás: www.szantal.hu

Bezárás