Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Te uralod a sorsod, vagy valaki más? (x)

Élj ritmusban a Holddal! (x)

Neked mi az angyali számkombinációd?

Mi az életcélod? Az optimizmus jó irány?

Holdnaptár

Nem lehet elég korán kezdeni!

Közzétéve: 2007. 11. 13. Írta: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 3724 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Müller Péter mesél. Szerelemről, családról, életről, mámorról, anyák bölcsességéről, párkapcsolatokról, az emberi lélek és az angyalok titkairól. Örömről...
Különös történetek és mély gondolatok gyöngyszemeit fűzi föl egyetlen szálra. Ezt a szálat úgy hívják: Öröm. Aki olvasta az író "Szeretetkönyvét", s főleg a Nők Lapjában megjelent nagysikerű sorozatát, a "Boldog lelkek táncát", most felidézheti és folytathatja a beszélgetést; új, megrendítő érzésekkel és varázslatos mesékkel gazdagodhat.

Benső mosoly, boldogság, szeretet, s most ismét egy érzés, mely nélkül lehetetlen élnünk, az öröm. Az Alexandra kiadó gondozásában megjelent Müller Péter legújabb könyve, az Örömkönyv.

Müller Péter saját könyvének bemutatóján ezt mondta: "Bizony nem tudom bemutatni saját művemet, hisz többek között arra nincs rálátásom". Másról beszélt: a könyv témája életünk alapja, az öröm. Olyan lélektani történéseket írt le művében, melyek ott vannak lelkünk mélyén, de nem mindig engedjük feltörni őket, hisz a tudatalattiban vannak elraktározva. Az Örömkönyv, az élet végső kérdéséről szól, melyet alkotója könnyen, érthetően próbál leírni. "Akkor éreztem magam igazán közel a könyvhöz, mikor a lehető legegyszerűbben fogalmaztam" - mondta Müller Péter.

Müller Péter elmondta, hogy " Próbáltam úgy beszélni a témáról, hogy közben ne említsem Buddhát, Krisnát, Lao Chet, vagy a kabbala tanításait. A mai világban minden kezd talmi lenni, kell valami, ami igaz, ami valós. Igazi szerelem, igazi kapcsolatok, igaz, vágyott élet, tehát alapdolgok!"

Az Örömkönyv az Alexandra kiadó gondozásában jelent meg.

Bezárás