Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

9 tuti tipp az orális kényeztetéshez! Ha nem ismered az alapokat... (+18)

Közzétéve: 2007. 11. 12. Írta: EzoSzex
Értékelés
Hogyan kényeztessük pasinkat? Mely technikák repíthetik a fellegekbe? Ime 9 orális tipp arra, hogy a férfi megkapja azt, amire titokban áhítozik...
Olyan apróságokról írunk, melyek által szerelmi kötés vagy egyéb mágia nélkül is magadhoz láncolhatod Õt...

A következő 9 pont röviden és lényegre törően ír azokról a technikákról, melyeket kötelező alkalmazni, hisz minden férfinak nagy örömet okoznak.


1. Az orális kényeztetés alapvető egy érzelmekkel megalapozott szexuális kapcsolatban. Egy pasinak nincs felemelőbb érzés annál, amikor a nő szájában éledezik fel férfiassága.

2. Összmunka szükséges. Részt kell vennie benne az ajkaknak és a nyelvnek, és mellékesen a kéznek is... A legegyszerűbb módszer, amikor az ajkakkal a makk aljáig araszolunk, közben gyengéden szívogatjuk azt, a nyelvvel pedig körkörös mozdulatokkal ingereljük a hímvesszőt. Ezen mozdulatok váltogatása nagyon fontos, ne időzzünk túl hosszan egyik mozdulatsornál sem, hisz a változatosság gyönyörködtet, s az ebből fakadó intenzitás hatással lesz a partnerre...

3. Időközönként nyalogassuk a hímvessző oldalát. Tilos gyorsan csinálni! Csak lassan haladjunk, közben csókolgassuk, majd egy váratlan pillanatban ismét vegyük azt a szánkba, s zárjuk körül ajkunkkal.

4. A fogak is fontos szerepet játszanak a kényeztetés során, de nagyon óvatosnak kell lennünk! Szabad gyengéden harapdálni a hímvesszőt, de szánkba véve is használhatjuk fogainkat. Ne feledjük, egy óvatlan mozdulat, és nagy fájdalmat okozhatunk!

5. A férfiak nagy többsége szereti, ha a heréjét is kényeztetik. Szabad nyalogatni, csókolgatni, simogatni, de ne legyenek durvák a mozdulatok!

6. Jöjjön a kézimunka! Ismételten megemlítjük: fő a változatosság! Le és fel, kicsit átlósan, kicsit csavargatva, változó intenzitással. Ha vevő rá a partner, akkor markoljuk meg az egész hímvesszőt, és közben váltogatva - hol lassan, hol pedig erősen szorítva - izgassuk kedvesünket. Használhatjuk csak a nagy- és mutatóujjankat úgy, hogyl közrefogjuk a vesszőt, és gyors húzó mozdulatokat teszünk.

7. Iktassunk mozdulataink közé kisebb pihenőket, s foglalkozzunk kedvesünk egyéb testrészeivel is. A pasikra erős hatással van, ha hosszú csókkal megszakítjuk a nemiszerv kényeztetését, legtöbbjüket jelentősen felizgatja, ha a nő ajkain érezhetik a saját ízüket.

8. Húzzuk el a folyamatot! Minél tovább tart a kényeztetés, annál erőteljesebb élvezetben lesz része a párunknak.

9. S ha már eljutott a csúcsig, akkor is kapjon a kényeztetésből. Ha el tudod fogadni Õt teljesen, akkor továbbra is szopogasd, szívd legféltettebb szervét, mert ezzel elnyújthatod az élvezést. Nem kell lenyelni a nedűt!