Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Jónás Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Férjhez mész? Akkor...

Válassz TÖKÉLETES dátumot!

Bögrejósda

Válassz egy bögrét magadnak!

Bonyolult az életed? Utat mutatunk!

Rendezvényeken fellépést vállalunk!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

9 tuti tipp az orális kényeztetéshez! Ha nem ismered az alapokat... (+18)

Közzétéve: 2007. 11. 12. Írta: EzoSzex
Értékelés
Hogyan kényeztessük pasinkat? Mely technikák repíthetik a fellegekbe? Ime 9 orális tipp arra, hogy a férfi megkapja azt, amire titokban áhítozik...
Olyan apróságokról írunk, melyek által szerelmi kötés vagy egyéb mágia nélkül is magadhoz láncolhatod Õt...

A következő 9 pont röviden és lényegre törően ír azokról a technikákról, melyeket kötelező alkalmazni, hisz minden férfinak nagy örömet okoznak.


1. Az orális kényeztetés alapvető egy érzelmekkel megalapozott szexuális kapcsolatban. Egy pasinak nincs felemelőbb érzés annál, amikor a nő szájában éledezik fel férfiassága.

2. Összmunka szükséges. Részt kell vennie benne az ajkaknak és a nyelvnek, és mellékesen a kéznek is... A legegyszerűbb módszer, amikor az ajkakkal a makk aljáig araszolunk, közben gyengéden szívogatjuk azt, a nyelvvel pedig körkörös mozdulatokkal ingereljük a hímvesszőt. Ezen mozdulatok váltogatása nagyon fontos, ne időzzünk túl hosszan egyik mozdulatsornál sem, hisz a változatosság gyönyörködtet, s az ebből fakadó intenzitás hatással lesz a partnerre...

3. Időközönként nyalogassuk a hímvessző oldalát. Tilos gyorsan csinálni! Csak lassan haladjunk, közben csókolgassuk, majd egy váratlan pillanatban ismét vegyük azt a szánkba, s zárjuk körül ajkunkkal.

4. A fogak is fontos szerepet játszanak a kényeztetés során, de nagyon óvatosnak kell lennünk! Szabad gyengéden harapdálni a hímvesszőt, de szánkba véve is használhatjuk fogainkat. Ne feledjük, egy óvatlan mozdulat, és nagy fájdalmat okozhatunk!

5. A férfiak nagy többsége szereti, ha a heréjét is kényeztetik. Szabad nyalogatni, csókolgatni, simogatni, de ne legyenek durvák a mozdulatok!

6. Jöjjön a kézimunka! Ismételten megemlítjük: fő a változatosság! Le és fel, kicsit átlósan, kicsit csavargatva, változó intenzitással. Ha vevő rá a partner, akkor markoljuk meg az egész hímvesszőt, és közben váltogatva - hol lassan, hol pedig erősen szorítva - izgassuk kedvesünket. Használhatjuk csak a nagy- és mutatóujjankat úgy, hogyl közrefogjuk a vesszőt, és gyors húzó mozdulatokat teszünk.

7. Iktassunk mozdulataink közé kisebb pihenőket, s foglalkozzunk kedvesünk egyéb testrészeivel is. A pasikra erős hatással van, ha hosszú csókkal megszakítjuk a nemiszerv kényeztetését, legtöbbjüket jelentősen felizgatja, ha a nő ajkain érezhetik a saját ízüket.

8. Húzzuk el a folyamatot! Minél tovább tart a kényeztetés, annál erőteljesebb élvezetben lesz része a párunknak.

9. S ha már eljutott a csúcsig, akkor is kapjon a kényeztetésből. Ha el tudod fogadni Õt teljesen, akkor továbbra is szopogasd, szívd legféltettebb szervét, mert ezzel elnyújthatod az élvezést. Nem kell lenyelni a nedűt!