Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Feng Shui energetizálás

Közzétéve: 2006. 08. 21. Írta: Szatmári Nóra - Feng Shui Mester Forrás: www.ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 5077 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Szeretné lakását, irodáját, üzletét, netán weboldalát Feng Shui-lag energetizálni? Feltérképezem a különböző életterületeket, az ezek alatt futó földsugárzások minőségét, ajánlatot teszek az orvoslási lehetőségekre. Továbbá aktivizáljuk az életterületeket, a megrendelő komplett anyagot kap írásban is!
Az Én Feng Shui-m

1992-ben kaptam kézhez az első, angol nyelvű Feng Shui könyvemet. Elbűvölt a lehetőség, hogy néhány egyszerű praktikával már harmonikusabbá tehetem életemet. 16 éves voltam, fiatal, boldog, szabad, és minden újra fogékony. Az első lépéseknél még botladoztam, majd megtörtént a csoda! A Feng Shui működéséhez rendre volt szükség, tisztaságra, ami engem elkerült, sőt a szobámban uralkodó kupleráj inkább a káosz fogalmát ölelte fel. Előrébb lépni csak ennek megszüntetésével lehetett. Véget vetettem a rendetlenségnek, s már ettől jobban éreztem magam. Majd kitörtem szobám négy fala közül, s a teljes lakás meghódítására indultam, melyben már Édesanyám is részt vett. Együtt fedeztük fel a Feng Shui által kínált érdekes lehetőségeket.

2000 őszén átléptem korlátaimat, melynek eredményét a képre kattintva tekintheti meg:


`diploma`

Miben tudok segítséget nyújtani?

- házak, lakások energetizálása
- irodák, üzletek energetizálása, anyagi fellendülés elősegítése
- épülő ingatlanok ideális tervrajzának elkészítésében és a megfelelő telek kiválasztásában segítségnyújtás

Hogyan történik?

Legalább két alkalommal személyesen találkozom megrendelőimmel, és az ingatlan betájolása mellett, komoly figyelmet fordítok a megrendelő életében felmerülő problémáknak, hogy - többek közt - ezekre is megoldást találjunk. Feltérképezem a különböző életterületeket, az ezek alatt futó földsugárzások minőségét, ajánlatot teszek az orvoslási lehetőségekre. Továbbá aktivizáljuk az életterületeket, a megrendelő komplett anyagot kap írásban is, és folyamatos kapcsolattartást biztosítok, a később felmerülő problémák megbeszélésére!

Újdonság!

2006. nyarától teljes arculati tervezést is vállalunk (alvállalkozóval)! Az üzleti sikereket fellendíthetjük energetizáló színekkel, szimbólumokkal. Az egységes arculati elemek harmóniát sugároznak és energetizálnak, ezzel könnyen mozgásba hozzák a körülöttünk lévő energiákat (logo, névjegykártya & szórólap, levélpapír & boríték stb). Az energiákat elindítjuk, ezzel együttjár a pénzmozgás elindulása is, a megrendelések száma érezhetően emelkedni fog, a többi Önön múlik!

`Kos`Feng Shui referenciák:

Az elmúlt 5 évben több mint 150 magántulajdonú lakás vagy ház Feng Shui energetizálását végeztem el, megrendelőim teljes megelégedésére.
Számos iroda, többek közt a Nők Lapja Café, a Kulináris Világ és a Siesta Travel mindennapjait könnyítettem meg.
Megrendelőm között szerepelt már állatorvosi rendelő, több utazási iroda, cukrászdák, autósiskola, kisebb-nagyobb irodák, üzletek.
De én tettem kellemesebbé Gáspár Győzike és családja őrületes életét is az RTL Klub segítségével.
Az eddigi legnagyobb kihívást az a 20 ház jelentette, melyek teljes tervrajzának elkészítésében részt vettem, s nem utolsó sorban a megfelelő telkeket is az én segítségemmel választották ki partnereim.
A kaliforniai E-bay területén 14 családi ház térrendezésére kértek fel.


Forrás: www.ezoterikus.hu