Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp

Pozitív gondolkodás

Lelked támasza minden nap

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Könyvajánló

2011, 2012, 2013, 2014 után 2015-ben is!

Bögrejósda

Válassz egy bögrét magadnak!

Napi horoszkóp - november 2

Közzétéve: 2013. 11. 02. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Ez a cikk 320 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - november 2., szombat

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - november 2., szombat
(március 21. - április 20.)

Energikus és fitt vagy, úgy érzed, nincs előtted akadály. Ne vállald túl magad, ha egyszerre csak egy-egy dologgal foglalkozol, most jó eredményekre számíthatsz, főleg otthon, családi körben.


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - november 2., szombat
(április 21. - május 20.)

A pénzügyek végre az elképzeléseid szerint alakulnak, jó hírek érkeznek, igaz ezzel már csak a jövő héten tudsz érdemben foglalkozni. Ma viszont a felebarátok tanácsait semmiképpen se fogadd meg, könnyen félrevezethetnek.


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - november 2., szombat
(május 21. - június 21.)

Ez a nap rengeteg - leginkább otthoni - munkát tartogat számodra. Sikerélményeket könyvelhetsz el, sok apró-cseprő ügy végére érsz. Ne aggódj, bármilyen feladatról legyen is szó, mindent megoldasz.


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - november 2., szombat
(június 22. - július 22.)

Ezen a napon leginkább jogi vagy szűk családi ügyekkel kell foglalatoskodnod, de az is lehet, hogy a külfölddel kapcsolatos ügyeket is ma kell intézned, ha ilyen terveid vannak. Légy magabiztos!


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - november 2., szombat
(július 23. - augusztus 22.)

A mai napon rengeteg munka vár rád, otthon is van mit tenni, s a távolabbi rokonok sem nagyon kímélnek. Most ne aggódj, a barátaid megértőek lesznek, sőt, ha kéred őket, be is segítenek.


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - november 2., szombat
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Egy nagyon örömteli nap vár rád, most minden az elképzeléseid szerint alakul. Használd ki a kínálkozó lehetőségeket, használd kreativitásodat, alkoss valamit, aminek ha ma nem is, de a jövőben még hasznát veheted!


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - november 2., szombat
(szeptember 23. - október 22.)

Ma negatív változásra számíthatsz a pénzügyek terén, mert váratlan kiadásid adódhatnak. Ne aggódj, megoldódik ez a hirtelen jött helyzet, a napokban bevételek gyarapítják a pénztárcádat. A mérleg nyelve mindig kiegyensúlyozódik!


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - november 2., szombat
(október 23. - november 22.)

A mai nap sok jövés-menést tartogat számodra, de ez most egyáltalán nem esik nehezedre, hiszen már látod, hogy hamarosan eredményeket érsz el. Légy magabiztos, tarts ki a tennivalók ellenére is!


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - november 2., szombat
(november 23 - december 21.)

Ez a nap a pénzügyekkel kapcsolatos gondolatokkal, tervek szövögetésével telik számodra. Ne ijedj meg ettől, hiszen mindenképpen pozitív kimenetelű lesz a dolog, a lényeg, hogy gondolj át alaposan minden kiadást. A család is fontos, találj arany középutat!


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - november 2., szombat
(december 22 - január 20.)

A mai napon nyugodtan hagyatkozhatsz a megérzéseidre, hiszen ezek most nagyon jó úton indítanak el. Hallgass a baráti vagy a rokoni tanácsokra, iránymutatásokra, mert most bizony segíthetnek!


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - november 2., szombat
(január 21 - február 18.)

Ezen a napon több akadályba ütközhetsz, és feszültséget okozhatnak belső konfliktusaid. Légy kitartó, ezzel nagyban elősegítheted a dolgok pozitív alakulását.


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - november 2., szombat
(február 19 - március 20.)

Ezen a napon harmóniába kerülsz önmagaddal, pontosan tisztában vagy a feladataiddal. Stabilan, magabiztosan és kitartóan haladsz a céljaid megvalósítása felé. Otthonod formálgatása is jó ötlet mára.Bezárás

Bezárás

Az Ezoterikus Kalendárium 2015 egy azonnal megtérülő befektetés önmagadba, szellemi és lelki fejlődésedbe, mindössze napi 9 Forint 50 Fillérért!