Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Horoszkóp 2014 - Hogyan hívhatjuk segítségül az égi hatásokat?

Közzétéve: 2013. 09. 26. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 1732 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2014-ben a Szaturnusz folytatja hosszú égi útját a Skorpióban. Ez a planéta ebben a jegyben az elszámolások idejét hozza.

Ennek következtében mindazok, akik súlyos adóssággal bírnak (személyek és cégek egyaránt), fel kell ismerjék ebben a helyzetben, hogy nem halogathatják, vagy hagyhatják figyelmen kívül ezt az állapotot 2014-ben. Változtatni kell, másképp nem fog menni.


A megkötésre váró üzletek sok esetben csődbe mehetnek, többen veszthetik el a munkájukat a bolygók állásának következtében, és bizony egyre több embernek lehet szüksége a pénzügyeire és megtakarításaira vonatkozóan valóban profi tanácsadóra.
 

Nézzük át ennek az erkölcsi kimenetelét. A XXI. századi fiatalság vajon felismeri-e, mi a különbség a jó és a rossz között? Képesek lesznek-e határvonalat húzni? Vajon mi állhat annak a hátterében, hogy szerte a világon és környezetünkben egyre több agresszióval és türelmetlenséggel találkozunk? Milyen kellemetlen hatást válthatnak ki a számítógépes játékok a fiatal generációban? Ezek azok a kérdések amiket minden nap hallunk, sőt, fel is teszünk magunknak. Vajon az által, hogy egyre több fiatal tölti az ideje nagy részét a laptopja előtt a virtuális világban, úgy siklik át az ebből fakadó feszültség és agresszió a valódi életükbe is? Vajon ezeknek az embereknek már nehezebb különbséget tenni a fantázia és a realitás között?

Mind a Szaturnusz, mind a Plútó energiái nagyon jelentősek 2014-ben, kölcsönösen erősítik egymást, méghozzá azért, mert a Szaturnusz a Plútó jegyében, a Skorpióban jár, a Plútó pedig épp a Szaturnusz jegyében, a Bakban halad a maga útján.

A Plútó, az átalakulásért felelős bolygó égi helyzete kapcsolódik az Uránuszhoz ami a változásokért és ebből fakadó zavarodottságért felelős. Az a nyugtalanság, ami az elmúlt években érzékelhető volt, tovább folytatódik. Sokan közülünk úgy érzik majd, hogy a függetlenségükben korlátozva vannak, a magánéletük pedig már nem privát szféra, hanem közkincs.
Ezen két planéta összefeszülésének és ebből fakadó nyugtalan hatását a Föld is elszenvedi. Gondoljunk csak az elmúlt év természeti csapásaira! A földrengésekre Bulgáriában vagy Japánban, Dániában és Olaszország északi részén, vagy a szökőárra és hatalmas viharokra a Fülöp szigeteken, vagy Japánban; a véget nem érő viharos esőzésre a Brit szigeteken. Nem lepődhetünk meg ezeken a váratlan természeti csapásokon.


A mi javaslataink 2014-re pesszimizmus helyett és ellen!
 

Optimista kártya Optimista könyv Ezoterikus Kalendárium


Neptunusz még mindig a Halak ház elején baktat.

A Neptunusz és a Halak kapcsolatban áll az álmokkal, megérzésekkel, a misztikummal és az illúzióval. Ez az időszak tökéletes lehet a lelki síkon történő elmélyülésre, mint ahogy várható lesz, hogy 2014-ben új lehetőségek mutatkoznak a paranormális jelenségek kutatásában, új alternatív gyógymódok felfedezésében, s bizony az ezekre való kereslet is megnő. A Halak Neptunusz olyan hatással lehet ránk, hogy még a kétségbeejtő helyzeteket is nyugalommal kezeljük. Az embereknek meg kell érteniük és e kell azt fogadniuk, hogy jobb, ha békén hagyják egymást ahelyett, hogy kérés nélkül keresnének megoldást mások problémáira, viszont aki belekerül ebbe a helyzetbe és nem a saját bajával törődik, az nem jut majd egyről a kettőre.

Halak Neptunusz idején több ember fohászkodik a nyugalomért és békéért, és 2014 épp annak a lehetőségét hozza el, hogy mindezt meg is lehessen valósítani. Összetartóbbak segítőkészebbek lehetünk, - hát tegyük is meg! A szoros családi és baráti kapcsolatokban megfigyelhető lesz az összetartás, többen vágynak majd arra, hogy segíthessenek szeretteiken, támaszkodhassanak egymásra. Ez segít a személyes fejlődésben és a pillanatnyi helyzet elfogadásában is, így ha egy-egy válságosabb időszak nehezíti a mindennapokat, ha az árak emelkednek ismét, akkor is, egymást segítve erősebbek lehetünk.

Január 1. és Július 16. között Jupiter a Rákban lesz átutazóban, ezáltal minden erőteljesen kapcsolódik az otthonhoz, a családhoz, és kikerülhetetlen, hogy foglalkozzunk az esetleges rokoni és életviteli gondokkal, problémákkal.

Azok, akik szociális területen dolgoznak, határozott előrelépést, fellendülést tapasztalhatnak majd szakmai berkeken belül, - erkölcsi és anyagi szinten egyaránt.

Fel fogjuk ismerni a 2014-es esztendő teremtő, szellemi hasznát és megtaláljuk a megoldást a családi gondokra, amiket régóta magunkkal hordozunk. Akik családi és otthoni kérdésekben támogatásra szorulnak, problémásak a mindennapjaik, nincs, aki meghallgasssa őket, azoknak a tavaszi és nyári időszakban könnyebbé válik a kommunikáció, és végre meg tudják magukat értetni másokkal.


Ismerd fel a saját lehetőségeidet és győzd le a gyengeségeidet! Rendeld meg saját, személyre szabott horoszkópodat, 12 éve, aktívan dolgozó asztrológustól! Kattints!A Mérleg, a Vízöntő és az Ikrek jegy szülöttei nagyobb eséllyel élvezik majd azokat a dolgokat, melyek a legnagyobb örömöt okozzák nekik: az utazást, a szerelmi kapcsolatokat, de akár új barátokra is szert tehetnek, - ebben lesz segítségükre a Jupiter.

Azoknak, akik a tűz jegy szülöttei - Oroszlánok, Nyilasok és Kosok – a 2014-es év kifejezetten kedvezően alakul, hiszen minden lehetőség adott, hogy a munkájukra és más felelősségteljes területre koncentrálhassanak. Nagyobb eséllyel vághatnak bele karrierük fellendítésébe, céljaik elérésében, de akár nagyobb haszon is ütheti majd a markukat. Ezeken a területeken határozott javulás várható.

A víz jegyűek - Rákok, Skorpiók, Halak - erőfeszítései igen nagy arányban megtérülnek, ha rendezik családi és más személyes kapcsolataikat, költözésre adják fejüket, vagy jelentős életmódváltásba kezdenek.

A Föld jegy szülöttei (Bikák, Szüzek, Bakok) még tudatosabban fogják kezelni a baráti kapcsolataik változását vagy alakulását, képesek lehetnek nyíltan beszélni olyan emberekkel is, akiktől korábban elzárkóztak. Ez a növekvő befogadóképesség és nyitottság  jelentősen emeli a lehetőségek számát munka és tanulás terén egyaránt.

2014-ben a Jupiter retrográdban (visszafelé halad) az Oroszlánban, december 8. és 31. között. Sokan fogjuk azt tapasztalni, hogy kommunikációs csatornáink összezavarodnak, megnemértettségbe torkollanak. A Jupiter kapcsolatban áll a tanulással, vallással, utazással, ezért ezeken a területeken kevesebb sikerekben lehet részünk az adott időszakban.
 

Forrás: Ezoterikus.hu