Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

7-es KUA / GUA számod van?

Közzétéve: 2007. 10. 17. Írta: Ezoterikus.hu
Értékelés
Elnevezés: piros fém csillag Trigram: TUI Elem: kis fém Szín: fehér, ezüst, arany Csoport: nyugati
KUA számod, elemed és karaktered:

A Föld belsejében lévő nyomás miatt az ásványi anyagok összepréselődnek, így keletkeznek a különböző fémek. A fémet a föld táplálja.

A fém személyiségű embert legfőképpen a hűvös, tiszta gondolatok jellemzik. Az őszinteség, egyenesség, igazság bajnoka, mindig kimondja, mit gondol, ezért szókimondása sokszor sértő, fájó lehet környezet számára, de a fém típusú ember lényéből fakadóan nem képes a hazugságra. Természetében gyakran erőszakos, agresszív jellem is felbukkan.

Domináns és bátor, szint bármilyen körülmények között tekintélyt parancsoló és fegyelmezett személy. Általában tökéletességre törekszik, minden szálat és gyeplőt a kezében próbál tartani. Célja, hogy elérje a hőn áhított sikert, s ezért szinte bármire képes. Szükség esetén áttapos másokon, bár ezt a lehetőséget csak, mint utolsó variációt tartja fenn magának.

Nagyszerű érzéke van a pénzügyekhez, de ami az emberi és érzelmi kapcsolatait illeti, nem rendelkezik kellő tapasztalattal, sokat hibázik, - épp ezért kevés a barátja, rendszerint többször házasodik.

(6-os és 7-es Kua számúak erősen hasonlítanak)