Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

1-es KUA / GUA számod van?

Közzétéve: 2007. 10. 17. Írta: Ezoterikus.hu
Értékelés
Elnevezés: fehér víz csillag Trigram: KAN Elem: víz Szín: sötétkék, fekete Csoport: Keleti
KUA számod, elemed és karaktered:

A víz elemi ereje minden gazdagság és bőség forrása. A víz az egyik legfontosabb éltető elem. Eső, és tiszta ivóvíz nélkül nincs élet.

A Víz jegyű embert a bölcsesség, a tapasztalás élménye, a kalandvágy, ismeretlen tájak felé hajtja. Tudásszomja nem csökken. Az élet a vízben kezdődött, és a földfelszín 90 százalékát borítja ugyanez az elem. Hatalmas természeti erő: mint a víz típusú ember is lehet kedves, barátságos, mint a természetben a májusi zápor, ám félelmetessé is válhat zivatarokat, árvízeket okozva. Hangulata változékony.

Ez a típus alapos és óvatos, de ez nem akadálya annak, hogy zubogó hegyi patakhoz hasonlítsuk. Alapos és mélyreható is, mint egy folyó, amely lassan vájja ki magának medrét. Állandóan mozgásban van, már-már megállíthatatlan, s szinte az egyetlen, aki kiemelkedő alkalmazkodó képességgel rendelkezik. Jól és könnyen ki lehet ezzel a típusú emberrel jönni, mégis környezete gyakran nehezen ismeri ki. Rendíthetetlen türelemmel végzi dolgát, de figyel az új dolgokra is, és nem szereti, ha korlátozzák.