Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Szerelmi horoszkóp február 18-24.

Közzétéve: 2020. 02. 18. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 42 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mit rejt a most következő hét nap számodra? Megérkezik a szerelem vagy továbbra is magány lesz a társad? Heti szerelmi horoszkópunk kapaszkodót nyújt szingliknek és párban élőknek egyaránt.

 
Kos

A hangulat szuper köztetek és a vágyat kölcsönösen korbácsolják fel egymásban. Azonban a hétköznapokon hiányzik az idő az ölelkezésre. Mi lenne, ha a hétvégén tennétek egy rövid kis kiruccanást, hogy az érzelmeitek végre megint szabad utat kaphassanak?

A Vénusz és Mars együttes hatása mindenesetre akár párban élő vagy, akár szingli, erősen felerősíti a szerelmi technikádat és csáberődet, így a pezsgő flörtök garantáltak.
 


Bika

Érzelmileg és verbálisan nagyon jól megértitek magatokat pároddal, azonban a hétköznapok nehézkesen alakulnak a sok teendő és munka miatt. Az erotika így kissé háttérbe szorulhat, amiért nagy kár lenne, mivel Jupiternek köszönhetően most kellemes élményekre tehettek szert!

Ha még keresed a Nagy Õ-t, ezen a héten magad sem tudod, mit is akarsz pontosan, de egy biztos, nem szívesen bonyolódsz bele túlzott erotikus tartalmú kalandokba. Nem tudod pontosan, kit is keresel, ezért jobb a laza flört talaján megmaradni!
 


Ikrek

A szerelmi bolygónak, Vénusznak köszönhetően kedveseddel egy hullámhosszon vagytok, sőt, mintha egy test és egy lélekként gondolkodnátok ezekben a napokban. A harmónia nemcsak a hétköznapi szinten lesz jelen, de a vágyaitokat is erősen felkorbácsolja majd. Használjátok ki mindenképp az ideális Mars-Vénusz együtthatást szerelmetek felpezsdítésére!

Szingliként számíts arra Marsnak köszönhetően, hogy erős vágyakozást fogsz érezni az ellenkező neműekkel szemben! Ez a hét nem a csendes pihenésről, hanem a flörtről szól!


Szatmári Nóra, online, telefon, Skype, Viber tanácsadás


Rák


Az égiek megpróbáltak felrázni az elmúlt hetekben, ám, ez nem mindig sikerült. Ugyanakkor most megérint a pozitív változás szele, ugyanakkor fontos, hogy ne kress kifogásokat, hanem fogadd el azt, ami megadatik számodra. Kerüld el messzire a felesleges feszültséget kapcsolatodban, hisz nem a kedvesed okoz galibát, hanem a körülmények nem túl kedvezőek számotokra. Mars kellemetlenkedése átmenetileg vitákat szülhet, azonban, ha okos és figelmes leszel, ezt el tudod kerülni.

A szinglik számára vegyes ez az időszak, adódhat egy éjszaás kaland, flört, azonban a siker em minden Ráknak adatik meg könnyen. Ideje meglátnod azt is, hogy nem a legjobb emebereket választottad ki randira mostanság, de ezen sürgősen tedd túl magad, nézz előre, mert az igaz szerelem már nem várat sokat magára.


Oroszlán

A szerelmemért felelős bolygó Vénusz, igen nagyra növeli csáberődet. Ezt nemcsak a kedvesed érzékeli majd, hanem mindenki más is a környezetedben. Így persze egészen más szemekkel néz rád és végre az erotika is tiszta tűzzel loboghat fel köztetek.

A szinglik is nagyszerű történésekre számíthatnak a héten, - kiemelkedően a testi kontaktusok terén, - egy fantasztikusan felkavaró új ismeretség van a láthatáron, mely felboríthatja minden eddigi elképzelésedet is!
 


Szűz

A pároddal igen jól megtalálod az összhangot, még akkor is, ha a véleményetek néhányszor különbözne a másikétól, akkor is biztosítjátok egymást az elismerés és a szeretet meglétéről. Vénusz kellemes sistergést teremt a levegőben, némi izgatott várakozással teli időszaknak néztek elébe, mikor sok álmotok teljesülhet végre.

A szingliknek szárnyaik nőnek és sok álmot szőnek egy ideális partnerről, akit hamarosan megtalálnak. Ez a hét nem a te heted, de egyre közeledik az idő a nagy szerelem megérkezéséhez.
 


Mérleg

Most minden a jó taktikán múlik, ha a pároddal szemben bizonyos vágyakat és elvárásokat támasztanál. Mars igen akaratossá tesz, Vénusz pedig szerencsére kiegyensúlyozza makacs oldalad némi kellemmel és bájjal. Ez a mix ellenállhatatlanná tesz kedvesed szemében.

Szingliként kár lenne, ha azonnal belevetnéd magad az erotika világába, ahelyett, hogy kellemes szócsatákat vívnál újdonsült kiszemelteddel!

Skorpió

A partnereddel jól megértitek egymást, mindegy, hogy úton vagytok, vagy akár külön-külön töltitek a hétköznapok jórészét. A szenvedély most kissé lanyhul köztetek, mivel annyi minden van a fejetekben, hogy kikapcsolni így szinte teljességgel lehetetlen. Pontosan ezért muszáj, hogy betervezzetek néhány romantikus estét is, előre készülve azokra!

Szingliként csábító hangulatban vagy, viszont a belső hozzáállásod nem igazán hívogató egy új kapcsolatot tekintve! Fontos lenne eldönteni, hogy flörtre vagy kapcsolatra vágysz, s aszerint is kellene viselkedned!
 


Nyilas

A szerelmi bolygók, Vénusz és Merkúr együttesen gondoskodnak a gyengédségről, romantikáról és a finom, állandóan tündöklő szenvedélyről. Ezzel a szerelmi koktéllal pillanatok alatt elcsábíthatod partneredet és minden nagyon izgalmasan alakul köztetek!

A szinglik is gyors ismerkedésekre számíthatnak, viszont az ártatlanság és szűziesség most nem a te asztalod! Légy őszinte arról, mit is akarsz valójában a másiktól, így nem okozol csalódást sem neki, sem önmagadnak!
 


Bak

Ez a hét bár összhangot ígér partnereddel való kapcsolatodban, viszont sokkal érzékenyebb vagy, mint máskor, s ezt kedvesed is észre veszi. Erotikus szempontból egy erőteljes Mars hatás arra sarkall, hogy teljesen új irányból közelítsd meg a szerelmet, - viszont mindehhez a párod együttműködése és teljes odaadása is szükséges!

A szinglik nem csoda, hogy egyedül vannak, ha minden komolyabbá alakuló flörtöt azonnal elhessegetnek maguktól. Légy nyitottabb és befogadóbb! Miért nem hagyod, hogy szeressen végre valaki?

Vízöntő

Ezen a héten egyértelműen érzékeled, hogy milyen jól megértitek magatokat pároddal. Mindenről beszélhettek egymással és még a szerelmes pillanatokban sem lesz hiány. Ez így jó, ahogy van, még akkor is, ha a szexben néha elvárnád a kevésbé összehangolt rutint, némi unikummal fűszerezve. Nyugodtan fantáziáljatok együtt valami újdonságról!

Szingliként ismerkedésre adod a fejed, s először tudni szeretnéd, hogy kivel van dolgod új partnered képében, így ez a hét az óvatos ismerkedésből áll! Jól teszed, hogy nem ugrassz azonnal az ismeretlenbe.
 


Halak

A csillagok kissé elkényeztettek téged mostanában, viszont ezen a héten a kevésbé jó változás szele is megérint. Ne kezdj el nyafogni, és ne okozz felesleges feszültséget a kapcsolatodban, hisz a párod tényleg nem tehet semmiről, - épp elég, ha Mars kellemetlenkedését túlvészelitek! A szex nem igazán kap szerepet a héten, hacsak nem sikerül feltüzelned mégiscsak kedvesedet csütörtök magasságában!

A szinglik számára sem ez a legjobb időszak mostanában, főleg erotikus ambícióikat tekintve, - ismerd be, hogy rossz partnert választottál, és tedd túl magad rajta! Felesleges mérgelődni utólag, de tapasztalatnak ez a kellemetlenség azért mégis jó lesz valamire!

Forrás: Ezoterikus.hu