Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Szerelmi horoszkóp január 28. - február 3.

Közzétéve: 2020. 01. 28. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 60 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mit rejt a most következő hét nap számodra? Megérkezik a szerelem vagy továbbra is magány lesz a társad? Heti szerelmi horoszkópunk kapaszkodót nyújt szingliknek és párban élőknek egyaránt.

Kos

Van valami, ami a kapcsolatodban magyarázatra és tisztázásra szorul? Használd ki akkor erre a csütörtök estét, mikor biztosan a megfelelő szavakat találod meg, s végre sikerül jobban megérteni a másikat! Emellett ekkor különösen érzéki és csábító is leszel, ez kifejezetten erotikus kibékülést ígér.

A szingliknél a testi kontaktus kevésbé központi téma, viszont csütörtöktől lehet, hogy szerelembe esnek a hosszas keresés után.
 


Bika

Szereted kedvesedet, de a függetlenséged is nagyon fontos számodra. Töltsetek annyi időt együtt, amennyit csak lehet, mivel az erős Mars-energiák, melyek most mozgatnak téged, tökéletesek a szexuális fantáziák kiélésére! Légy ennek megfelelően aktív érzelmi- és érzéki téren is! Akkor is, ha az idő sürget, különben feszültség kerekedhet köztetek!

Aki még keresi a párját, az erotika teljesen új értelmezését élheti át most! Kalandvágyó vagy és a Mars hatása most még bátorrá is tesz, hallgass a vágyaidra!
 


Ikrek

Örülj minden szabad estének és különösen a hétvégéknek, mivel most erősen szikrázik a levegő körülötted! Nem biztos, hogy azonnal lázba jöttök pároddal egymás közelsége által, de az egymásra való újra ráhangolódás most könnyen fog menni! Bízz meg kedvesedben és mondd el neki bátran a legtitkosabb fantáziáidat, vagy olvass fel neki egy erotikus kötetből!

A szinglik megállás nélkül új partnerek után néznek! Használd ki azt, hogy bárki fejét el tudod csavarni, ráadásul sok-sok beszélgetéssel és izgalmas randikkal teli időszak veszi kezdetét!Rák

A bizsergéssel teli pillanatok gyakran elterelik gondolataidat ezen a héten. Erotikus kisugárzásod tökéletesen megnyilvánul a külvilág számára, ráadásul pontosan tudod, hogyan tedd minden percben nagyon boldoggá kedvesedet. Hát hajrá!

Aki még szingli, annak a várakozás és a visszafogottság jut szereprészül a hét első felében, melyek biztos tippek arra, hogy a megfelelő partnerjelölteket vonzzák be! A szenvedélyed és a temperamentumod csütörtöktől szinte megfékezhetetlen, - így a flörtökre és az erotikus kalandokra igen jó esélyed lesz!
 


Oroszlán

A partnerkapcsolatod egy kisebb erőpróba előtt áll, mivel mind a ketten több változatosságra vágytok. Vigyél lendületet a hálószobába, hiszen itt mindig van mit változtatni! Viszont a csillagok türelemre intenek partnereddel szembe, próbáld meg a jól bevált trükkökkel boldoggá tenni, mielőtt fenekestől felforgatnád az életeteket!

A szinglik számára a harmónia mellett a lelki összehangolódás is nagyon fontos. Gondolj ezekre az értékekre, ha elragadna a vágy!
 


Szűz

A partnereddel tökéletesen ráhangolódtok egymásra, s még a véleménykülönbségeket is sikerül hamar elsimítanotok. Az erotikus kisugárzásodat nehéz nem érzékelni, a sármoddal és gyengéd gesztusaiddal bármit elérhetsz nála. Ugyanakkor kedvesed gyakran túl fáradt, hogy este még elcsábítsátok egymást, - adj neki egy szusszanásnyi szünetet!

A szinglik számára az erotika és a szenvedély igen kellemes témák, ugyanakkor nem akarnak az első lehetséges partnerrel azonnal az ágyban kikötni. Várj egy kicsit, ami késik nem múlik!
 


Mérleg

A kapcsolatodat a legjobb oldaláról látod egész héten: stabil, szeretetteljes, szép jövővel kecsegtet. Ennek ellenére perzselő romantikát nem ígérnek a csillagok, viszont szép tervek megvalósítását annál inkább. Mesélj a vágyaidról, mutasd meg érdeklődő párodnak, ki is vagy te igazán!

A szinglik erős érzéki motivációt éreznek a kozmikus energiák serkentő hatásai által, ugyanakkor ők mégis úgy dönthetnek, hogy hagyják az ismerkedés fázisát egy kicsit hosszabbra nyúlni.

Skorpió

Nem egészen kerek és tiszta minden kommunikáció terén pároddal? Akkor felejtsétek el a nagy kibeszéléseket és csókoljátok inkább egymást! A forró éjszakák ugyanis szinte előreprogramozottak Mars jóvoltából.

Aki még keresi a másik felét, egy kis változatosságra vágyik. Erős vonzerőddel igen könnyedén teremthetsz új kapcsolatokat, ráadásul nagyon lazán vágsz neki az ismerkedésnek. Lecövekelni azonban még nem fogsz senki mellett!
 


Nyilas

A szerelem bolygója Vénusz kellemes hatással lesz rád, a partnerkapcsolatodba ez extra erőt visz. Sőt, nagyon is egy hullámhosszon lesztek kedveseddel, akivel még a legzavaróbb hibákat is könnyedén elfogadjátok, a félreértéseket pedig könnyedén kezelitek majd. Erotika terén a fantáziád most elég ahhoz, hogy egy érdekes és intenzív hét elé nézz!

A szingliknél a szerelem és a vágy nagyszerűen egymásra talál, végre nem csupán a fejben zajlanak le az események, az eltökélt párkeresési hadműveletek sikerrel járnak.
 


Bak

A kapcsolatodban a harmónia van túlsúlyban. Ápold most a kapcsolatodat, szánj időt a közös kedvtelésekre, hobbikra, ez erősíti majd a köteléket kettőtök közt. Az erotika terén is minden izgalmasan alakul köztetek és a csillagok csak még jobban felajzzák a hangulatot.

Szingliként pontosan tudod, hogyan is kell csábítani, viszont a forró flörtök helyett most inkább a józan ismerkedésre helyezed a hangsúlyt, így az éjszakákat továbbra is egyedül töltöd, viszont szenvedélyes álmokat szőhetsz kiszemelteddel összefüggésben!

Vízöntő

A hét első felében hajlamos leszel arra, hogy kedvesed minden egyes kijelentését mérlegre tedd. Ez persze ahhoz vezet, hogy igen hamar érzékennyé és sértetté válsz. Szerencsére Vénusz csütörtöktől ideális társad lesz abban, hogy lelkileg helyre billenj, emellett erős erotikus kisugárzással vértez fel, melynek segítségével játszi könnyedséggel oldjátok meg a konfliktusokat.

A szinglikben is felébrednek a szenvedély iránti vágyak, Merkúr segíthet számukra kifejezni ezeket hatásos szavakkal. Ezekben a napokban gyorsan a vágy hevébe kerülsz!
 


Halak

Mostanság gyakorta vannak eltérő érdeklődéseitek, gondolataitok, jövőképetek kedveseddel. Ez ahhoz vezethet, hogy a közeledései kísérleteidet egyre-másra elutasítja majd. Próbálj ki valami újat, vagy térjetek vissza a kapcsolatotok harmonikus kezdeteihez, s mutasd meg, még mindig az a bohókás és szerelmes valaki vagy, akibe egykoron beleszeretett!

A szinglik most bebizonyíthatják, hogy a szerelem nemcsak egy gyors, ösztönös reakció, hanem a lelki összhang két individuum között!

Forrás: Ezoterikus.hu