Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Szerelmi horoszkóp január 21-27.

Közzétéve: 2020. 01. 21. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 67 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mit rejt a most következő hét nap számodra? Megérkezik a szerelem vagy továbbra is magány lesz a társad? Heti szerelmi horoszkópunk kapaszkodót nyújt szingliknek és párban élőknek egyaránt.

Kos

A hangulatod jó és sok ötleted is van egész hétre előre. Nem csoda, hisz a Vénusz igen ideális befolyással van jegyedre. A Szerelem Istennője nemcsak az elsöprő érzelmekről, hanem a bátorságról is gondoskodik, az új tapasztalatok gyűjtése iránt. Használd ki az alkalmat perzselő, új szerelmi praktikák gyakorlására!

A szinglik szintén jó lehetőségekre számíthatnak és a legjobb: lehetséges, hogy egy sima flörtnek induló kaland már ki sem enged a karmai közül!
 


Bika

Mostanság meglehetősen akaratosnak mutatod magad és nem igazán vagy hajlandó a kompromisszumokra. Ez leginkább Mars hatásán múlik, mely jelenleg összekuszál pár dolgot. Előfordulhat, hogy éppen az erotika lesz az a téma, mely a legtöbb stresszt váltja ki a kapcsolatotokban a héten, különösen, ha elutasító hozzáállást alkalmazol. Ha nincs kedve a szerelmednek a szexhez, ne vedd személyeskedésnek, - majd megjön a vágya hamarosan!

A szinglikben buzog az energia és a szeretetéhség, csak nem tudni, hová legyenek vele. Keress valami sporttevékenységet, hátha ott találkozol egy hasonlóan dinamikus személlyel!
 


Ikrek

A Jupiter jelenleg igen feszült pozícióban áll, munkádat, karrieredet nem, de szerelmi életedet támogatja, - használd ki a helyzetet belső tüzed felélesztésére az erotika oltárán! Nem kell hozzá más, csak, hogy átugord a saját árnyékodat és hagyd, hogy a párod is veled örülhessen a változásoknak!

Az erotikus kisugárzásnak a szinglik is örvendhetnek ezekben a napokban, még, ha nem is akarják azonnal megmutatni, mi is zajlik bennük igazán. Egy új flörtöt alaposan górcső alá veszel és rájössz hamar: nincs is benne semmi kivetnivaló!
 


Rák

Az erotikáért felelős Mars, nemcsak a csáberődet turbózza fel most, hanem az újdonságok iránti kedvedet is. Fedezz fel ismeretlen dolgokat partnered lelkében és testén egyaránt! Meg fogsz lepődni, hogy mennyi minden vár majd rád! A legjobb, ha most kicsit kevesebbet alszol a jó ügy érdekében!

Ha még keresed életed párját, csak gyerünk azzal az ismerkedéssel, mivel most nagyon szívesen flörtölsz és nem is muszáj, hogy ezen a szinten megrekedjen az újdonsült lamúr!Oroszlán

Ha követed a megérzéseidet, a héten nem sok alvásban lesz majd részed. Kár lenne az éjszakákért, ha csupán alvásra vesztegetnéd őket! Minden porcikád remeg az izgalomtól és a vágytól, alig várod, hogy végre kettesben tölthessetek el egy kis időt zavartalanul párod társaságában.

A szinglik erotikus ambíciói ennél kevesebbel is beérik: számukra egy perzselő csók és egy kézfogás épp úgy felérhet egy egész éjszakás párnacsatával, ha az igazi mellett találják magukat végre.
 


Szűz

A Nap és a Mars elképesztő hatással vannak rád, kedves Szűz. Számos izgalmas órára számíthatsz, sok kalandra, felfedezésre és persze romantikázásra. Az érzelmek és a fantázia szárnyalása szinte előreprogramozott pároddal, hagyd, hogy egy kicsit álmodozzatok is közben!

A szingli Szűz maga az érzékiség ezen a héten, pontosan tudja, hogy melyik a legalkalmasabb időpont a döntés kifejezésére, mely akár egész jövőjét megváltoztathatja egyetlen ember személyében.
 


Mérleg

Izgató szikrázás lappang a levegőben párod és közted. Bár nagyra becsülöd a megbízhatóságot és a stabilitást kapcsolatotokban, ugyanakkor izgat, hogy mégis milyen a piaci értéked mások szemében. Felcsigázott kedvesed féltékenysége csak még inkább szítja majd a tüzet kettőtök között, s végre elérkezik az erotikus játékok ideje is.

A szingliket is űzi a vágy az újdonságok után. Viszont mielőtt még komoly testi közelségre kerülne sor, megpróbálják a delikvens minden egyes porcikáját kifürkészni.

Skorpió

Unalomról szó sincs ezen a héten. Pontosan tudod, hogyan lepheted meg kedvesedet, ugyanakkor úgy tűnik, mintha minden egyes gesztusodban csak a szexuális kalandokra spekulálnál. Ez persze nagyon izgató is lehet párod számára, főleg, ha együttműködik veled.

Vénusz felébreszti a belső Isteni csábítót benned, növeli a libidódat és nagyon bátorrá is tesz. Ez egy klassz keveréke a biztos hódításnak, - ha szingli vagy.
 


Nyilas

Lehet, hogy szexuális téren kicsit elhanyagolva érzed magad? Beszélj róla a pároddal, de ne lovald bele magad a problémák teljes kivesézésébe! Ha nincs kedved a társalgásra, a kedvesed azt visszahúzódásnak érzékeli majd, s úgy, hogy elégedetlen vagy a kapcsolatotokkal. Akkor legalább hagyd a kedves gesztusokat magukért beszélni!

A szinglik életében a szex most tabu témának számít. Mintha megégetted volna magadat a sok laza kaland során, s most csak arra vársz, hogy egy kiszemelt partner valóban foglalkozzon veled, ugye?
 


Bak

A Bakok kozmikus szempontból tele vannak életenergiával és szinte az év csúcspontján érzik magukat máris. Az erős Mars hatásoknak köszönheted mindezt, s persze partnered klassz együttműködésének is. Ha időre lenne szükséged új stílusod megtalálására kapcsolatotokban, a legjobb, ha igen finom és érzékeny módon tudatosítod partneredben vágyaidat!

A szinglik kifejezetten jó hétre számíthatnak. A flört és egy kapcsolat kezdete mindig a legizgalmasabb része egy új szerelemnek, élvezd hát!

Vízöntő

Gyakorta igen feszült és energiától duzzadó leszel, ennek köszönhetően, szinte minden este valamilyen sport, vagy baráti találkozó van a porondon. Természetesen ez megnehezíti a légyottok tervezését kedveseddel, de ha mód van rá, minden egyes pillanatot használj ki, hogy kimutasd szerelmed és vágyadat iránta, még, ha nem is kerül sor a konkrét intimitásra!

A szinglik nagyon vágynak egy forró éjszaka után, viszont elegük van már a felszínes kalandokból. Szerencsére jó az emberismereted, tudod majd, hogy ki az igazi…
 


Halak

A csillagok szerint a tiszta erotika hete vár rád ezen a héten, persze előfordulhat, hogy a kellemes és izgalmas pillanatokat néha kritikus beszólások és kommentárok sötét felhője árnyékolhatja be, viszont légy boldog, mivel a szerelem segít leküzdeni most minden akadályt köztetek, és a kibékülések sok izgalmat hoznak a hétköznapokba!

A szinglik nem utasítanak vissza egyetlen kalandot sem, sőt most egy "élj a mának" életérzés uralkodik el rajtuk!

Forrás: Ezoterikus.hu