Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp

Pozitív gondolkodás

Lelked támasza minden nap

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Könyvajánló

2011, 2012, 2013, 2014 után 2015-ben is!

Bögrejósda

Válassz egy bögrét magadnak!

Mi a holdjegyed? Holdhoroszkóp 2014

Közzétéve: 2013. 12. 27. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 358 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miben támogathat a Hold 2014-ben? Most megtudhatod. Akkor se ijedj meg, ha az előrejelzés nem mindenben felel meg vágyaidnak. Az útmutatás segíthet elkerülni a buktatókat...

Érdekesség: 2014. februárjában nem lesz Újhold! Cserébe viszont januárban és márciusban kétszer-kétszer is részünk lesz benne!

Nem tudod pontosan mi a holdjegyed?

Számold ki ASZTROLÓGIAI PROGRAMUNK segítségével!

Kos

Kos

Kos jegyű vagy? - Ne habozz tovább, ne pazarold az idődet, vágj bele akár a legnehezebb feladatokba is, bármit képes vagy elvégezni 2014-ben! Otthonodtól messze, akár külföldi is vállalhatsz munkát, a felajánlott új pozíciót se utasítsd vissza már meglévő munkahelyeden! Itt az idő, hogy szívügyeidet is pozitív irányba tereld! Ki tarthat vissza téged ebben? Legfeljebb saját magad, ha önbizalmi gondjaid lennének. Seperd félre a kételyeket!

Legjobb hónap: április

Lelki tipp: csak előre nézzBika
Bika

Bika jegyű vagy? - Mindenhez idő kell, semmitől se spórold el az energiát, a siker csak akkor köszönt be hozzád, ha aprólékos és körültekintő leszel! Ne akarj mindent gyorsan és egyszerre elvégezni! Vállalhatsz plusz munkát, de azt ne a pihenésed vagy épp a családod rovására tedd. Szerelem területén is komoly sikerekre számíthatsz, ha elkötelezett vagy, itt az idő a házasságra vagy egy gyermek fogantatására, különösen a melegebb hónapokban!

Legjobb hónap: augusztus

Lelki tipp: szeresd önmagadIkrek
Ikrek

Ikrek jegyű vagy? - Késő tavaszig rengeteg kihívás vár rád, ne halogasd a feladataid elvégzését, ha feltorlódnak, annál rosszabb lesz a helyzet! A tavaszi napsugarak meghozzák a munkakedved, sőt új munkahely vagy egy mellékállás is szóba jöhet, - ne habozz elvállalni! Új szerelem érkezésére már kora nyáron jó esély van. Aki elkötelezett, és tervben van a gyermekáldás, ott már csak az elhatározásra lesz szükség, a többi megy könnyedén!

Legjobb hónap: május

Lelki tipp: sosem vagy egyedül!rak
Rák

Rák jegyű vagy? - A Hold 2014-ben nem mindig hajtja a Te malmodra a vizet, ezt többször tapasztalhatod is, - és ez teljesen független attól, hogy egyébként kedvezni szokott neked. Főleg az év első harmadában lesznek komoly gátak előtted. Azonban júniusban és szeptemberben minden lehetőség adott, hogy gyökeresen változtass életeden. Engedj a csábításnak, legyen szó szerelemről, új munkáról vagy költözésről! A külföld most közelebb kerülhet, mint gondolnád...

Legjobb hónap: szeptember

Lelki tipp: mindig két legyet egy csapásraoroszlanOroszlán

Oroszlán jegyű vagy? - Az év első felében megállíthatatlan leszel, majd kicsattansz az erőtől, jól teszed, ha ezt az életed minden területén kihasználod! Költözésre, munkahelyváltásra, új vállalkozás alapjainak letételére kiválóan alkalmas a nyári időszak! Szerelemre az egész év folyamán számíthatsz, járj társaságba, ismerkedj új emberekkel, légy nyitott, nem fogod megbánni, hogy végre újra bátor leszel! Jó lesz veled lenni, érdekes, új ötletek pattannak ki majd a fejedből, sokak érdeklődését fel fogod kelteni.

Legjobb hónap: április

Lelki tipp: ne jelölj ki magadnak határokat, légy szabad!
szuzSzűz

Szűz jegyű vagy? - Már az év első harmadában jelentős sikereket érhetsz el, megalapozhatod karrieredet, vagy végleg békét teremthetsz családodban, - egy biztos, a sikerek jönnek maguktól is. Tavasszal kivirágzol, s ezt környezeted is észreveszi, új kihívások elé állítanak, ne futamodj meg ezek elől. Ha eddig magányos voltál, most bizony bekopogtat a szerelem. Használd ki az esélyeidet, miért ragadnál le a magány szorító érzésében?

Legjobb hónap: március

Lelki tipp: gyorsan tedd meg az első lépést... a többi könnyen megy majd!


merleg
Mérleg

Mérleg jegyű vagy? - A 2014-es esztendő töklétesen alkalmas arra, hogy még törekvőbb és céltudatosabb légy, bátran szőjj nagy terveket, lepd meg környezetedet úttörő gondolatokkkal! Megbízhatóságodat és felelősségtudatodat fizetésemeléssel, jobb pozícióval jutalmazzák! Egy külföldi út, vagy hosszabb elkötelezettség lehetősége adódik a nyáron, amin ne tánődj túl sokáig, még valaki más csap le arra! Pozitív kisugárzásoddal az ellenkező neműek szívét is megdobogtatod nyáron, vagy legkésőbb kora ősszel.

Legjobb hónap: július

Lelki tipp: légy önmagad! Ha valakinek nem jössz be, annak a kedvéért ne kiezdj megváltozni!


skorpio
Skorpió

Skorpió jegyű vagy? - Egész évben lobbanékony leszel, tele szenvedéllyel, - tűzre, csillogásra, heves érzelmekre és szerelemre vágysz. Minden álmod teljesülhet, éld meg a jelen összes pillanatát, és ne keseregj a múlton. 2014-ben tálcán kínálják a lehetőséget az égiek számodra munka, szerelem és pénzügyek területén egyaránt. Csak az nem lesz a tiéd, amiért nem teszel semmit! Minél pontosabb a terved, annál könnyebben szakítod majd át a célszalagot!

Legjobb hónap: június

Lelki tipp: jó vagy, ezt hidd is el!


nyilas
Nyilas

Nyilas jegyű vagy? - 2014-ben ne sajnáld az időt szerelemre, sem érzelmekre!  Csupán bátornak kell lenned ahhoz, hogy nagy dolgok történjenek. Ha már van partnerkapcsolatod, kötelezd el magad mellette végleg, - akár egy összeköltözés, házasság formájában, vagy jöhet a gyermekáldás! Ha még nincs fix köteléked, akkor itt az idő a párválasztásra és a boldogságra! Munkában stabilitás mutatkozik egész évben számodra, bár, a nyár során kaphatsz egy érdekes ajánlatot, ami távolról fog érkezni.

Legjobb hónap: július

Lelki tipp: tarts ki, mert, ami pillanatnyilag nehéz, az hozza később a legnagyobb sikert!

bak
Bak

Bak jegyű vagy? - Fontos, hogy a henyélést tartogasd nyárra, addig sok dolgod lesz, és a változások elől nem dughatod homokba a fejed. Még az év elején, a tél folyamán erősítsd meg munkahelyi pozíciódat, különben kora tavasszal gondok jelentkezhetnek! Légy picit egoista, képességeidet többszörösen használd ki. Csúcsformába csak az ősz megérkezésével kerülsz, amikor is érdekes szerelmi kalandba bonyolódsz! Ha van kedvesed, tudd, hol a határ, és ne akard átlépni...

Legjobb hónap: szeptember

Lelki tipp: hallgasd meg a bölcs öregek tanácsait. Néha segítnek neked...vizonto
Vízöntő

Vízöntő jegyű vagy? - Nagyon jól indul a 2014-es esztendő, fitt, erős és kiegyensúlyozott leszel, aligha ingathat meg bármi törekvéseid során. Téged nem fog zavarni a hideg, később pedig a forró időjárás sem! Tartsd a formád egész évben, így számításaid bejönnek, s karriered területén is pozitív változásokra számíthatsz, főleg a melegebb hónapokban! Több udvarló és kíváncsiskodó is legyeskedik majd körülötted, itt az idő, hogy párt válassz magadnak, ha eddig nem tetted!

Legjobb hónap: június, október

Lelki tipp: ne hagyd magad semmiről lebeszélni!


halak
Halak

Halak jegyű vagy? - Igen komoly, és látványos változásokra számíthatsz már a tavasz megérkezésének pillanatától, különösen karriered, szakmád területén várnak jelentős kihívások! Előrelépésre vagy új munkahelyre is jó esélyed van, ne utasíts vissza semmilyen, elsőre furcsának tűnő lehetőséget. Nyár derekán és ősszel ellenállhatatlan leszel, így biztos, hogy a várva várt szerelem is megérkezik, - bár igaz, hogy fura helyen, érdekes körülmények közt, s eleinte te magad sem akarod elhinni, ami veled történik! Ha jól taktikázol, az év végén szakmai felkérésre, vagy akár külföldi útra is van esély.

Legjobb hónap: március, május

Lelki tipp: Te vagy a fontos, ha kell, légy picit önző!

Forrás: Ezoterikus.hu