Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

7 karácsonyi aranyszabály feledékenyebbeknek

Közzétéve: 2019. 12. 12. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 114 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A karácsony az ajtó előtt áll! Nehogy azt mondjátok, hogy nem szóltam időben! Alig pár nap és elérkezik a szenteste…

 
Ha idén sem gondoltál az ajándékokra, könnyen előfordulhat, hogy megint izzadtságcseppek gyöngyöznek majd a homlokodon. A gyöngyözés a feledékenyek éves karácsonyi bevásárlórallyjának eredménye, mikor a bevásárlóportyán nem vásárolnak, hanem inkább menekülnek az üzletekből. Jusson eszedbe, hogy 24-én a boltok 14 órakor bezárnak és akkor… - ne mulass neked! Az is fontos tényező, hogy a karácsony közeledtével minden sokkal drágább lesz! Persze ebben az évben is mindent elhiszünk az eladóhölgynek, aki készségesen segít, akárhol is vásároljon az ember, a bazárban, vagy egy luxusboltban. Szerencsére meg lehet kérni az ügyes eladólányokat az ajándék csomagolására is, viszont ilyenkor is érdemes odafigyelni, mivel az árcímkék nem túl mutatósak a meglepetéseken és a nagy felhajtásban nem nehéz elfeledkezni ezek levételéről, a kis ragadós bizonyíték nem túl csábítóak! Igen, a csomagolás fontos, még akkor is, ha a kicsomagolás után azonnal a szemétben landol is! Nem is szólva a helyes kis ajándékkártyákról, amire azért illik ráírni néhány kedves sort! Egy név és egy kedves üzenet, - máris ragyognak a szemek körülötted!A karácsony a szeretet ünnepe, legalábbis valaki annak nevezte el annak idején! Vagyis viselkedj is ennek megfelelően! Legalább ekkor sétálj egyet a kedveseddel, és ne trónolj folyton a google előtt!

7 betartandó szabály:


1. Az ajándékok beszerzése időben
2. Az ajándékok becsomagol(tat)ása
3. Kis ajándékkártyák megírása
4. Tévé nézés mellőzése egész nap
5. Foglalkozz a családoddal
6. Viselkedj kedvesen, akár milyen nehéz volt az utóbbi időszak számodra!
7. Legyen jó kedved!

Spirituális ajándékok itt!

Forrás: Ezoterikus.hu