Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

A legunalmasabb és legtrendibb ajándéktippek - nemek szerint

Közzétéve: 2019. 12. 11. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 115 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ajándékok... minden évben ugyanaz, vagy mégsem? A legszebb karácsonyi ajándékoktól a legunalmasabbig, íme a legnépszerűbb ajándékok nemek szerint.

 
Az adventi szezon beköszöntével egyre inkább kerget minket a tavalyi mumus: a karácsonyfa feldíszítve, a lakás ragyog a gyertyák fényében, csak épp az ajándékokkal nem igazán klappolt ebben az évben sem. Le az utolsó pillanatban vásárolt kényszerajándékokkal!

Férfiak

Nos, szinte a legnehezebb számukra ajándékot fellelni, főleg, ha egy nő próbálkozik beleélni magát egy férfi lelkivilágába.

Az elcsépelt ajándékok:

zokni - mintha nem lenne neki így is egy tucattal, másrészt ez is olyan, akár a fehérnemű: intim és testközeli. Lehet, hogy nem találod el a kedvenc anyagát, fazonját.

pizsama - őszintén: komolyan egy piros kockás pizsamában szeretnéd látni kedvesedet a tél minden napján? Merthogy biztos azt fogja hordani, nehogy megsértődj.

kütyük az autóhoz, biciklihez, motorhoz, - a válasz igen egyszerű, - ehhez a nők nem nagyon értenek, ezért a szaküzletekben könnyen rásóznak a "szőke" nőkre bármilyen kacatot.

Az unalmas ajándékok:

Ébresztőóra - éljen a praktikum, bár ha belegondolsz, hogy mit utál az ember leginkább a hétköznapokon, rögtön rájössz, hogy nem igazán jó „szeretetzálogot” ajándékoztál.

Tea, kávé - ha különleges is, egy "hű, de jó!" felkiáltásnál nem biztos, hogy többet kapsz érte.

Borotvakészlet - az elnyűhetetlen standard bármilyen felnőtt férfi számára. Te tényleg örülnél mondjuk egy samponkészletnek?

A legtrendibb ajándékok:

Élmény ajándék - repülés, ejtőernyőzés, bungee jumping, gokartozás, repülőgép szimulátor, forma autó vezetés, túrázás mountaincart-tal - ezektől biztos csodásan érzi majd magát.

iPhone vagy iPad - ezt nem is kell megmagyarázni senkinek.

Táska - méghogy a férfiak ne rajonganának a táskákért! Egy férfias, revolverre emlékeztető telefontartó, pénztárca és oldalzseb szettől valószínűleg eláll majd a lélegzetük is.
 

Élő jósvonal, azonnali válasz, NINCS üzenetrögzítő, NEM kell várakozni, NEM fogsz sokat fizetni. Jóval alacsonyabb percdíj, mint a TV-s jósdáknál! Bella és Nóra kizárólagos vonala, CSAK itt vagyunk elérhetőek emelt díjas vonalon!A nők

A nőknek azért nehéz vásárolni, mert nagyon háklisak. Ami nekik nem tetszik, biztos lehetsz benne, hogy egyszer sem látod majd rajtuk viszont.

Az elcsépelt ajándékok:

Plüssállat: nem, a nők sem szeretnek kapni valójában édes kis textil állatkákat.

Rózsaszín, szivecskés, virágocskás lakáskütyük: ha a kiszemelt ajándék nem a hölgy kifejezett kérésére kerül a karácsonyfa alá, biztos lehetsz a bukásban.

Karácsonyi szettek: a karácsony az egyik leggiccsesebb ünnepünk, nagyon nehéz a boltokban roskadozó textíliákból egy mutatósat kiválasztani. Másrészt a nők hajlamosak minden évben új vezérszínt választani a lakásdekoráláshoz, ezért csak megelőző kutatómunka után ajánlott!

Az unalmas ajándékok:

Telefonlógó, - már ezer éve divat, hacsak nem Louis Vouitton-tól választasz valami dögöset.

Kesztyű, - ha kötött, rózsaszín vagy csak egyszerűen praktikus: felejtsd el!

Gyertya - az év minden napján adhatsz gyertyát, muszáj épp ma is?

A legtrendibb ajándékok:

Drágakő, ékszer, - ezeknek mindig örül a nő, mert érzi, megbecsülöd. Ha nem is a jégkirálynő szerepére pályázik, azért egy szép ékszertől igazán királynőnek érzi majd magát.


Válassz ékszert az ÁLDÁS és HÁLA KRISTÁLYÉKSZER KOLLEKCIÓ darabjaiból!


Smink - ha Dior, Versace, vagy bármilyen luxusmárka, akkor az, hogy eltalálod-e az árnyalatot vagy sem, oly mindegy.


Parfüm - illatügyileg a helyzet az előző bekezdéshez hasonló

 
Spirituális könyv - ha nyitott erre a témára, nézz szét a polcán, s válassz egy újdonságot a könyvesboltban, ami nincs meg neki.

Gyerekek:

Az előző nemek szerinti felsorolással ellentétben a gyerekek ajándéka kevésbé okoz fejtörést, mivel itt szinte minden megengedett, és ami még fontosabb, ők aztán nem restellik elmondani, hogy mit várnak a Jézuskától. Azért íme néhány ötlet, természetesen a lurkó életkorát figyelembe illik venni, különben vehetünk nem megfelelő meglepetést is.

Vidám téli ruhadarabok, amitől nem lesz akkora nyűg a reggeli hosszas öltözködés.

Szőnyeg - ha valamilyen izgalmas és főleg kedvenc meseszereplő van rányomva, biztos a siker.

Reggeliző szett, vagy bármilyen saját étkészlet. Ha végignézzük a kínálatot, rájövünk, hogy mi is mindig ilyen aranyos készletre vágytunk anno!
 
Játékok - lányoknak és fiúknak egyaránt tele van a játékbolt megfelelő darabokkal. Ha valóban jót akarsz, akkor társas- vagy logikai játék mellett tedd le a voksod.
Forrás: Ezoterikus.hu