Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Feng Shui & Karácsony II.

Közzétéve: 2018. 12. 13. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 187 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az élő növények frissességet, pozitív energiát és csodálatos Feng Shuit hoznak létre. Ebben az évben gondolj a karácsonyfádra úgy, mintha egy jelentőségteljes tértisztítást idéznél elő vele otthonodban!

 

A karácsonyfa értelemszerűen a Fa elemet szimbolizálja. Még a műkarácsonyfa is jelentőségteljes Fa energiát hoz az otthonodba. A Fa elem számára a legjobb helyek:

• Keleten a Család területén
• Délkeleten a Gazdagság területén
• Délen a Hírnév területén

Északon a Karrier területén elszívja a Víz energiát, tehát figyelj oda arra, hogy legyen elég vize és tartsd mindig tele a tálat vízzel. Fényeknek és dekorációknak válassz kék színeket, a fa alá kék-fekete alátétet tegyél, hogy egyensúlyban tartsd a víz-energiát. Műanyag és üveg jégdekorációk szintén jó hatással vannak.

Nyugaton a Kreativitás és Gyerekek területén, vagy Észak-Nyugaton a barátok és utazás területén a karácsonyfa gyengíti a szellemi chi energiát. Tartsd észben, hogy amellett, hogy a fém felaprítja a fát az Elemek Körforgásában, a fa túlsúlya elhomályosíthatja a fémet. Használj fém, és csillogó díszeket, fehér fényeket és ezüst vagy arany brokát faalátétet.


Dél-Nyugaton a Párkapcsolat, vagy Észak-Keleten a Tudás területén a fának semleges hatása van. Ezek a területek a Föld elemet jelképezik, melyet a Fa befon a gyökereivel, és a Tűz támogatja. Itt sok cserép/porcelán díszt, sárga-piros fényeket és piros kiegészítőket érdemes használni. Ne használj fémes és fehér fényeket, ugyanis a fém itt csak még jobban elnyomná a földet.

A középpontban a karácsonyfa ünnepi hangulatot varázsol az otthonodba. Ez a terület a sárga színnek kedvez, tehát használj aranysárga faalátétet és tegyél egy fényes aranysárga csillagot a fa tetejére.

A Karácsony zöld és piros színei együttesen a Föld-Tűz energiát jelképezik, ahol a fa táplálja és erősíti a tüzet. A Karácsonyfa nagyon erős Fa-elem, és amikor erre még lámpákat teszel, nagyon sok tűz energiát kapsz, amit a bőséges Fa energia táplál.

Ha még nem helyzeted el  a Karácsonyfát, próbáld meg elkerülni a lakásod északi és déli területeit. Ha mégis csak ott van hel, használj sok fém díszt és bánj csínján a csillogó díszekkel. A műhó és jégcsapdíszek is segítenek, mert a víz elmossa a földet és eloltja a tüzet.
 
Forrás: Ezoterikus.hu