Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Single Bells - karácsony szingli szemmel

Közzétéve: 2020. 12. 01. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 52 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minden évben rád jön a depi karácsony környékén? Szeretnéd, ha ebben az évben a harangocskákat hallgatná családod a siránkozásod helyett? Néhány karácsonytúlélési tipp!

 
A világon körülbelül a nők 52%-a nem igazán jön "Boldog karácsony"-os hangulatba még a karácsonyi vásár láttán sem. Akármennyire is tiltakozunk ellene, azonban a valóság az: igen is jó lenne valakivel összebújni a karácsonyfa alatt!

1. Ismerd meg e lehetőségeidet!

Mire vágysz igazán? Síelésre a haverokkal, vagy lazításra a pálmafák tövében? A szabadnapok szinte kínálják a lehetőséget az ismerkedésre és a pihenésre egyaránt. Másrészt a statisztikák szerint leginkább idegen környezetben megy könnyedén az ismerkedés az idegen nemmel! A nyaralás során kevésbé érzed majd magad egyedül, sok érdekes emberrel találkozhatsz, akik szintén úgy döntöttek: már pedig jól fogják érezni magukat.

2. Ünnepeld meg saját magadat!

Tálalj magadnak ünnepi ebédet, vagy lepd meg saját magadat egy wellness hétvégével! Azért, mert nem látja más, lehet csodálatos a karácsonyi dekorációd a lakásodban! A lazítás és az önmagad kényeztetése segít átlendülni a nehéz pillanatokon!

3. Találkozz a lelki társaiddal!

Nemcsak a szinglik gondolkodnak róla, hogy idén megtörjék a karácsonyi hagyományokat! Lehet, ismersz egy olyan párt, aki szívesen töltené veled az ünnepeket, vagy akár egy egész baráti körrel egyetemben kedve van szervezni egy after karácsony partit!

4. Légy türelmes!

A szinglik ekkortájt sokkal gyakrabban kívánnak maguknak egy párt, mint például nyár környékén. Vagyis aktivizáld a flörtölő érzékeidet, de azért ne vidd túlzásba! Ha nem találsz szilveszterig partnert, attól még a partin is megismerhetsz egy izgalmas embert! És a legfontosabb: Ne köss kompromisszumokat az ünnep kedvéért! Az igazi úgyis eljön, mikor itt lesz az ideje!

5. Találd meg a karácsony jelentését önmagad számára!

Emeld ki a pozitívumokat az ünnepből, élvezd a pillanatot, mikor kigyúlnak a fények! Koncentrálj arra, hogy ez egy szép ünnep, mikor mindenki jól akarja érezni magát! Nézd meg a kedvenc filmjeidet, készíts fényképalbumot, olvass el egy érdekes könyvet, - hisz végre van rá időd!

6. Tervezd meg az ünnepeket!

Az aktivitás segít, hogy ne gondolj rá, milyen egyedül is érzed magad az ünnep során. Készítsd idén te az ünnepi vacsorát, vagy hívd meg a barátaidat egy kis ünneplésre!
Forrás: Ezoterikus.hu