Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Hogy érez rá a férfi a nő életkorára?

Közzétéve: 2018. 11. 08. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 162 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Titkolhatod, de felesleges. Próbálhatsz 30 évesnek látszani, ha 38 is elmúltál. A férfiakat nem lehet becsapni. Orrukkal megérzik, hány évesek vagyunk...

 
A nők már ősidők óta igyekeznek eltitkolni a korukat, ki ezért, ki azért. Bár a fiatalság megőrzése manapság nem olyan nehéz, hiszen remek fiatalító és ránctalanító krémek léteznek, illetve a plasztikai sebészet csodákra képes. Bár úgy fest, ez időnként kevésnek bizonyulhat, hiszen tanulmányokkal bizonyították, hogy egy nő illata elárulja valódi korát.
Egyet értenek ezzel a japán kutatók is, akik megállapították, hogy minél idősebb az ember, annál több kémiai anyagot párologtat ki a szervezet, ebben az esetben konkrétan a bőrben lévő zsírsavak bomlásából keletkező illatanyagokról van szó.

Sajnos ezen sav bomlásának jellegzetesen kellemetlen szaga lehet, és éppen ez buktathatja le a gyengébbik nem képviselőit, ami a korukat illeti. Például egy negyven éves nőnek kétszer annyi lebomlott zsírsav van a szervezetében, mint egy húsz és harminc közötti nőében.

Ehhez kapcsolódóan még egy érdekes megállapításra jutottak a kutatók, ezúttal az amerikaiak. Bármilyen furcsa is, de férfiak egy nő parfümje alapján igen pontosan meg tudják állapítani egy nő korát. A kísérletben 15 férfi vett részt húsz és hatvan év között.  A résztvevő úriembereket megkérték, hogy válasszák ki melyik illat illik a leginkább különböző korosztályú nőkhöz. Az illatok között volt vanília, levendula, rózsa, gyümölcs és zöldség illat. A rózsa illatot egyértelműen egy idősebb hölgy víziójához kapcsolták, míg a gyümölcsös illatot egy fiatal lányhoz. Ez a kísérlet pedig teljesen egybe vág egy 2005-ös tanulmánnyal, mely bebizonyította, hogy kis csalafintaságra mindig van mód, ugyanis a grépfrút illat képes megfiatalítani bárkit néhány évvel.
Forrás: Ezoterikus.hu