Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Lassú szex, hosszú élvezet!

Közzétéve: 2007. 09. 27. Írta: Ducilány Forrás: Hoxa.hu
Értékelés
Egy férfi átlagosan 7,3 perc alatt jut a csúcsra-egy amerikai tanulmány szerint. Mi nők viszont hosszasabb és érzelemdúsabb aktusra vágyunk. Vajon miként?
Mutassuk meg kedvesünknek, milyen kielégítő élményt hozhat a lassú szeretkezés...

1. lépés: VEDD KEZEDBE AZ IRÁNYÍTÁST!

Minden vágy kezdete a kíváncsiság... Tehát nyomd le a pasit az ágyra és mondd meg neki, hogy most rád kell, hogy bízza magát!... Kezdj el apránként megszabadulni a ruháidtól, majd hagyd abba a sztriptízt és libbenj oda hozzá!... Ráhajolva lassan kezd el vetkőztetni kedvesed!... Kézfejeddel simítsd végig mellkasát, csókold meg a mellbimbóját, nyalogasd a nyakát és a fülcimpáját!...Türelmetlen kezét gyengéden told el magadtól, és távolodj el kissé tőle!...Ujjaiddal hatolj be az alsóneműjébe, és egy pillanatra tapintsd meg egyre fokozódó vágyát!... Mutasd meg kezének azt is merre szeretnéd érezni az érintését... De aztán mindig ügyesen húzódj el tőle!

A lassú szex nem új találmány, csak éppen a mai rohanó világban elfelejtődött. Már a legrégibb filozófiai tanban, a taoizmusban is így fogalmaztak: "Szeress százszor kitörés nélkül." Vagyis nem az orgazmus, hanem az odáig vezető út a lényeg!

2. lépés: GYENGÉDEN SIMOGATÓ KÍSÉRTÉS

A partnered feküdjön meztelenül a hasára, te pedig szétterpesztett combbal ülj a fenekére, majd oszlass el tenyereden egy adag babaolajt! A nyakánál kezdve ütemesen gyúrogasd végig kezeddel a vállát és a hátát! Ujjhegyeddel rajzold végig a lapockáját és a gerincoszlopát. Meglátod, testét már ettől elönti a forró vágy!

Az erotikus masszázs a régi kínai szerelmi művészet fontos alkotóeleme. Intenzívebbé teszi a tudatot, és fokozza a szexuális élmény befogadásának képességét.

3. lépés: A LEGIZGATÓBB KEDVESKEDÉSEK

Ingereld tovább kedvesedet és saját magad!...Állj négykézlábra párod teste fölött, mégpedig úgy, hogy mindkettőtök nemi szerve ugyanabban a magasságban legyen!...Hajolj fölé, és mellbimbóddal cirógasd meg felsőtestét és a száját!...Közben csókolózzatok, nézzetek mélyen egymás szemébe, mondjátok ki, mennyire kívánjátok egymást!

Hamarosan rájöttök mennyire izgató és ugyanakkor milyen megváltó is ez az előjáték. Semmilyen nyomás nincs rajtad, mindketten adtok és kaptok, az események menetét azonban te irányítod. Így a lehető legteljesebb mértékben érzelmeitekre koncentrálhattok.

4. lépés: RITMIKUS HARMÓNIA

Mely pozitúrák kedveznek a lassú szexnek? Mindegyik, amelyben a párodat nem stimulálod túlságosan, ugyanakkor a vágyat ébren tartja benne és persze benned is. Ilyen például a kanalas helyzet. Azok a testhelyzetek is előnyösek lehetnek, amelyeknél te kerekedsz felül, mint például a lovagló pozíció. Speciális trükkökkel még tovább fokozhatod az élvezetesen lassú egyesülés érzését.(pl.: Tantra pozícióval)

Egy kis intimtorna: tanuldd meg medenceizmaidat olyan erősen megfeszíteni, hogy önmagában a hüvely összeszűkítésével megakadályozhasd a mélyebb behatolást: Naponta gyakorold a hüvelyizmok erőteljes összeszorítását, ebben segítségedre lehet egy műpénisz!

A közösülés előtti szeretkezésre szexológusok szerint legalább harminc perc kellene!

A lassú szex lényege nem abban keresendő, hogy mindenek feletti kielégüléssel egy elementárist szeretkezhessünk. Sokkal inkább arról, hogy a szeretkezést minden érzékünkkel éljük át. Fedezzük fel partnerünket újra! A lassú szex nemcsak a fantáziát élénkíti, hanem felfrissíti a párkapcsolatot is!

forrás: Hoxa.hu
Forrás: Hoxa.hu

Bezárás