Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp

Pozitív gondolkodás

Lelked támasza minden nap

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Könyvajánló

2011, 2012, 2013, 2014 után 2015-ben is!

Bögrejósda

Válassz egy bögrét magadnak!

Napi Horoszkóp - október 17.

Közzétéve: 2012. 10. 17. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod? Tudd meg most!
  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - október 17., szerda
(március 21. - április 20.)

Jót is rosszat is tartogat a mai nap. Az azonban, hogy az eseményeket hogyan éled meg, csak rajtad múlik. Fogadd el, amit adnak neked, és engedd el, ami menni akar. Csak így lesz kiegyensúlyozott a helyzeted és a lelked.

  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - október 17., szerda
(április 21. - május 20.)

Ma tele vagy érzésekkel, csak egy a baj, hogy az egyik pillanatban boldog, a másikban elkeseredett vagy. Próbálj meg uralkodni az indulataidon, ha épp kitörni készül belőled a feszültség, hát egy tányéron állj bosszút, ne valamely szeretteden.


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - október 17., szerda
(május 21. - június 21.)

Bár mindig gyorsan forog az eszed, ma a szokásosnál is ötletesebb, kreatívabb leszel. Használd ki ezeket a pillanatokat, és vonj be másokat is elképzeléseidbe, hátha közösen még nagyobb lehet a siker.


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - október 17., szerda
(június 22. - július 22.)

Ha emberi kapcsolataidban gondok vannak, ma könnyedén helyre tudod billenteni az egyensúlyt. A Hold és a Vénusz is segíti a tiszta kommunikációt, mindenhol megértő fülekre találsz.


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - október 17., szerda
(július 23. - augusztus 22.)

Ma kellemes napnak nézel elébe, az élet több területén is sikert sikerre halmozhatsz. Mondd el a véleményed, s akkor is állj ki akaratod mellett, ha már mindenki lebeszélne terved megvalósításáról.


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - október 17., szerda
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Ámor nyila ma célba találhat a magányos Szüzeknél. Tilos randi felkérésre nemet mondani! A párban élőkre romantikus nap vár, szenvedéllyel, felhevült pillanatokkal.


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - október 17., szerda
(szeptember 23. - október 22.)

Ma erőd teljében leszel, minden felhalmozott munkát el tudsz végezni. Ha jogi témát kell rendezned, ma érdemes szakemberrel konzultálnod, a külső segítség kifejezetten jókor fog érkezni. Rajta!


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - október 17., szerda
(október 23. - november 22.)

Nagy hangsúlyt kapnak az érzelmek, ma könnyen megsértődnek vagy sértenek meg másokat a Skorpiók. Nehéz azt kérni tőled, hogy tudatosan fogd vissza magad, de ez ma az egyetlen járható utad.


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - október 17., szerda
(november 23 - december 21.)

Anyagiak terén szerencsés lehetőség kínálkozik a Nyilasok számára. Új kapuk nyílnak meg előtted, vállalkozást indíthatsz, betársulhatsz valahová, de még a tőzsdei befektetések is a te javadat szolgálják.


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - október 17., szerda
(december 22 - január 20.)

Hangulatod tetőfokára hág már reggel, hisz jó híreket kapsz. Ha ma dolgozol, komoly sikereket arathatsz nem várt helyen és pillanatban. Segíts ki másokat, ha megszorulnak, a hála nem marad el!


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - október 17., szerda
(január 21 - február 18.)

Amennyiben anyagi gondokkal küzdesz, annak megoldására ma találhatsz megoldást. Ugyanakkor gondolkozz el azon, hogy mi az, amit el kellene engedned a régmúltból, hogy végre tovább léphess...


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - október 17., szerda
(február 19 - március 20.)

Hallgass ösztöneidre, hisz jó úton jársz. Mindent elérhetsz, amiről álmodtál. ma elsősorban az alapokat tudod letenni, a megvalósítás ráér a jövő héten.

Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás

Az Ezoterikus Kalendárium 2015 egy azonnal megtérülő befektetés önmagadba, szellemi és lelki fejlődésedbe, mindössze napi 9 Forint 50 Fillérért!