Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Mi a neved? Megmondjuk, hogy változtasd meg!

Közzétéve: 2019. 09. 29. Forrás: Részlet a Boszorkányság nagykönyve c. mûbõl
Értékelés
Ez a cikk 74 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újjászületünk, újra kezdjük. Miért ne kezdhetnénk boszorkányéletünket a saját nevünkön, ahelyett, amit a szüleink adtak nekünk? Ami valószínűleg nem védett meg eddig semmitől?

 

Tehát DIANA = 4 + 9 + 1 + 5 + 1 = 20 = 2 + 0 = 2

Igen ám, de a születési szám 5. Az ideális boszorkánynév számértéke pedig egyezik a születési számértékkel. Hozzá kellene még adni hármat, legegyszerűbb a 3-as számot viselő betűk közül (C; L; U) kiegészíteni a nevet. Így lesz a DIANA névből DICANA, DILANA vagy DIANAU, mert az eredeti név 2, s e betűk egyike 5-re egészíti ki a név számértékét. Ha ez a megoldás nincs ínyére, keressen egy másik nevet, amely betűinek számértéke egyezik a születési számával.

Bár jó megoldásnak látszik a teljesen új név, ennek is megvannak a veszélyei, hiába korrekt numerológiai értelemben. Legjobb az eredeti, de már a kiegészítő betűt tartalmazó nevet elemeire szedni, bővíteni és így kreálni egy újat. Diana ez esetben lehetne NAUDlA például. Mielőtt végleges döntésre szánná magát, olvasóm, tanulmányozza a kilencedik leckét, ahol bővebb információt talál a numerológiáról, vagyis a számmisztikáról.


Névváltoztatáson töröd a fejed? Meggondolatlanul ne tedd!

Időpontkérés személyes konzultációhoz: +36 70 311 6125

Olvass bővebben a témáról itt!Miért a születési számhoz igazodik a név? Mert a születési szám megváltoztathatatlan, alapérték. Az ember lakcíme, neve, súlya, magassága stb. változhat, de nem változik a születési ideje. A születési számmal egyező értékű titkos név ráigazít saját rezgéstartományunkra, arra a rezgésszámú energiára, amit a születésünk időpontjával magunk választottunk.

Amint már említettem, sokféle numerológiai számítást ismerünk. Az általam ismertetett módszer előnye, hogy széles körben elterjedt, alapos és pontos. Természetesen, aki jobban bízik más módszerben, nyugodtan számolhat aszerint, de akkor is a születési számhoz kell igazítani a név számértékét.

Ötletadó könyv: Elieen Holland - Boszorkányság nagykönyve


 

 

Forrás: Részlet a Boszorkányság nagykönyve c. mûbõl