Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Keltsd fel a férfivágyat! 9 afrodiziákum...

Közzétéve: 2007. 09. 18. Írta: Ezoterikus.hu
Értékelés
A távol-keleti népek nem csak kilóméterekben mérhető távolságban élnek tőlünk, hanem filozófiájuk is gyökeresen eltér a miénktől. Ismerjük meg afrodiziákumaikat!
Gyógyhatású élelmiszereiket és egyéb alapanyagaikat nem csak szorosan orvoslásra használják, hanem az élet egyéb területein is, mindennap alkalmazzák ezeket. De nem kell keletre elmennünk ahhoz, hogy megismerjünk 10 olyan dolgot, mely egyenesen a konyhából származik, és garantált a potencianövelő ereje!

A nemiséghez is másképp viszonyultak, mint mi, épp ezért a szerelem és az ezzel együtt járó testi gyönyör minél nagyobb mértékű fokozása a legmagasabb rangú művészetnek számított. S ez szinte minden távol-keleti népre igaz volt.

Az első 10 afrodiziákum megismeréséhez, kattints ide!

Ime a következő kilenc:

Bazsalikom: különösen Indiában, a hinduk vallása szerint a bazsalikom szent fűszernövény, és a beteljesedett szexuális élet biztosítékaként tartják számon. Tele van izgató hatású illóolajjakkal, rendszeresen használják.

Csokoládé:
csokifüggők figyelem! Koffein és theobromin tartalma fokozza a jó hangulatot, az életörömöt és - nem utolsó sorban - a szexuális vágyat!

Durián:
Ezt a gyümölcsöt Európában és Amerikában egyenesen undorítónak tartjuk, Kelet-Ázsiában viszont mágikus hatást tulajdonítanak illatának és ízének is. Filozófiájuk szerint a kemény, tüskés héjú gyümölcs bele a legerősebb afrodiziákum. Fogyasztása egyenesen feltüzeli a szexuális vágyat!

Füge:
fokozza a vitalitást, valamint erőt és energiát kölcsönöz fogyasztójának. Segíti a koncentrációt. Megmérettetések, vizsgák előtt különösen ajánlott fogyasztása.

Halak és a tenger gyümölcsei:
mindegyik magas fehérje- és ásványianyag-tartalmával erősítik immunrendszerünket, javítják életfunkcióinkat. Kiemelkedően magas a cinktartalmuk, mely a szexuális vágyat fokozza.

Kávé:
tele koffeinnel. Izgatja a központi idegrendszert. Egy kis őrölt kardamonnal ízesítve, bármely pasit leveszi a lábáról.

Mustár:
a mustármag emberemlékezet óta potencianövelő hatásáról volt híres. Például a szerzeteseknek meg is tiltották fogyasztását!

Szegfűszeg:
talán a legintenzívebb illatú és ízű édes fűszer. Illóolaj formában nemcsak fertőtlenítőként nagyszerű, hanem erősen izgató hatású is.

Zeller:
a fáradt férfiak - mentális és fizikai - felfrissítője. A népi gyógyászatban is használják, rengeteg C-vitamint és ásványi anyagot tartalmaz.