Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Titkos Angyali Számkombináció

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

10 potencianövelő egyenesen a konyhából!

Közzétéve: 2007. 09. 13. Írta: Ezoterikus.hu
Értékelés
A távol-keleti népek nem csak kilométerekben mérhető távolságban élnek tőlünk, hanem filozófiájuk is gyökeresen eltér a miénktől. Ismerjük meg afrodiziákumaikat!
Gyógyhatású élelmiszereiket és egyéb alapanyagaikat nem csak szorosan orvoslásra használják, hanem az élet egyéb területein is, mindennap alkalmazzák ezeket. De nem kell keletre elmennünk ahhoz, hogy megismerjünk 10 olyan dolgot, mely egyenesen a konyhából származik, és garantált a potencianövelő ereje!

A nemiséghez is másképp viszonyultak, mint mi, épp ezért a szerelem és az ezzel együtt járó testi gyönyör minél nagyobb mértékű fokozása a legmagasabb rangú művészetnek számított. S ez szinte minden távol-keleti népre igaz volt.

Avokádó: nagy növényizsír-tartalma miatt óriási energiát ad fogyasztójának, a termékenységet elősegítő E-vitamint és telítetlen zsírsavakat tartalmaz. (pl.: avokádókrém)

Chili: a legtüzesebb étek! Hatása fogyasztóját alaposan feltüzeli. Ha nincs kéznél a magyar cseresznyepaprikával helyettesíthető.

Datolya: az arab világ legkedveltebb gyümölcse, állítólag jelentősen megnöveli a spermaszámot. Tele van gyümölcscukorral, könnyen juthatunk extra energiához általa.

Fahéj:
hangulatfokozó hatásával és potencianövelő illóolaj tartalmával bárki levehető a lábáról... Az indiánok a nemi szervükre kenték!

Ginzeng:
Távol-keleten fiatalítószerként használják, mind a mai napig! Erősítő hatását életelixírként kezelik. Klinikai tesztek bizonyítják, hogy erősíti az immunrendszert és növeli a szexuális vágyat.

Kaviár:
óriási a fehérje- és ásványianyag-tartalma. Emeli a libidót.

Mák:
évezredek óta orvosságként szolgál, tele fájdalomcsillapító hatással. Ma inkább kábítószer alapanyagként kategorizáljuk be, pedig igazi afrodiziákum!

Petrezselyemgyökér:
ezt a növényt az ókorban az újjászületés jelképeként tartották számon. Bizonyított hatóanyagai a húgyutakat és a méhet rendkívüli módon izgatja.

Szerecsendió:
A XVI. században terjedt el Európában. Nemcsak elbűvölő íze, hanem bódító, izgató hatása miatt. A dió magja valódi nemi izgalmat keltő illóolajat tartalmaz!

Vanília:
a boltban kapható egyszerű vaníliarudacskák Indonéziából kerülnek Európába, tele vannak hangulatfokozó és potencianövelő illóolajjal.

Bezárás