Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

I. Bevezetés

Közzétéve: 2002. 04. 11. Írta: Szatmári Nóra Forrás: www.ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 6312 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Mondd meg a neved! Megmondom ki vagy! Mondd meg születési dátumod! Megmondom, hogy alakul a jövőd!

Miként befolyásolják életünket a számok? A számok tanulmányozása alapján képesek vagyunk arra, hogy meghatározzuk a szerencsés és nem túl szerencsés számokat, szerencsenapokat, színeket, a számunkra fontos számkombinációkat, betegségeket, lakóhelyünk milyenségét stb...Sokan nem tartják hihetőnek, hogy léteznek olyan tudományok, melyek feltárják az emberi lélek mélyebb dimenzióit, s egyben képesek árnyalt jelzéseket adni a jövőről. Azonban az évezredek óta használt numerológia tudománya már bebizonyította, hogy a számok jelentős befolyással vannak életünkre, mindennapjainkra, s egyben képesek feltárni a jövendőt.

Vajon miért törekszünk az élet mélyebb és bonyolultabb értelmének megismerésére? Azért, hogy sorsunkat a lehető legjobb irányba tereljük. A numerológia tudománya gyakorlati jellegű, célja segíteni abban, hogy önmagunkat és életünket a lehető legjobbá és legsikeresebbé tegyük.

A számmisztika tanulmányozása és megfelelő használata mindennapi életünkben nagy segítséget nyújthat abban, hogy kiegyensúlyozottabbak legyünk, kiváló önismeretre tegyünk szert. Megismerni önmagunkat, és lehetőségeinket a mai világ rohanó mindennapjaiban nagy segítség lehet. Ha önmagunkat alaposan ismerjük, akkor másokat is könnyebben kiismerhetünk, és megérthetjük mi és miért történik velünk vagy másokkal.

Forrás: www.ezoterikus.hu