Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

10 klassz iskolatáska típus: ki mit hord idén?

Közzétéve: 2017. 08. 19. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 64 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ilyenkor, tanév elején, minden valamirevaló szülő a vadászmezőkre lép egy igazán strapabíró, - s ami még fontosabb, - megfelelően termetes iskolatáska után.

Elképesztő néha, hogy mennyi könyvet és taneszközt kell magával cipelnie mindennap a gyerekeknek, vagyis legyünk szívósak és csakis olyan táska mellett döntsünk, ami nemcsak mutatós és a gyereknek is nagyon tetszik, hanem elég rekesszel is bír, hogy mindennek meglegyen a külön helye benne! A szülők és a gyerekek 2010-es toplistája következik:

1. Állatos

Nagyon édesek az állatfejes vidám, színes iskolatáskák, melyek igazán kedvet csinálnak pl. az iskolakezdőknek is a tanuláshoz! A megfelelő méret, se nem túl nagy, se nem túl kicsi, - még egy vizes palack is belefér az oldalzsebbe!


2. Virágmintás

Igazán stílusos darab, ideális pl. a testnevelés felszereléshez, vagy akár a tízóraihoz is! Anyaga legyen mosógépben mosható és könnyen tisztítható!


3. A könyvszauruszos

A kisiskolás fiúk kedvence lehet. Szintén ideális méret és két oldalzsebébe belefér a kulcs, vagy akár az ellenőrző is, hogy ne kelljen mindig végigkotorni az egész táskát. Azért legyünk okosak! Csak azért, mert nekünk tetszik, ne beszéljük rá a gyereket, mert azért ez az elég babás kategóriába tartozik és lehet, hogy félévkor megint új táskát kell majd beszereznünk az osztálytársak kedvéért!


4. A letisztult

Ez már az a kategória, melyet a gyerek kisiskolás korától kezdve akár éveken keresztül is hordhat, köszönhetően a kellemesen divatos színösszeállításnak, s az egyszerű, ámde praktikus formájának köszönhetően. Fiúknak ideális lehet egy kék-szürke, vagy zöldes variáció.

 

5. A pókemberes

Szintén a divattáska kategóriája, mely addig "hordható" csak, míg az aktuális szuperhős is érdekes a gyerek számára. Viszont az is igaz, hogy annyi kedvenc minta van, hogy már csak dönteni kell legalább egy mellett, ami nem is olyan egyszerű! Csakis a gyerekkel együtt válasszuk ki, mert nem tudni, hogy ő melyik figurát választaná a legszívesebben!


6. A nagyos

Ez a táska megfelel a felső tagozatosoknak, de a középiskolában startolóknak is. Kisebb méretű táska, visszafogott és pihekönnyű! Ha nem szereti a gyerek a feltűnést, vagy még nincs kialakult stílusa a legjobb egy „átlagos” márkajelet viselő iskolatáska!


7. A termetes

Sportos, ámde igen praktikus táska, melybe aztán valóban minden belefér. Ideális a sok különórával rendelkező gyerekek számára, akiknek tényleg sok cuccot kell magukkal cipelniük, vagy esetleg délutáni foglalkozásaik is vannak, melyek előtt már nem mennek haza. Értsd: étel és minden más is belefér, sőt kiránduláskor is ideális kísérő.


8. Az individualista

Valahol a nem túl nagy és az eléggé stílusos kategória között mozog ez az iskolatáska, melyet akár néhány vagány anyuka is szívesen hurcol a hátán hazafelé menet. Ez utóbbi fontos szempont, főleg, hogy valóban sokszor vettük már le a terhet gyerekeink válláról útban hazafelé!


9. A nagyzolós

Kellemes görgőkkel ellátott hátizsák, mely leginkább egy golfzsákra emlékeztet és arról nevezetes, hogy rengeteg nehéz könyvet tudunk ily módon magunkkal vinni, nem fájdul meg a hátunk tőle és biztos, hogy nem szakad le majd a zsák füle a vállra lódítások után!


10. A dagitáska

Vigyél magaddal bármit, amire szükséged van, - ez lehetne a szlogenje ennek a növekedni képes hátizsáknak, mely, ha akarjuk kicsi és formás, ha pedig arra vágyunk, akkor olyanra tömhetjük, mint egy tekegolyó!képek: www.blogher.com és alibaba.com

 

Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás