Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Szerelmi horoszkóp - augusztus 13-20.

Közzétéve: 2019. 08. 13. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 158 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mit rejt a most következő hét nap számodra? Megérkezik a szerelem vagy továbbra is magány lesz a társad? Heti szerelmi horoszkópunk kapaszkodót nyújt szingliknek és párban élőknek egyaránt.

Kos

Hajlamos vagy a túlzott reakciókra, mert a partnered olyan ritkán teszi a szépet neked? Nem csoda, hisz számodra a bókok igazi szerelmi biztosítéknak számítanak. A fantáziád viszont így pontosan a rossz irányba halad. Találj ki inkább valamit, hogyan kerülhetne sor gyakrabban kellemes pásztorórákra!

A szinglik is nagy kedvvel élik át a testi kontaktust. Igazán érzéki vagy és nagyon egyszerűen csábítasz el bárkit. Nyugodtan elzavarhatod a negatív gondolatokat jó messzire! Élj a mának!
 


Bika

A Merkúr és a Vénusz együttműködése lehetővé teszi számodra, hogy a hetedik mennyországban érezhesd magadat. Igazi erotikus hét vár rád. Elutazott a kedvesed? Szerencsére feltalálták a telefont és vele együtt a telefonszexet is! Pikáns gondolataidat a fülébe sugdosva jó hangulatba kerülhettek mind a ketten!

A szinglik is vágynak az intimitás után, ezért érdemes keveredniük a „férfi néppel”. Szinte bármelyik nap megtörténhet, hogy nagyon szerelmesen térsz haza! Vagy haza, hozzá…
 


Ikrek

Az érzelmeidre nem mondható, hogy takaréklángon lennének. Nagyon csábító és erotikus kisugárzással rendelkezel, mely mindenkire hatással van. Tedd hasznossá előnyeidet és öltözz direkt szexisen! Ha mások is megfordulnak körülötted, az partnered vágyát is feltámasztja, sőt féltékenykedik is egy kicsit, ami bizony nem baj!

A szinglik számára az erotika leginkább a fejben játszódik le. A direkt kapcsolatokat valahogy kerülöd, a mondandód inkább az, mely mindenkit levesz a lábáról. Annyit flörtölj, amennyit csak bírsz, ne fogd vissza magad így a nyár vége felé.


Szatmári Nóra, online, telefon, Skype, Viber tanácsadás


Rák

Ezen a héten a beleérző képességed igen erős lesz, mely szinte tökéletesen ellenállóvá tesz, sőt már-már diplomatikusnak vagy nevezhető. Szerencsére mindezen tulajdonságaidat leteszed a hálószoba előtt, és utána már csak arra ügyelsz, hogy a vágyaid uralják a terepet és partneredet is valahogy észrevétlenül a te érdeked szerint „irányíthasd”!

A szingliknek nem érdemes elbújniuk otthonukban, hanem legyenek inkább éberek és nyugodtan vállalják fel a nyíltságukat és kíváncsiságukat! Légy befogadó mindenféle impulzusra, új hatások érhetnek…
 


Oroszlán

A bolygók harmonikus atmoszférát teremtenek kapcsolataidban, főleg a partnereddel összefüggésben. Azonban, ha sokat vagy úton, az erotikára és a szerelemre nem sok idő marad! Segíthet, ha néha terveztek előre is, és időt szakítotok az intim együttlétekre! Bár most kevésbé vagy romantikusnak mondható, viszont sziporkázó a humorérzéked.

A szingliknek sok örömük telik a flörtölésben és ez most elegendő is számodra. Éjszaka legalább van időd ízlelgetni a randis élményeket, - egyedül! De ha feltétlenül a vadászmezőre vágysz, tudd, sok vad fog szaladgálni, akik mind azt várják, hogy őket szemeld ki.
 


Szűz

A szerelmed nagyon élővé válik a héten. Minden nap vágysz társadra, és te is igen kívánatosnak tűnsz a szemében. Minden szabad percet élveztek együtt, így csak remélhetitek, hogy minél több időtök lesz egymásra! A Vénusz hatására nem tudjátok levenni a szemeteket egymásról.

Aki még keresi a másik felét, most élvezze ki a szabadságot, mert a csillagok hamarosan egy izgalmas, új partner felbukkanását ígérik, aki sokáig lekötheti életed fontos szeletkéjét!
 


Mérleg

Szívesen helyezitek kényelembe magatokat szerelmeddel kellemes zene mellett! Csak hajrá! A Nap és a Merkúr most gondoskodik sok kellemes, közös élményről. Annyira nyugodtan és bújósan zajlik ez a hét, hogy könnyedén támadhatnak bennetek még erősebb érzelmek.

Egy kis fantáziával a szinglik is adhatnak esélyt valaki számára, akit első látásra talán inkább elküldenének! Tudd, hogy ami kint van, az bizony nem mindig azonos a belsővel!

Skorpió

A Vénusz és a Mars első osztályú konstellációt alkot, ami azt jelentheti, hogy az érzelmeid szinte a hetedik mennyországba repítenek. Emellett igen kellemes személyiséged most még inkább kidomborodik és partnered bármit megadna azért, hogy minél tovább tartsanak ezek a kellemes időszakok életetekben.

Az egyedül élők valahogy most nincsenek flörtölős hangulatban, bár szikrázik körülöttük a levegő, viszont ebből leginkább csak önbizalmat merítenek! Kényszerből senkinek ne mondj igent!
 


Nyilas

Nagyon érzékeny vagy, ezért váltakozó érzelmekre számíthatsz. Ezzel egy időben a Merkúr szinte rád parancsol, hogy „jól” viselkedj, és ne hagyd, hogy elragadjanak a hullámzó érzelmek. Ha minden kötél szakad, ajánlj fel partnerednek egy masszázst, ezzel megint megtalálhatjátok a közös hangot!

A szingliknek muszáj kompromisszumot találniuk, s valahogy sarokba szorítaniuk hódítókedvüket egy komoly kapcsolat kialakítása érdekében! Ott leselkedik rád az igazi, de addig elkerül, amíg azt látja, elkomolytalankodod a lehetőségeket.
 


Bak

Ezekben a napokban könnyen kialakulhat véleménykülönbség partnered és közted, viszont nem szabad hagynod magadat! Ha vitáznátok, csókold meg és hallgattasd el úgy! A nem megfelelő szavak élét így könnyebben elveheted és megelőzheted, hogy nagy veszekedéssel rontsátok el egymás kedvét!

A szinglik számára nehéz megérteni a saját gondolataikat. Érdemes várnod egy kicsit, míg a szenvedély kissé lecsöndesedik benned, hogy jobban hallhasd a szíved valódi szavát!

Vízöntő

Jó ötleteid vannak arra, miként frissítsd fel a kapcsolataidat és hogyan helyezd át azokat a gyakorlatba is. A partnered nagyon örül kezdeményező szerepednek, főleg a hálószobában. Mutasd meg, mi esik jól, és mit tennél vele szívesen!

Akik még párjukra vadásznak, könnyedén két szék közé eshetnek a nagy válogatásban. Légy erős és ne hagyd kicsúszni a kezed közül az igaziként kecsegtető partnerjelöltet!
 


Halak

A szerelmed mintha egy nagyobb fokozatra kapcsolt volna és egy egészen más színvonalon lenne. Ha ügyes vagy és diplomatikus, talán igazán szilárddá is tehetitek most a kapcsolatotokat és nemcsak a pillanat hullámzó hatásainak élhettek, hanem biztosak lehettek abban, hogy örökre együtt maradhattok!

A szinglik ne siessenek, még akkor sem, ha az érzelmeik nagy magaslatokat érnek el! A pillanat csalóka lehet, hallgass a megérzéseidre! Hidd el, a belső hang sosem hazudik!

Forrás: Ezoterikus.hu